Αυτήν την εβδομάδα καλούμαστε να απαντήσουμε σε ερωτήματα του τύπου: Πώς νιώθουμε, αν είμαστε ικανοποιημένοι απ’ τις επιλογές μας κι αν λαμβάνουμε όσα προσφέρουμε. Τώρα δίνουμε σημασία μόνο στις πράξεις. Τα λόγια δεν αρκούν. Τα θέλουμε όλα δικά μας, ακόμη κι αυτά που δε μας αναλογούν. Στον έρωτα, στα χρήματα, στην ύλη. Διεκδικούμε έντονα με σκοπό να δημιουργήσουμε, να πετύχουμε και να κερδίσουμε τους άλλους. Ίσως και ασυνείδητα. Αυτή είναι κι η παγίδα που πρέπει ν’ αποφύγουμε.

 

Κριός

Κριάρι του α΄ δεκαημέρου, τις μέρες αυτές στηρίξου μόνο στις δικές σου δυνάμεις. Μην εναποθέτεις τις ελπίδες σου σε φίλους ή γνωστούς για να πετύχεις τα σχέδιά σου. Είσαι δυνατός και βρίσκεσαι στην κατάλληλη φάση να προγραμματίσεις σωστά οποιαδήποτε κίνηση επιθυμείς να κάνεις, είτε στα επαγγελματικά είτε στα προσωπικά σου. Σ’ εσένα του β΄ δεκαημέρου η εβδομάδα θα προσφέρει ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου. Δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις μια συνεργασία με οικεία σου πρόσωπα, κάτι που αφενός θα σε γεμίσει ψυχολογικά, αφετέρου θα σου δώσει και την απαιτούμενη δύναμη να διαχειριστείς, τυχόν, συναισθηματικά προβλήματα που αφορούν στη σχέση σου με το σύντροφό σου. Αντίθετα εσύ του γ΄ δεκαημέρου πρέπει να προσέξεις κάποιους ανθρώπους απ’ το περιβάλλον σου, που δημιουργούν ίντριγκες και σχόλια σε βάρος σου. Αν κοιτάξεις καλύτερα θ’ αναγνωρίσεις συμμάχους σε πρόσωπα που ανήκουν σε ομάδες ή συλλόγους που ενδέχεται να συμμετέχεις. Απ΄ την άλλη οι εσωτερικές εντάσεις σου δημιουργούν φοβίες, που οδηγούν σε ξεσπάσματα. Το αποτέλεσμα είναι να στρέφεσαι εναντίον προσώπων, που δεν έχουν κάτι αρνητικό να σου προσάψουν. Μη δημιουργείς αντιπαραθέσεις χωρίς ιδιαίτερο λόγο.

 

Ταύρος

Ταύρε του α΄ δεκαημέρου γνωρίζω καλά πόσο έχεις ταλαιπωρηθεί από τους δύσκολους πλανητικούς σχηματισμούς, που σε καταδιώκουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ασφαλώς κι υπάρχουν σύντομα ευχάριστα διαλείμματα, η εποχή, όμως, αυτή εφιστά την προσοχή σου σε όλους τους τομείς. Χρειάζεται ν’ απομακρυνθείς από άσχημες καταστάσεις και πρόσωπα για να προχωρήσεις μπροστά. Μη φοβάσαι τις αλλαγές. Τόλμησέ τις. Απ΄ την άλλη εσύ του β΄ δεκαημέρου εμπιστεύσου τη δύναμή σου και μην αναλώνεσαι σε πρόσωπα που δε γνωρίζεις καλά. Απόφυγε τις διενέξεις, τον ανταγωνισμό και το κουτσομπολιό στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Βάλε μπροστά τη λογική σου και μην υπεραισιοδοξείς όταν λαμβάνεις  υποσχέσεις, που στο τέλος θ΄ αποδειχθούν λαγοί με πετραχήλια. Αντίθετα για σένα του γ΄ δεκαημέρου, εάν είσαι αδέσμευτος, μια νέα ερωτική καρμική γνωριμία είναι πολύ πιθανή και παράλληλα ικανή να μεταμορφώσει όχι μόνο εσένα τον ίδιο, αλλά κι ολόκληρη τη ζωή σου. Απ΄ την άλλη εάν διατηρείς σχέση που δε στηρίζεται σε σταθερές βάσεις, ετοιμάσου για αποκαλύψεις, που θα οδηγήσουν σε παιχνίδια εξουσίας κι ελέγχου, με αρνητικό αποτέλεσμα.

 

Δίδυμος

Δίδυμε του α΄ δεκαημέρου οι μέρες είναι κατάλληλες για να σκεφτείς αν η σχέση σου σε καλύπτει συναισθηματικά και να πάρεις αποφάσεις για την κοινή πορεία με το σύντροφό σου. Σε διαφορετική περίπτωση, γνωρίζεις τι οφείλεις να πράξεις. Εσύ του β΄ δεκαημέρου πρόσεξε κάθε είδους λεκτικές υπερβολές, όσον αφορά στις σχέσεις σου στο επαγγελματικό περιβάλλον αλλά και με το σύντροφό σου. Ο τρόπος με τον οποίο επιλέγεις να εκφράσεις την άποψή σου ή μια επιθυμία σου είναι εριστικός και ικανός να δημιουργήσει παρεξηγήσεις. Απ΄ την άλλη η τάση σου να νευριάζεις χωρίς ιδιαίτερο λόγο, προκαλεί την αρνητική αντίδραση των άλλων. Μη δίνεις ψεύτικες υποσχέσεις και να ΄σαι περισσότερο συγκεντρωμένος σε ό,τι κάνεις, για ν΄ αποφύγεις τυχόν λάθη και παραλείψεις.  Αντίθετα για σένα του γ΄ δεκαημέρου οι μέρες αυτές είναι κατάλληλες για να σκεφτείς τις επιλογές που ‘χεις κάνει μέχρι τώρα στη ζωή σου. Κάποια απωθημένα που θα βγουν στην επιφάνεια, θα σε κάνουν να συνειδητοποιήσεις τους λόγους που επιλέγεις συγκεκριμένα άτομα για να συνάψεις σχέση και ν΄ αναθεωρήσεις τα κριτήριά σου. Δεν αποκλείεται να οργανώσεις κι ένα ταξίδι που θα σε κάνει να ξεφύγεις απ΄ τις δυσκολίες της καθημερινότητας.

 

Καρκίνος

Καρκίνε του α΄ δεκαημέρου διανύεις μια πολύ καλή εβδομάδα συγκριτικά με τους υπόλοιπους. Ο αισθηματικός τομέας είναι κι αυτός που σου προσφέρει τη μεγαλύτερη ικανοποίηση αλλά και σου δίνει τη δύναμη να αντιμετωπίσεις τυχόν προβλήματα σε άλλους βασικούς τομείς της ζωής σου. Δώσε περισσότερο προσοχή στα οικονομικά σου. Αντίθετα εσύ του β΄ δεκαημέρου πρέπει να βρεις τρόπους ν’ αντιμετωπίσεις και να διαχειριστείς το αίσθημα του ανικανοποίητου, που τις μέρες αυτές θα ΄ναι έντονο. Σε κάθε περίπτωση μη δαπανήσεις χρήματα για να καλύψεις συναισθηματικές ανασφάλειες και μη στραφείς σε άτομα που δεν ταιριάζεις, προκειμένου να μην είσαι μόνος. Προσπάθησε ν΄ αναγνωρίσεις τη βαθιά αιτία του ανικανοποίητου. Ίσως οι στόχοι που θέτεις να μην είναι ρεαλιστικοί. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου ευνοείσαι στον αισθηματικό τομέα, ιδιαίτερα αν είσαι αδέσμευτος. Δεν αποκλείεται μια νέα καθοριστική γνωριμία να εξελιχθεί σ’ ένα μεγάλο έρωτα. Εάν είσαι δεσμευμένος μέσ’ από βαθιές εξομολογήσεις, που στηρίζονται σε αληθινά συναισθήματα και ειλικρινείς προθέσεις, ενδυναμώνεις τη σχέση σου με το ταίρι σου.

 

Λέων

Λιοντάρι του α΄ δεκαημέρου έχεις αντιληφθεί ποια πρόσωπα δημιουργούν εμπόδια στους επαγγελματικούς σου στόχους κι είσαι αποφασισμένος να τ’ απομακρύνεις. Προσοχή στις αισθηματικές και φιλικές σχέσεις. Χρειάζεται να βάλεις όρια και να μην αφήνεις τις κάθε είδους κολακείες ν’ αποσπούν την προσοχή σου απ΄ το βασικό σου στόχο. Εσύ του β΄ δεκαημέρου πιέζεσαι με θέματα σπιτιού κι οικογένειας. Αισθάνεσαι ότι χάνεις αρκετό χρόνο για να λύσεις προβλήματα, που οι άλλοι δεν αντιλαμβάνονται. Έχεις, όμως, την ικανότητα να διεισδύεις στις σκέψεις τους και να προστατεύεις τον εαυτό σου. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου, αν είσαι αδέσμευτος, πρόσεξε τα πρόσωπα που επιλέγεις για σχέση. Περιόρισε τα παιχνίδια του μυαλού, που ναι μεν εξιτάρουν, αλλά δεν παύουν να κουράζουν και τους άλλους κι εσένα. Εσύ που είσαι δεσμευμένος περιόρισε τα υποθετικά σενάρια. Το μυαλό σου έχει σκαλώσει κι οι αρνητικές σκέψεις διαδέχονται η μία την άλλη. Επικεντρώσου στα συναισθήματά σου και στο σύντροφό σου. Μην αφήνεις τρίτα πρόσωπα να μπλέκονται στη σχέση σου, είτε διανοητικά είτε κι επί της ουσίας.

 

 

Παρθένος

Παρθένε του α΄ δεκαημέρου μια σημαντική οικονομική συμφωνία φαίνεται να πραγματοποιείται κι αυτό σε βοηθά να τακτοποιήσεις πολλές εκκρεμότητές σου. Παράλληλα δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο μιας μετακόμισης ή αλλαγής τρόπου διαβίωσης, που θα σε ανανεώσει και ψυχολογικά. Η καθημερινότητά σου βελτιώνεται. Εσύ του β΄ δεκαημέρου ομορφαίνεις, γοητεύεις και γοητεύεσαι μέσ’ από νέες γνωριμίες που τονώνουν την αυτοπεποίθησή σου. Παρόλ΄ αυτά μην ενθουσιάζεσαι και μην υπερβάλλεις, καθώς ο θησαυρός που νομίζεις ότι έχεις βρει, στο τέλος μπορεί ν΄ αποδειχθεί άνθρακας. Απ΄ την άλλη κι εσύ μη δίνεις υποσχέσεις, που δεν είσαι σε θέση να τηρήσεις. Η πλάνη είναι έντονη κι οι παρανοήσεις μπορούν να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις. Αντίθετα εσύ του γ΄ δεκαημέρου φαίνεται να ΄σαι επιρρεπής σ’ αισθηματικές ατασθαλίες κι αν είσαι αδέσμευτος it’s ok, που λένε. Αν όμως είσαι δεσμευμένος αντιλαμβάνεσαι τις συνέπειες μιας ενδεχόμενης αποκάλυψης. Παρολ΄ αυτά οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, αλλά και για επιστροφή μιας παλιάς αγάπης που δεν έχει πάει ακόμη στον παράδεισο, είναι πιθανή. Προσοχή στις αλόγιστες δαπάνες.

 

Ζυγός

Ζυγέ του α΄ δεκαημέρου επικεντρώνεσαι στην καθημερινότητά σου και προσπαθείς να βρεις τρόπους για να την κάνεις περισσότερο ευχάριστη. Παράλληλα τα έσοδά σου αυξάνονται και μπορείς να καλύψεις αρκετές απ΄ τις υποχρεώσεις σου. Αισθηματικά η εβδομάδα είναι ουδέτερη έως και χλιαρή. Εσύ του β΄ δεκαημέρου πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεσαι τα χρήματά σου. Μείνε μακριά από περιττές σπατάλες κι αλόγιστες δαπάνες. Απ΄ την άλλη το σπίτι κι η οικογένειά μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου κι η ανάγκη σου να καλύψεις τις επιθυμίες τους αυξάνεται. Οι δεσμευμένοι ενδέχεται να προχωρήσετε σε οριστική διακοπή της σχέσης σας, καθώς συνειδητοποιείτε ότι όσες προσπάθειες κι αν κάνατε, πέφτουν στο κενό, καθώς η φθορά έχει επέλθει εδώ και αρκετό καιρό. Αντίθετα εσύ του γ΄ δεκαημέρου φαίνεται ν’ απελευθερώνεσαι από πολλές ευθύνες, που σχετίζονται είτε με τα επαγγελματικά σου είτε με τα οικονομικά σου. Αρκετές απ’ τις εκκρεμότητές σου ρυθμίζονται. Παρόλ΄ αυτά μείνε επικεντρωμένος στο χειροπιαστό και μην παρασύρεσαι σε υποθετικά μελλοντικά σενάρια. Αισθηματικά μια γνωριμία μες στο το χώρο που εργάζεσαι, είναι πολύ πιθανή.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ του α΄ δεκαημέρου τις μέρες αυτές προσπάθησε να οργανώσεις καλύτερα το χρόνο σου, για να πάψεις ν’ απομακρύνεσαι από φιλικά σου πρόσωπα αλλά και απ’ το σύντροφό σου. Αν είσαι αδέσμευτος φαίνεται ότι το ερωτικό σου παρελθόν θα σε απασχολήσει ιδιαίτερα. Ίσως κάποιο πρόσωπο επανέλθει στο προσκήνιο. Εσύ του β΄ δεκαημέρου προσπάθησε να περιορίσεις την τάση σου να καταστρώνεις σχέδια και να θέτεις στόχους, που δεν έχουν κάποιο σοβαρό αντίκρισμα. Απόφυγε τυχόν παρανομίες κι ερωτικές ατασθαλίες, ειδικά αν είσαι δεσμευμένος. Παράλληλα θα επιβεβαιωθείς και η ψυχολογία σου θα τονωθεί, καθώς θα δεις κάποια πρόσωπα που σε αμφισβητούσαν ν’ αλλάζουν άποψη. Αντίθετα για σένα του γ΄ δεκαημέρου ανοίγεται μπροστά σου μια νέα αισθηματική περίοδος, που εμπεριέχει νέες γνωριμίες με προοπτικές ή/και επισημοποίηση σχέσης. Το ενδεχόμενο μια φιλική σου σχέση να μετατραπεί σε ερωτική είναι πιθανό. Θετικά τα νέα και για την καριέρα σου, με τα έσοδά σου παράλληλα ν΄ αυξάνονται.

 

Τοξότης

Τοξότη του α΄ δεκαημέρου επικεντρώνεσαι στα οικονομικά σου, προσπαθώντας να βρεις τρόπους να καλύψεις πολλές απ΄ τις υποχρεώσεις σου. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν φορές που πιέζεσαι και προτιμάς ν’ αδιαφορήσεις παρά να λύσεις το πρόβλημα. Αυτήν τη φορά συγκεντρώσου, γιατί οι λύσεις βρίσκονται μπροστά σου. Μένει μόνο να τις δεις. Εσύ του β΄ δεκαημέρου στρέφεσαι περισσότερο στην εργασία σου και προσπαθείς να διεκπεραιώσεις εκκρεμότητες και υποχρεώσεις. Η αλήθεια είναι ότι εάν προσπαθήσεις εντατικά, όχι μόνο θα φέρεις εις πέρας όλα τα καθήκοντά σου, αλλά παράλληλα θα εκπληρώσεις και κάποιους επαγγελματικούς σου στόχους. Ίσως μια άνοδο στην ιεραρχία. Απ΄ την άλλη μην απογοητεύεσαι αν παρουσιαστούν προβλήματα, καθώς οι λύσεις υπάρχουν. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου οι μέρες επιφυλάσσουν προτάσεις για νέες συνεργασίες, που παράλληλα θα σου εξασφαλίσουν και περισσότερα χρήματα. Αισθηματικά ευνοείσαι είτε για μια νέα γνωριμία είτε και για επισημοποίηση της σχέσης σου. Πρόσεξε, όμως, την τάση σου ν’ αναλώνεσαι σε ανούσιες καταστάσεις και απόφυγε τις παρασκηνιακές ενέργειες, καθώς το ενδεχόμενο ν΄ αποκαλυφθείς είναι πιθανό.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε του α΄ δεκαημέρου οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις αυξάνονται, με αποτέλεσμα να μην έχεις ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό σου. Απ΄ την άλλη γνωρίζεις πλέον ότι η σκληρή δουλειά είναι μονόδρομος για σένα, ειδικά την εποχή αυτή. Προσπάθησε να μην απομακρύνεσαι από σημαντικά για σένα πρόσωπα, καθώς η βελτίωση της ψυχολογίας σου εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από αυτά.  Αντίθετα εσύ του β΄ δεκαημέρου έχεις έντονη αισιοδοξία κι εξαιρετικά βελτιωμένη διάθεση, συγκριτικά με την προηγούμενη περίοδο. Προσπάθησε μόνο να μη φέρεσαι εγωιστικά, γιατί θα απομακρύνεις πρόσωπα που είναι σημαντικά στη ζωή σου. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου οι μέρες αυτές επιφυλάσσουν επαγγελματικές ευκαιρίες με τη βοήθεια των ανωτέρων σου. Οι προσπάθειές σου αποδίδουν καρπούς κι αυτό σημαίνει την πιθανή ανάληψη μιας ηγετικής θέσης στο χώρο που εργάζεσαι. Παράλληλα και τα έσοδά σου αυξάνονται. Αισθηματικά κάποια απωθημένα ενδέχεται να βγουν στην επιφάνεια και να οδηγήσουν στην επαναξιολόγηση της σχέσης σου. Δεν αποκλείεται και μια νέα καρμική γνωριμία να ταράξει τα δεδομένα της αισθηματικής σου ζωής.

 

Υδροχόος

Υδροχόε του α΄ δεκαημέρου η εβδομάδα σου προσφέρει τη δυνατότητα ν’ αναδείξεις την ικανότητά σου και να προβάλλεις το ταλέντο σου στον επαγγελματικό σου χώρο. Ασφαλώς και η ανταμοιβή θα ΄ναι ισάξια των εξαιρετικών δυνατοτήτων σου. Σε περίπτωση που σου προταθεί μια νέα συνεργασία, εξέτασε προσεκτικά όλα τα δεδομένα και μην αποφασίσεις παρορμητικά. Εσύ του β΄ δεκαημέρου αισθάνεσαι ότι το διάστημα αυτό προσφέρεται για να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις και να διεκδικήσεις όλα όσα αξίζεις. Πράγματι η δικαίωση για τις προσπάθειές σου πλησιάζει. Παρ΄ όλα αυτά τα αρνητικά σενάρια του μυαλού σου, σε κάνουν ν’ απομακρύνεσαι απ΄ τους στόχους σου και ν’ αναζητάς μια τελειότητα, που επί της ουσίας δεν μπορεί να υπάρξει. Πάλεψε για το καλύτερο, που είναι κι εφικτό να πραγματοποιηθεί. Και για σένα του γ΄ δεκαημέρου τα νέα για τα επαγγελματικά σου είναι θετικά και μάλιστα σχετίζονται παράλληλα και με δραστηριότητες που σ΄ ευχαριστούν. Πρόσεξε μόνο τον υπέρμετρο ενθουσιασμό σου, που ενδέχεται να σε ωθήσει σε μη νόμιμες ενέργειες. Αισθηματικά απόφυγε τις παράλληλες σχέσεις, για να μη διακινδυνεύσεις είτε την καλή σου φήμη είτε την υπάρχουσα σχέση σου.

 

Ιχθύς

Ιχθύ του α΄ δεκαημέρου εξακολουθείς να ‘σαι επικεντρωμένος στην καριέρα σου και δικαίως, καθώς οι ευκαιρίες για μεγαλύτερη άνοδο παρουσιάζονται συνεχώς μπροστά σου. Παρ΄ όλα αυτά προσπάθησε να βρίσκεις χρόνο για τα αγαπημένα σου πρόσωπα, καθώς η ψυχολογία σου θα βελτιωθεί περισσότερο, αλλά κι εκείνα δε θα αισθάνονται παραμελημένα. Αντίθετα εσύ του β΄ δεκαημέρου πρέπει να συγκεντρωθείς περισσότερο στη δουλειά σου. Η τάση σου ν΄ αφαιρείσαι μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη και παραλείψεις, που θα επιφέρουν δυσάρεστες συνέπειες. Απ΄ την άλλη μην εμπλέκεσαι σε οποιοδήποτε παρασκήνιο τείνει να δημιουργηθεί στο χώρο εργασίας σου. Προσπάθησε να σκέφτεσαι και να ενεργείς με βάση τη λογική, καθώς είναι εύκολο να σε εξαπατήσουν αλλά και να εξαπατήσεις. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου οι μέρες αυτές δημιουργούν το κατάλληλο έδαφος να πετύχεις πολλούς απ΄ τους στόχους σου. Αρωγοί στις προσπάθειές σου θα σταθούν οι φίλοι σου, που σε στηρίζουν και τονώνουν την αυτοπεποίθησή σου. Παράλληλα ένας νέος έρωτας απ΄ το φιλικό σου κύκλο εμφανίζεται για να αλλάξει τα δεδομένα της αισθηματικής σου ζωής.

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

Συντάκτης: Ελίζα Κωνσταντινίδου