planet

Το ξεκίνημα της εβδομάδας μάς βρίσκει περισσότερο ρεαλιστές στον έρωτα, πρακτικούς, υπεραναλυτικούς και τελειομανείς. Μειώνονται οι συγκρούσεις, αλλά ταυτόχρονα και η ειλικρίνεια στα λόγια και τις πράξεις. Τα νέα ξεκινήματα συναντούν εμπόδια, οι ευκαιρίες, όμως, για επανεξέταση προσωπικών υποθέσεων και σχέσεων θα ΄ναι πολλές. Το σουκου που έρχεται υπερτονίζει το συναίσθημα και απομακρύνει τη λογική, ενώ κάνει επιτακτική την ανάγκη για ριζική αλλαγή.

 

Κριός

Κριέ μου, αυτή την εβδομάδα, η καθημερινότητά σου ομορφαίνει. Η σχέση σου με τα πρόσωπα του εργασιακού περιβάλλοντος βελτιώνεται. Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας και γενικότερα τα πρακτικά ζητήματα στη ζωή σου μπαίνουν σε τάξη και η αρμονία κυριαρχεί. Απ’ την άλλη, το ενδιαφέρον σου στρέφεται στις προσωπικές σου σχέσεις και τις επαγγελματικές συνεργασίες. Ενδεχομένως να δεις πρόσωπα του παρελθόντος να επιστρέφουν και να διεκδικούν μια δεύτερη ευκαιρία, είτε αυτή αφορά στον αισθηματικό είτε στον επαγγελματικό τομέα. Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για ένα διάστημα που μπορείς να επανεξετάσεις τη σχέση σου με το έτερον ήμισυ και να διορθώσεις σφάλματα του παρελθόντος. Η διάθεσή σου απέναντι στα πρόσωπα με τα οποία έρχεσαι καθημερινά σε επαφή επηρεάζεται αρνητικά. Προσπάθησε να διατηρήσεις μια πιο ουδέτερη στάση απέναντι στις επιθυμίες των άλλων, όπως και στις δικές σου επιδιώξεις.

 

Ταύρος

Ταύρε μου, αυτή την εβδομάδα η συναισθηματική σου ζωή αποκτά περισσότερη δράση και ένταση. Όμορφες στιγμές με το ταίρι και νέες γνωριμίες για σένα που ‘σαι αδέσμευτος επιφυλάσσει το επόμενο διάστημα. Εάν η σχέση σου έχει δοκιμαστεί στο πέρασμα του χρόνου, θ’ αντιληφθείς ότι αυτό το διάστημα είναι το κατάλληλο για να λάβεις μια απόφαση για μια επίσημη πλέον δέσμευση. Εάν έχεις παιδιά, θα λάβεις σημαντική ικανοποίηση. Απ’ την άλλη, αναμένεται να σε δυσκολευτείς περισσότερο στον τομέα της καθημερινότητας και της εργασίας σου. Ενδεχομένως να ανακύπτουν συνεχώς εμπόδια, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να διαχειριστείς με ευκολία ζητήματα της δουλειάς ή να αισθάνεσαι ότι οι άλλοι δε σε καταλαβαίνουν. Παράλληλα, το διάστημα αυτό προσφέρεται για ένα τσεκ απ στην υγεία σου. Η βδομάδα ενισχύει την κοινωνική ζωή και δικτύωση με το περιβάλλον σου κι ενδεχομένως να σε ωθήσει να αλλάξεις πεδίο δράσης, διευρύνοντας ακόμη και τον φιλικό σου κύκλο.

 

Δίδυμος

Δίδυμε, αυτή την εβδομάδα, η εύνοια στο σπίτι και την οικογένειά σου είναι δεδομένη. Θα βιώσεις γαλήνη στη συζυγική σου εστία και θα καταφέρεις να επιλύσεις προβλήματα που σε ταλαιπωρούσαν. Απ’ την άλλη, εάν είσαι αδέσμευτος, δεν αποκλείεται να προκύψει επανασύνδεση με ένα πρόσωπο του παρελθόντος. Παράλληλα, όμως, πρέπει να λάβεις υπόψη σου την ασυνεννοησία που θα επικρατεί σε ζητήματα παιδιών, αλλά και στη δουλειά σου και γι’ αυτό οφείλεις να εφοδιαστείς με υπομονή και ψυχραιμία. Θα υπάρξουν στιγμές που θα αισθάνεσαι ότι οι άλλοι απαιτούν από σένα πολλά περισσότερα απ’ όσα μπορείς να προσφέρεις. Επιπλέον, προσπάθησε να ‘σαι περισσότερο συγκεντρωμένος σε ό,τι κάνεις. Η βδομάδα ευνοεί την κοινωνική σου εικόνα, αλλά και τα επαγγελματικά σου σχέδια. Μάλιστα. αν αλλάξεις τον τρόπο δράσης σου στον εργασιακό σου χώρο θα δεις ότι η εύνοια απ’ τους άλλους προς το πρόσωπό σου θ’ αυξηθεί. Θα κερδίζεις με ευκολία τις εντυπώσεις.

 

Καρκίνος

Καρκίνε μου, αυτή την εβδομάδα ξεκινά ένα διάστημα με περισσότερη εύνοια για νέες γνωριμίες, επανασυνδέσεις με φίλους και έρωτες, αλλά και νέες επαγγελματικές συμφωνίες και συναρπαστικές ιδέες, που μπορείς να θέσεις σε εφαρμογή. Ναι μεν θα έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του παρελθόντος, όμως τα προβλήματα και οι διαπληκτισμοί στο σπίτι σου με τα μέλη της οικογένειάς σου ή/και με τα πρόσωπα που συγκατοικείς, θα ενταθούν. Προσπάθησε να μην είσαι υπερβολικός στον τρόπο που αντιδράς, αλλά να διατηρείς ουδέτερη στάση. Παράλληλα. ενδέχεται να προκύψουν και προβλήματα με ακίνητα. Η βδομάδα επιδρά καταλυτικά στον αισθηματικό τομέα, βοηθώντας σε να αναθεωρήσεις τον τρόπο που αντιμετώπιζες μέχρι τώρα τον έρωτα. Απ’ την άλλη, φέρνει εξελίξεις στα επαγγελματικά, όμως πρέπει να ΄σαι προσεκτικός στην εκτίμηση των καταστάσεων, επειδή ο κίνδυνος παραπλάνησης είναι έντονος.

 

Λέων

Λιοντάρι μου, από αυτή την εβδομάδα ξεκινά ένα διάστημα με ιδιαίτερη εύνοια στον οικονομικό τομέα. Τα έσοδα απ’ την εργασία σου αυξάνονται, ενώ ρυθμίζεις προσεκτικά το πρόγραμμα των εξόδων σου. Αισθάνεσαι περισσότερο ασφαλής με τα κεκτημένα σου. Απ’ την άλλη, έρχονται μηνύματα, επαφές και συναντήσεις με φιλικά πρόσωπα αλλά και με πρόσωπα που στο παρελθόν συνδεόσασταν συναισθηματικά. Παράλληλα, πρέπει να προσέξεις τις μετακινήσεις και το μεταφορικό σου μέσο. Επίσης, μην ενεργείς βιαστικά σε ό,τι κάνεις. Αν κληθείς ν’ αντιμετωπίσεις διαπληκτισμούς με συγγενείς, φρόντισε να ΄σαι περισσότερο διαλλακτικός και συγκαταβατικός μαζί τους, ώστε να μη ρίχνεις περισσότερο λάδι στη φωτιά. Η βδομάδα φέρνει εξελίξεις στον τομέα του ωροσκοπίου σου, που σχετίζεται με τα οικονομικά, τις δοσοληψίες με τρίτους, την ακίνητη περιουσία, αλλά και τις κρυφές ή φανερές βαθιές σου επιθυμίες. Το ενδεχόμενο να προκύψουν κάποια έκτακτα έξοδα που θα σε αποσυντονίσουν είναι πιθανό, όμως θα βρεις τρόπο να τα καλύψεις.

 

Παρθένος

Παρθένε μου, αυτή την εβδομάδα ευνοείσαι σημαντικά σε προσωπικό επίπεδο. Η διάθεσή σου βελτιώνεται και μαγνητίζεις τα βλέμματα των θαυμαστών που σε περιβάλλουν. Οι δεσμευμένοι διορθώνετε τα κακώς κείμενα στη σχέση σας και ενδυναμώνετε τη μεταξύ σας σύνδεση, ενώ οι αδέσμευτοι έχετε όλες τις προϋποθέσεις για τη δημιουργία μιας γνωριμίας με προοπτικές δέσμευσης. Η εβδομάδα φέρνει καθυστερήσεις και αναποδιές στα οικονομικά σου, με αρκετά έκτακτα έξοδα να κάνουν την εμφάνισή τους. Επιπλέον, ενδέχεται ν΄ αντιμετωπίσεις προβλήματα με κάποια οικονομική συμφωνία. Η περίοδος αυτή φωτίζει την αισθηματική σου σχέση, αλλά και τις επαγγελματικές σου συνεργασίες. Αποκαλύπτει τα καλώς και τα κακώς κείμενα που υφίστανται, καλώντας σε να λάβεις αποφάσεις για το μέλλον αυτών των σχέσεων. Αξιολόγησε τις καταστάσεις και μην παρασύρεσαι από επιπόλαιες σκέψεις.

 

 

Ζυγός

Ζυγέ μου, απ’ αυτή την εβδομάδα και για το επόμενο διάστημα θα νιώθεις περισσότερο ρομαντικά απ’ ό,τι συνήθιζες. Θ’ αναρωτηθείς για όλα αυτά που επιθυμείς από μια σχέση, ώστε να νιώθεις πλήρης. Εάν είσαι δεσμευμένος, θα σκεφτείς εάν πράγματι βιώνεις συναισθηματική πληρότητα στη σχέση σου με το ταίρι σου. Απ’ την άλλη, έρχεται το παρελθόν στο παρόν σου, ώστε να εξετάσεις το ενδεχόμενο να προσφέρεις μία ακόμη ευκαιρία, αν αντιληφθείς ότι αξίζει. Παράλληλα, η ταλαιπωρία στις επαφές και τις μετακινήσεις σου θα ΄ναι έντονη, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν άλυτες εκκρεμότητες που θα πρέπει ν’ ασχοληθείς αφιερώνοντας σημαντικό χρόνο. Η βδομάδα φωτίζει τον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την καθημερινότητά σου, το εργασιακό περιβάλλον, τα θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Καλό είναι να προσπαθήσεις να τερματίσεις τις κακές συνήθειες που δημιουργούν προβλήματα και στη φυσική αλλά και στην ψυχολογική σου κατάσταση. Η συναισθηματική φόρτιση θα ΄ναι έντονη και μπορεί να σε οδηγήσει σε ξεσπάσματα.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, αυτή την εβδομάδα ενεργοποιείται ο οίκος του ωροσκοπίου σου που αφορά την κοινωνική σου δικτύωση και τον φιλικό σου κύκλο. Απ’ την άλλη, οι ευκαιρίες για να πραγματοποιήσεις και τα επαγγελματικά σου σχέδια θα ΄ναι πολλές. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να γνωρίσεις έναν νέο έρωτα, σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος. Εάν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου βελτιώνεται σημαντικά. Η εβδομάδα μπορεί να σου δημιουργήσει αρκετά προβλήματα εάν αρχίσεις να εμπιστεύεσαι τους πάντες και τα πάντα. Φρόντισε να διατηρήσεις αυτή τη μυστικότητα που σε διακατέχει και να μην εμπλέκεσαι σε κουτσομπολιά και σχόλια. Μην αποκαλύψεις μυστικά που σου έχουν εμπιστευθεί. Η περίοδος αυτή θα σε φορτίσει συναισθηματικά κι ενδεχομένως να χρειαστεί να προσέξεις τον τρόπο που εκφράζεις τις επιθυμίες σου, ώστε ν΄ αποφύγεις αντιπαραθέσεις. Παράλληλα, οι εξελίξεις σε ερωτικά ζητήματα είναι δεδομένες. Χρειάζεται όμως να κρίνεις τα λόγια και τις πράξεις των άλλων με βάση τη λογική και όχι το συναίσθημα.

 

Τοξότης

Τοξότη μου, απ’ αυτή την εβδομάδα ξεκινά ένα διάστημα με πολλές επαγγελματικές γνωριμίες κι ευκαιρίες για επέκταση και κοινωνική καταξίωση. Παράλληλα, δεν αποκλείονται και γνωριμίες με πρόσωπα που μπορεί να προέρχονται από τη δουλειά σου, αλλά έχουν τα φόντα να εξελιχθούν σε σχέση. Έρχεσαι ξανά σε επαφή με φίλους και ομάδες προσώπων από το παρελθόν. Χρειάζεται προσοχή στον αισθηματικό τομέα, καθώς δεν αποκλείεται να προκύπτουν συνεχώς εντάσεις στη σχέση σου με τον σύντροφό σου. Οι καθυστερήσεις και τα εμπόδια γενικότερα στην καθημερινότητά σου θα ΄ναι δεδομένα. Η βδομάδα φέρνει εξελίξεις σε ζητήματα που σχετίζονται με την οικογένεια και το σπίτι σου, αλλά και κάποιες επαγγελματικές σου σχέσεις. Ενδεχομένως να δεις πρόσωπα ή/και καταστάσεις ν΄ απομακρύνονται και παράλληλα να έρχονται καινούρια. Απ’ την άλλη, αν διατηρείς σοβαρή σχέση δεν αποκλείεται ν’ αποφασίσετε να συγκατοικήσετε, κάτι που θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε, από αυτή την εβδομάδα και για το επόμενο διάστημα, έρχεσαι σε επαφή με πρόσωπα ή βιώνεις καταστάσεις, μέσω των οποίων ανακαλύπτεις νέα ενδιαφέροντα και ζεις διαφορετικές εμπειρίες. Αν είσαι δεσμευμένος, κάνεις καινούρια πράγματα που σε δένουν περισσότερο με το, σύντροφό σου. Εάν είσαι ελεύθερος, δεν αποκλείεται να συνάψεις σχέση με ένα πρόσωπο που ζει σε άλλο τόπο, ή έχει εντελώς διαφορετική κουλτούρα απ’ τη δική σου. Η περίοδος αυτή φέρνει εμπόδια και καθυστερήσεις σε επαγγελματικά ζητήματα, αλλά κι έντονη ασυνεννοησία με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι -γι’ αυτό χρειάζεται προσοχή. Η εβδομάδα συνοδεύεται και από έναν αέρα ανανέωσης στην κοινωνική σου ζωή, προβάλλοντάς σε περισσότερο, ακόμη και μέσω του διαδικτύου. Νέα ενδιαφέροντα δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που θα διευρύνουν τον κύκλο των γνωριμιών σου. Παρέμεινε ειλικρινής με τον εαυτό σου αλλά και τους άλλους και μην προβάλεις κάτι διαφορετικό από αυτό που είσαι.

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου, από αυτή την εβδομάδα και για το επόμενο διάστημα, ευνοείσαι στις οικονομικές σου δοσοληψίες με τρίτους, ενώ οι ευκαιρίες για ρυθμίσεις οφειλών με ευνοϊκούς για σένα όρους θα ΄ναι αρκετές. Παράλληλα, η σχέση σου με το έτερο ήμισυ ενδυναμώνεται, ενώ αυξάνεται και η μεταξύ σας οικειότητα. Η περίοδος αυτή σου δίνει τη δυνατότητα να επαναξιολογήσεις στόχους και σχέδια για το μέλλον, να ταξιδέψεις σε γνώριμα μέρη στο εξωτερικό, αλλά και να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του παρελθόντος. Απ’ την άλλη, θα φέρει σχετική ασυνεννοησία και εμπόδια στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, που σε εκνευρίζουν και αποσυντονίζουν. Η αστάθεια και η αναποφασιστικότητα θα σε χαρακτηρίζουν αυτό το διάστημα. Η εβδομάδα φωτίζει τον οικονομικό τομέα, προσφέροντάς σου την απαιτούμενη ανταμοιβή στην περίπτωση που ‘χεις εργαστεί σκληρά για να πετύχεις όλα όσα μέχρι τώρα έχεις καταφέρει. Σε άλλα νέα, εάν έχεις εκκρεμότητες με τη δικαιοσύνη, όπως για παράδειγμα αν αναμένεις μια δικαστική απόφαση, αυτή θα εκδοθεί.

 

Ιχθύς

Ιχθύ μου, από αυτή την εβδομάδα ξεκινά ένα διάστημα που σου μιλά για έρωτα, προσωπικές σχέσεις, επαγγελματικές συνεργασίες και συναισθηματική οικειότητα. Οι ευκαιρίες για να αποκαταστήσεις τυχόν λάθη και παρεξηγήσεις που δημιουργήθηκαν στη σχέση σου ή/και σε μια επαγγελματική συνεργασία θα ΄ναι πολλές. Η αρμονία στην προσωπική κι επαγγελματική σου ζωή επανέρχεται. Η περίοδος αυτή εφιστά την προσοχή σου στις οικονομικές σου δοσοληψίες με τρίτους αλλά και στα έξοδά σου που ενδέχεται να δεις ν΄ αυξάνονται λόγω έκτακτων υποχρεώσεων. Απ’ την άλλη, λαμβάνεις και χρωστούμενα, ενώ δεν αποκλείεται να επιστρέψει ένα πρόσωπο του παρελθόντος και να αναζωπυρώσει το πάθος που σας συνέδεε. Η βδομάδα κλείνει έναν κύκλο σε μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση, ώστε να ξεκινήσει ένας καινούριος. Σε κάθε περίπτωση, η δική σου δράση είναι σημαντική και θα καθορίσει τις εξελίξεις. Μην παρασύρεσαι από υπερβολικό συναισθηματισμό, που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση σου. Αντίθετα, εκμεταλλεύσου την εύνοια που έχεις στον τομέα αυτό.

Συντάκτης: Ελίζα Κωνσταντινίδου
Επιμέλεια κειμένου: Βασιλική Γ.