Ευχάριστες εκπλήξεις, αιφνίδιες ανατροπές με θετικά αποτελέσματα, ξαφνικοί έρωτες αλλά και τύχη στα οικονομικά είναι τα δώρα αυτής της εβδομάδας, που αναμένεται να μας ενδυναμώσει αρκετά. Το βέβαιο είναι ότι αν παραμείνουμε ανοιχτοί κι ευέλικτοι στις προκλήσεις κι εμβαθύνουμε στον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούμε με τους άλλους και μοιραζόμαστε ιδέες, σχέδια, επιθυμίες και συναισθήματα, όλα είναι δυνατό να συμβούν.

 

Κριός

Κριέ του α΄ δεκαημέρου η ενέργειά σου βρίσκεται στα ύψη. Θέλεις τα πάντα και τα θέλεις εδώ και τώρα. Από τη μια το να κυνηγάς τους στόχους αψηφώντας οποιοδήποτε τον κίνδυνο έχει τα θετικά του, έχει όμως και τα αρνητικά του. Τα νεύρα σου είναι τεντωμένα με αποτέλεσμα να τσακώνεσαι χωρίς σπουδαίο λόγο. Όσο για σένα του β΄ δεκαημέρου οι πρώτες μέρες της εβδομάδας κυλούν ήρεμα, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Προς το τέλος αυτής ενδέχεται να έχεις μια απροσδόκητη εξέλιξη σε ένα ζήτημα που αφορά στα οικονομικά σου, το οποίο θα σε εκπλήξει ευχάριστα. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου με την ορθόδρομη πλέον πορεία του Ερμή βρίσκεις το γνωστό ρυθμό σου, ενώ οι καθυστερήσεις αποτελούν πια παρελθόν. Οικονομικές εμπλοκές ξεκινούν να διευθετούνται, με τη σταθερότητα και την ασφάλεια να βελτιώνουν την ψυχολογία σου. Παράλληλα δεν αποκλείεται πάνω σε μια εποικοδομητική συζήτηση με πρόσωπο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, ν’ αποκαλυφθεί μια κρυφή πληροφορία που θα αποδειχθεί μελλοντικά άσσος στο μανίκι σου.

 

Ταύρος

Ταύρε του α΄ δεκαημέρου βρίσκεσαι περίπου στο ίδιο μοτίβο με την προηγούμενη εβδομάδα. Σε έχει καταβάλει έντονο άγχος, χωρίς να μπορείς να κατανοήσεις τα αίτια που στο προκαλούν. Μην ανησυχείς, όμως, καθώς από την επόμενη εβδομάδα το σκηνικό αλλάζει και ταυτόχρονα και η ψυχολογία σου. Όσο για σένα του β΄ δεκαημέρου η εβδομάδα αυτή διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις για να σ΄ εκπλήξει υπέροχα. Ένας ξαφνικός έρωτας, μια απροσδόκητη ερωτική εξομολόγηση, μια ξαφνική επανασύνδεση που θα σε ανακουφίσει είναι μόνο κάποια απ΄ αυτά που μπορεί να συμβούν. Αλλά κι εσύ του γ΄ δεκαημέρου πάρε μια βαθιά ανάσα και χαμογέλασε. Με την ορθόδρομη πια πορεία του Ερμή στο δικό σου ζώδιο και δεκαήμερο η επικοινωνία εξομαλύνεται, ενώ η σκέψη σου γίνεται πλέον ξεκάθαρη χωρίς θολά τοπία. Προβλήματα στη σχέση σου επιλύονται σταδιακά και σταθερά και οι ανησυχίες για το μέλλον αποτελούν πια παρελθόν. Βαθιές συζητήσεις θα σε φέρουν πιο κοντά στο ταίρι σου.

 

Δίδυμος

Δίδυμε του α΄ δεκαημέρου συνεχίζεις ν΄ αγωνίζεσαι για να φέρεις εις πέρας τις υποχρεώσεις σου αλλά και να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου, που μπορεί ν΄α αφορούν κι επηρεάζουν ένα μεγάλο κύκλο ανθρώπων. Η ενέργειά σου είναι έντονη και υπάρχουν στιγμές που φανατίζεσαι στις απόψεις σου, με αποτέλεσμα να δημιουργείς κόντρες με άτομα του φιλικού σου κύκλου. Προσπάθησε να είσαι περισσότερο δεκτικός στη γνώμη των άλλων. Για σένα του β΄ δεκαημέρου οι πρώτες μέρες της εβδομάδας κυλούν ήσυχα, χωρίς να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Προς το τέλος αυτής τα υπέροχα νέα έρχονται μέσω μιας σχέσης και μιας συναισθηματικής κατάστασης που πραγματικά σου δημιουργεί ασφάλεια και σου προσφέρει τη χαμένη ψυχική σου ισορροπία. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου με την ορθόδρομη πια πορεία του Ερμή το μυαλό σου ξεμπλοκάρει και επιτέλους μπορείς να θέσεις σε εφαρμογή νέα σχέδια και επιδιώξεις, καθώς σε βοηθά ιδιαίτερα και η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου που πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες μέρες. Ανακτάς και πάλι την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και τις δυνάμεις που διαθέτεις. Παράλληλα δεν αποκλείεται μέσω κάποιων επαφών να ωφεληθείς οικονομικά από τρίτους.

 

Καρκίνος

Καρκίνε του α΄ δεκαημέρου αισθάνεσαι δυνατός κι έτοιμος ν’ αντιμετωπίσεις κάθε εμπόδιο που μπορεί ν΄ ανατρέψει τα κεκτημένα σου στον επαγγελματικό χώρο. Παράλληλα θεωρείς ότι μπορείς να τα καταφέρεις όλα μόνος σου. Εάν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας οποιαδήποτε ενέργειά σου θα αποβεί θετικά. Αν όμως συνεργάζεσαι με άλλα πρόσωπα, θα πρέπει να περιορίσεις τον εγωισμό σου και να καταλάβεις ότι και οι άλλοι έχουν ίσα δικαιώματα αλλά και ίδιες ικανότητες. Όσο για σένα του β΄ δεκαημέρου η εβδομάδα κρύβει απρόσμενες κι ευχάριστες εκπλήξεις μέσω του φιλικού σου κύκλου, που μπορεί να σε φέρει σε επαφή με κάποιο πρόσωπο που θα τραβήξει έντονα το ενδιαφέρον σου. Δεν αποκλείεται βέβαια να γεννηθεί κι ένας έρωτας μέσω διαδικτύου. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου, με την ορθόδρομη πορεία του Ερμή που πράγματι σε ταλαιπώρησε δημιουργώντας επιπλέον προβλήματα στις σχέσεις με φίλους, συναδέλφους αλλά και στην εικόνα σου, οι καταστάσεις αλλάζουν. Φιλικές και επαγγελματικές σχέσεις αποκαθίστανται, ενώ κι εσύ ο ίδιος βγάζεις προς τα έξω έναν καλύτερο εαυτό που δεν περνά απαρατήρητος.

 

Λέων

Λιοντάρι του α΄ δεκαημέρου η ενέργειά σου είναι ιδιαίτερα έντονη. Διαθέτεις τη δύναμη να κυνηγήσεις στόχους, όνειρα κι επιθυμίες. Υπάρχουν, όμως, στιγμές που φανατίζεσαι ιδιαίτερα κι αυτό δημιουργεί προβλήματα στην επικοινωνία σου με τους άλλους. Δεν αποκλείεται να εμφανιστεί ένα πρόβλημα νομικής φύσεως, ενώ αν ασχολείσαι με τη νομική επιστήμη, η δουλειά σου αυξάνεται, απορροφώντας μεγάλο κομμάτι της ενέργειάς σου. Για σένα του β΄ δεκαημέρου η εβδομάδα κρύβει μια ανέλπιστη εξέλιξη στον επαγγελματικό τομέα. Ενδεχομένως μια ξαφνική πρόταση ν’ αποτελέσει και την έναρξη για την επίτευξη ενός επαγγελματικού σου σχεδίου. Από την άλλη δεν αποκλείεται ξαφνικά να δεχθείς πρόταση για επισημοποίηση της σχέσης σου. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου με την ορθόδρομη πια πορεία του Ερμή, που σε ταλαιπώρησε ιδιαίτερα σε επαγγελματικά ζητήματα αλλά και στις κοινωνικές σου σχέσεις, θα δεις σταδιακά το κλίμα να αλλάζει. Τα προβλήματα εξομαλύνονται, ενώ αν αντιμετώπιζες κάποιες ενοχλήσεις στην υγεία σου, αυτές θα επιλυθούν. Γενικότερα και η καθημερινότητά σου αλλάζει με θετικό τρόπο και θα αλλάξει περισσότερο, εάν οι συζητήσεις που κάνεις με τα πρόσωπα που συνδιαλέγεσαι σε καθημερινή βάση, είναι ειλικρινείς και όχι επιφανειακές.

 

eBook Box | Be my Baby


€20,00

-----

 

Παρθένος     

Παρθένε του α΄ δεκαημέρου το διάστημα αυτό επικεντρώνεσαι περισσότερο στο να καταλάβεις εάν οι καταστάσεις που βιώνεις τη δεδομένη στιγμή στη ζωή σου σε καλύπτουν ή όχι. Ανταποκρίνονται στις βαθιές επιθυμίες σου και αν η απάντηση είναι αρνητική, τί είναι αυτό που μπορείς ν΄ αλλάξεις ή να διακόψεις; Από την άλλη η λίμπιντό σου είναι ιδιαίτερα αυξημένη και το σεξ δείχνει να παίζει κυρίαρχο ρόλο στη ζωή σου. Για σένα του β΄ δεκαημέρου η εβδομάδα μπορεί να κρύβει μια έκπληξη σχετικά μ΄ ένα απροσδόκητο ταξίδι που θα σε γεμίσει με εμπειρίες και μπορεί ν΄ αλλάξει ακόμη και την κοσμοθεωρία σου. Από την άλλη δεν αποκλείεται ν’ αποφασίσεις ξαφνικά να συμμετάσχεις σ΄ ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θα σε ωφελήσει σημαντικά. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου με την ορθόδρομη πια πορεία του Ερμή τα επικοινωνιακά προβλήματα, όπως και οι κάθε λογής καθυστερήσεις και αναβολές σε σχέδια και μετακινήσεις, λαμβάνουν τέλος. Όλα δείχνουν να προχωρούν μπροστά, ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις μια νέα γνωριμία που θα αλλάξει τον τρόπο σκέψης σου, αλλά και το πώς αντιλαμβάνεσαι την ίδια τη ζωή.

 

Ζυγός

Ζυγέ του α΄ δεκαημέρου οι καβγάδες, η ασυνεννοησία και γενικότερα το πολεμικό κλίμα στις προσωπικές σου σχέσεις και στις επαγγελματικές σου συνεργασίες συνεχίζεται. Δε σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου που λένε και απαιτείς, είτε απ’ το ταίρι σου είτε απ’ τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι, να ικανοποιούν τα δικά σου θέλω και μόνο αυτά. Προσπάθησε να είσαι περισσότερο διαλλακτικός και να μη θεωρείς ότι όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω σου. Για σένα του β΄ δεκαημέρου η εβδομάδα μπορεί να σου προσφέρει μια ξαφνική ευκαιρία στον οικονομικό τομέα, ενδεχομένως μέσω μιας απροσδόκητης νέας συμφωνίας. Από την άλλη δεν αποκλείεται να εμφανιστεί ξαφνικά μπροστά σου ένας έρωτας κρυφός, ανομολόγητος που θα σε συνεπάρει. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου με την ορθόδρομη πια πορεία του Ερμή, που έφερε τα πάνω κάτω στα οικονομικά σου αλλά και σε μια ιδιαίτερα στενή σου σχέση, ξεκινάς αργά και σταθερά ν’ ανακουφίζεσαι. Καθυστερήσεις και αναβολές λαμβάνουν τέλος, ενώ δεν αποκλείεται ένα οικογενειακό ζήτημα που σε προβλημάτισε ιδιαίτερα, να βρει τη λύση του μετά από μια εκ βαθέων συζήτηση.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ του α΄ δεκαημέρου τρέχεις και δε φτάνεις. Η δουλειά σου είναι ιδιαίτερα αυξημένη με αποτέλεσμα η καθημερινότητά σου να σου προκαλεί άγχος, νεύρα και ιδιαίτερη κούραση. Προσπάθησε να βρίσκεις χρόνο για να ξεκουράζεσαι και να προσέχεις πολύ την υγεία σου, ώστε ν΄ αποφύγεις το ενδεχόμενο μολύνσεων αλλά και ατυχημάτων. Όσο για σένα του β΄ δεκαημέρου η εβδομάδα αυτή μπορεί να σου προσφέρει μια απρόσμενη θετική εξέλιξη στη σχέση σου, το γάμο σου ήι σε μια επαγγελματική συνεργασία. Ασφαλώς και δεν αποκλείεται να γεννηθεί ένας ξαφνικός έρωτας που διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις ώστε να εξελιχθεί μελλοντικά. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου, με την ορθόδρομη πια πορεία του Ερμή που το τελευταίο διάστημα σε ταλαιπώρησε σε ζητήματα σχέσεων και επαγγελματικών συνεργασιών, ξεκινάς να διορθώνεις σφάλματα και επικοινωνιακά λάθη με τους άλλους. Μάλιστα μέσω της επικοινωνίας που στηρίζεται σε αμοιβαία εμπιστοσύνη και ειλικρίνεια θα δεις μια σχέση που σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα ν’ αλλάζει μορφή και να εξελίσσεται σε κάτι βαθύτερο.

 

Τοξότης

Τοξότη του α΄ δεκαημέρου τις μέρες αυτές επικεντρώνεσαι στη δουλειά σου, προσπαθώντας να βρεις τον τρόπο να εφαρμόσεις κάποιες δημιουργικές σου ιδέες και να επεκτείνεις τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες. Ερωτικά αισθάνεσαι έντονη αυτοπεποίθηση και γνωρίζεις πώς να κερδίζεις το αντικείμενο του πόθου σου. Προσπάθησε, όμως, γενικότερα να μη συμπεριφέρεσαι αλαζονικά. Για σένα του β΄ δεκαημέρου η εβδομάδα αυτή, ιδιαίτερα προς το τέλος της, θα σου προσφέρει ξαφνικές ευκαιρίες για να διευκολύνεις αλλά και βελτιώσεις την καθημερινότητά σου, ενώ παράλληλα δεν αποκλείεται μια απρόσμενη πρόταση ή έκπληξη στη δουλειά σου να σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Όσο για σένα του γ΄ δεκαημέρου η ορθόδρομη πια πορεία του Ερμή βελτιώνει σε σημαντικό βαθμό την καθημερινότητά σου, εξομαλύνει την επικοινωνία σου με τα πρόσωπα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος αλλά και διορθώνει λάθη που, τυχόν, προέκυψαν στη δουλειά σου το προηγούμενο διάστημα. Τα ευτράπελα αποτελούν παρελθόν και μπορείς πλέον ν’ ασχοληθείς και με τον εαυτό σου αλλά και την προσωπική σου ζωή, που έχεις παραμελήσει αρκετά. Παράλληλα δεν αποκλείεται να έχεις κι ένα οικονομικό κέρδος.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε του α΄ δεκαημέρου φαίνεται να σ΄ απασχολούν ζητήματα που σχετίζονται με την οικογένειά σου, όμως δείχνεις να μην έχεις τη διάθεση να συζητήσεις και να βρεις λύσεις, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προστριβές. Από την άλλη εμπόδια παρουσιάζονται συνεχώς μπροστά σου και δε σ’ αφήνουν να προχωρήσεις μ΄ ένα εγχείρημα που έχεις εδώ και καιρό σχεδιάσει. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Όσο για σένα του β΄ δεκαημέρου η εβδομάδα προβλέπεται άκρως ερωτική και μάλιστα εκεί που δεν το περιμένεις. Μια έκπληξη, μια απρόσμενη συνάντηση, μια νέα γνωριμία, ένας ξαφνικός έρωτας, είναι μόνο κάποια από τα σενάρια που παίζουν δυνατά. Για σένα του γ΄ δεκαημέρου η ορθόδρομη πια πορεία του Ερμή σημαίνει τη λήξη παρεξηγήσεων, σφαλμάτων και καθυστερήσεων στον τομέα του έρωτα και των σχέσεων. Βέβαια πρέπει να παραμένεις σε εγρήγορση, καθώς τώρα θα φανεί αν αυτό το πρόσωπο που επανήλθε στο προσκήνιο την προηγούμενη περίοδο αξίζει ώστε να μείνει στη ζωή και την καρδιά σου, ή αν θα κλείσει οριστικά πια αυτός ο κύκλος. Παράλληλα έχεις τη διάθεση να εκμυστηρευτείς και γιατί όχι να εξομολογηθείς τον έρωτά σου στο ταίρι σου και να είσαι σίγουρος ότι εφόσον είσαι ειλικρινής η ανταπόδοση είναι βέβαιη.

 

Υδροχόος

Υδροχόε του α΄ δεκαημέρου μπορεί να μοιάζεις αεικίνητος, ταυτόχρονα όμως τα νεύρα σου χτυπάνε κόκκινο καμπανάκι. Τρέχεις, έχοντας και τη δύναμη αλλά και τη διάθεση να ολοκληρώσεις πολλές από τις εκκρεμότητες και τις δουλειές σου. Γενικότερα έρχεσαι σε επαφή με πάρα πολλά πρόσωπα. Πολλές φορές, όμως, όταν τα πράγματα δε γίνονται με τον τρόπο που εσύ θέλεις, η ειρωνεία σου είναι έκδηλη με αποτέλεσμα να δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Προσοχή στη βιασύνη για την αποφυγή ατυχημάτων. Για σένα του β΄ δεκαημέρου η εβδομάδα φέρνει μια απρόσμενη θετική εξέλιξη σ’ ένα ζήτημα που αφορά στην οικογένειά σου και το σπίτι σου. Έτσι ξαφνικά κάτι δείχνει ότι βελτιώνεται και εξελίσσεται προς όφελός σου. Από την άλλη δεν αποκλείεται να εμφανιστεί ένας σημαντικός άνθρωπος του παρελθόντος σου κι αυτό να δώσει χαρά και ικανοποίηση. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου με την ορθόδρομη πια πορεία του Ερμή θα δεις ότι οι καθυστερήσεις, αναβολές σε οικογενειακά ζητήματα και επικοινωνιακά μπλοκαρίσματα με τους δικούς σου ανθρώπους αποτελούν πια παρελθόν. Υπάρχει και η πιθανότητα να σου αποκαλυφθεί ένα οικογενειακό μυστικό, το οποίο πρόκειται ν΄ αλλάξει με θετικό τρόπο πολλά απ΄ όσα θεωρούσες δεδομένα.

 

Ιχθύς

Ιχθύ του α΄ δεκαημέρου αυτή την εβδομάδα περιόρισε την ασυγκράτητη τάση σου για σπατάλες. Φρόντισε να ξοδεύεις χρήματα μόνο στα απαραίτητα και μην ενεργείς με την παρόρμηση της στιγμής. Από την άλλη υπάρχουν στιγμές που η κτητικότητά σου προς το ταίρι σου είναι τόσο έντονη, που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Προσπάθησε να ελέγχεις τα συναισθήματά σου επειδή μέχρι τώρα εσύ ελέγχεσαι από αυτά. Για σένα του β΄ δεκαημέρου η εβδομάδα σου προσφέρει μια αναπάντεχη συνάντηση με ένα φιλικό πρόσωπο ή με κάποιο που συνδεόσασταν ερωτικά. Γενικότερα οι ξαφνικές ευχάριστες επικοινωνίες και μετακινήσεις είναι πολύ πιθανές. Εσύ του γ΄ δεκαημέρου με την ορθόδρομη πια πορεία του Ερμή θα δεις την επικοινωνία σου με οικείους, φίλους και το ταίρι σου να βελτιώνεται. Αναβολές και καθυστερήσεις σε σχέδια και μετακινήσεις μειώνονται αισθητά και η ψυχολογία σου βελτιώνεται. Οι επαφές με το φιλικό σου περιβάλλον, ιδιαίτερα αυτές τις μέρες, θ’ αποδειχθούν εποικοδομητικές και ωφέλιμες.

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

Συντάκτης: Ελίζα Κωνσταντινίδου