Η εβδομάδα αρχίζει με ένταση καθώς στις 11/6 ο Άρης από τον Ταύρο σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο προκαλώντας έντονες καταστάσεις σε οικονομικές και προσωπικές σχέσεις. Η επιθυμία να επιβάλουμε την άποψή μας και να ελέγξουμε πρόσωπα και συμπεριφορές είναι πιθανό να πυροδοτήσει την έντονη αντίδραση των προσώπων με τα οποία συνομιλούμε και να υπάρξουν σφοδρές κόντρες και αντιδικίες. Είναι απαραίτητο να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους προσπαθώντας να αφήσουμε στο περιθώριο ανασφάλειες και φόβους που μας οδηγούν σε λανθασμένες κινήσεις. Παράλληλα καλό είναι να αποφύγουμε σημαντικές συζητήσεις γιατί είναι εύκολο να οδηγηθούν σε αδιέξοδο λόγω των εντάσεων και των σφοδρών αντιπαραθέσεων που μπορεί να υπάρξουν.

Στις 12/6 ο Ερμής από τους Διδύμους σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύες οδηγώντας σε σκληρά λόγια και συζητήσεις που κυρίως θα πραγματοποιηθούν με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον. Καλό είναι να προστατεύσουμε τις σχέσεις μας με αδέρφια ξαδέρφια και κολλητούς φίλους από λεγόμενα που αργότερα θα μετανιώσουμε γιατί είναι εύκολο να γίνουμε σκληροί απέναντι τους.

Στις 14/6 η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στους Διδύμους δίνει την ευκαιρία να προχωρήσουμε και εμπορικές και επικοινωνιακές συνεργασίες που θα προσφέρουν σημαντικά οφέλη στην επαγγελματική μας ζωή. Σπουδαίες ιδέες και προτάσεις για συνεργασίες θα μας ενθουσιάσουν και θα μας δώσουν τη δυνατότητα να ανοίξουμε τα φτερά μας και να προσπαθήσουμε για καινούργια πράγματα που μας εμπνέουν.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε στο τέλος της εβδομάδας καθώς στις 16/6 η Αφροδίτη από τους Διδύμους σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες προκαλώντας αυταπάτες και συναισθηματικές υπερβολές. Είναι επιβεβλημένο να έχουμε στο μυαλό μας ότι είναι εύκολο να παρασυρθούμε από τη φλερτίζουσα διάθεση μας σε επιλογές στην προσωπική μας ζωή που θα τραυματίσουν τη σχέση μας. Παράλληλες καταστάσεις θα μας δώσουν προσωρινά ικανοποίηση όμως αργά ή γρήγορα θα αποκαλυφθούν και θα μας φέρουν σε δύσκολη θέση απέναντι στον σύντροφό μας. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε και σε καινούργιους έρωτες καθώς είναι εύκολο λόγω αυταπατών να παρασυρθούμε σε επιλογές που αργότερα θα κατανοήσουμε ότι δεν είναι η κατάλληλες για εμάς.

 

Κριός

Κριέ μου, αυτήν την εβδομάδα ή που θα δείξεις ένα κόσμιο πρόσωπο που θα καταπλήξει τους πάντες ή που θα βάλεις τα γάντια του μποξ και θα μας πάρει όλους η μπάλα. Κι αυτό γιατί ενώ έχεις κάνει τους προγραμματισμούς σου, ενώ έχεις πάρει τις αποφάσεις σου, όλα πάνε τόσο στραβά και καταρρέουν σαν τραπουλόχαρτα που τα παίρνει ο αέρας. Και φυσικά εσύ δεν είσαι και το πιο υπομονετικό άτομο, που σημαίνει πως με τα νευράκια σου μπορεί να κάνεις τα πράγματα χειρότερα. Βαθιές ανάσες. Όλα καλά!

 

Ταύρος

Ταυράκι μου, αυτήν την εβδομάδα θα σε απασχολήσουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα κι αυτό μπορεί να σε φέρει στα όρια εξουθένωσης και τρέλας. Όχι ότι θες και πολύ εσύ για να ξεσπάσεις. Το θέμα είναι πως δε γίνεται, όσο κι αν το θες, να απασχολείς το μυαλό σου με πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Κάνε έναν προγραμματισμό, μην πηγαίνεις στα τυφλά γιατί θεωρείς πως μπορείς να τα ελέγξεις όλα. Και κυρίως, αυτό που θα πρέπει να προσέξεις παραπάνω απ’ το καθετί, είναι πόσο αφήνεις το παρελθόν σου να επηρεάζει το παρόν σου.

 

Δίδυμος

Διδυμάκι μου, η ανατροπή στην ανατροπή θα ‘ρχεται αυτήν την εβδομάδα και δε θα ξέρεις πού να κρυφτείς σε όσα θα σου συμβούν. Τι προγραμματισμοί, τι διαλογισμός για τα νεύρα, τίποτα δε θα σε σώσει, γιατί αν θέλει το σύμπαν να σε κάνει άνω-κάτω, σιγά μη σε ρωτήσει κιόλας. Ίσως θα πρέπει να βρεις το κουράγιο να ζητήσεις βοήθεια από κάποιο δικό σου άτομο που εμπιστεύεσαι για να σε στηρίξει, και προσπάθησε να σκεφτείς ψύχραιμα για να πάρεις αποφάσεις που θα βάλουν σε τροχιά την καθημερινότητά σου.

 

Καρκίνος

Καρκινάκι μου, το παρελθόν φυγείν αδύνατο, κι αυτήν την εβδομάδα θα το καταλάβεις απ’ την καλή κι απ’ την ανάποδη αυτό, διότι θα ‘ρθει να σου χτυπήσει την πόρτα. Αποφάσεις του παρελθόντος θα αποδειχτούν λανθασμένες κι ίσως να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Όμως θα πρέπει να αντιδράσεις, με δυναμισμό και ψυχραιμία, διότι για να τις πάρεις αυτές τις αποφάσεις, κάποιο λόγο είχες στο κάτω-κάτω. Τίποτα δε γίνεται άνευ λόγου, αυτό μην το ξεχνάς. Και μη σε πιάνουν οι ενοχές κι οι τύψεις. Ό,τι έγινε, έγινε… Φρόντισε απλά να μην κάνεις ίδια λάθη στο μέλλον.

 

Λέων

Λιοντάρι μου, αυτήν την εβδομάδα θα νιώσεις πως πολλά άτομα, κυρίως που δε γνωρίζεις καλά, θέλουν το κακό σου. Και δε θα ‘χεις άδικο, αφού έτσι είναι. Η ανταγωνιστικότητα κι η ειρωνεία είναι δύο πράγματα που σε βγάζουν απ’ τα ρούχα σου, ειδικά όταν η πρόκληση έρχεται απ’ την απέναντι πλευρά. Εδώ είναι που θα χρειαστεί να αποδείξεις πόσο έξυπνος είσαι. Ή που θα πέσεις στην παγίδα τους και θα δείξεις ένα πρόσωπο προς τα έξω που θα σε βάλει σε δύσκολη θέση, ή που θα κάνεις ότι αγνοείς τις προκλήσεις και θα χτυπήσεις εκεί που ο άλλος δεν το περιμένει. Your choice.

 

Παρθένος

Παρθενάκι μου, όλη την εβδομάδα θα την περάσεις να τρέχεις να προλάβεις τα πάντα. Κι όσο θα πετυχαίνεις τους στόχους σου, τόσο περισσότερο θα τρέχεις. Θα πιέσεις τον εαυτό σου να φτάσει στα άκρα γιατί νιώθεις πως με τις υπερδυνάμεις που νομίζεις πως κατέχεις, μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Όχι, καλέ μου. Αρχικά θα συνειδητοποιήσεις πως μέσα στη φούρια σου θα έχεις κάνει πολλά λάθη που δε θα έπρεπε να ‘χεις κάνει. Και μετά, στο τέλος της βδομάδας, η εξουθένωσή σου θα ‘ναι τόσο τεράστια που θα σε μαζεύουμε με φορείο. Κανόνισε την πορεία σου. Βάλε φρένο!

 

Ζυγός

Ζυγέ μου, αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να πατήσεις pause λιγάκι στην ξέφρενη ζωή σου για να κοιτάξεις τι γίνεται τριγύρω σου. Έχεις δημιουργήσει ένα χάος στην καθημερινότητά σου, αφού επικεντρώνεσαι εδώ και καιρό σε δύο μόνο τομείς: την καλοπέρασή σου και το παρελθόν. Καταστροφικός συνδυασμός, γιατί άπαξ και δώσεις την προσοχή σου σε αυτά, ξεχνάς τα πάντα, και το αποτέλεσμα ποιο είναι; Χάνονται οι ισορροπίες, αγαπημένε μου. Κι αυτό καλείσαι να βρεις αυτήν την εβδομάδα. Πρέπει να σοβαρευτείς, παιδί μου, τι δεν καταλαβαίνεις; Έχεις κι υποχρεώσεις, ανάλαβέ τις πριν πνιγείς μέσα σ’ αυτές.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, αυτήν την εβδομάδα ο εσωτερικός σου κόσμος θα φέρει τα πάνω κάτω, αφού θα αμφισβητείς τον εαυτό σου και τους γύρω σου για τα πάντα, καθώς επίσης και καθετί που θα βιώνεις θα σε επηρεάζει σε πολύ μεγάλο βαθμό. Γενικά δε θα ‘σαι στα καλύτερά σου. Λίγο η κούραση, λίγο η πίεση που θα νιώσεις απ’ το άμεσο περιβάλλον σου, λίγο το γεγονός ότι χρειάζεσαι επειγόντως διακοπές, πόσα να αντέξεις κι εσύ ο άμοιρος… Βγαίνουν όλες οι ευαισθησίες σου έξω, αλλά –το νου σου– μην αφήσεις να τις εκμεταλλευτούν οι επιτήδειοι!

 

Τοξότης

Τοξότη μου, την καταπίεση δεν την αγάπησε κανείς, και κυρίως εσύ, κι όμως τη ζεις καθημερινά, με αποτέλεσμα αυτή την εβδομάδα να κάνεις το «μπαμ» και να εκραγείς, αφού δεν αντέχεις άλλο. Πολλά νεύρα, πολλοί οι καβγάδες που θα προκαλέσεις κι η ειρωνεία του θέματος; Πολλή η καταπίεση που θα ασκήσεις με τη σειρά σου προς ανθρώπους που το μόνο που θέλουν είναι να σε βοηθήσουν. Μάλλον θα χρειαστείς βαλεριάνες για να βγάλεις την εβδομάδα, και κυρίως, για να τη γλυτώσει ο άμαχος πληθυσμός απ’ τα σκάγια. Άρχισε να αναθεωρείς καταστάσεις και πρόσωπα, ξεκινώντας απ’ το να αναθεωρήσεις τη δική σου συμπεριφορά πρώτα.

 

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου, παίρνεις τα πάνω σου αυτήν την εβδομάδα κι αποφασίζεις πως ο καλύτερος τρόπος για να περάσεις καλά δεν είναι να πνίγεσαι μέσα σε χαρτιά κι επαγγελματικά ραντεβού, αλλά να βγεις έξω και να διασκεδάσεις. Έχεις την ανάγκη να διευρύνεις τον κύκλο σου και να περάσεις καλά, και δε χάνεις καμία ευκαιρία να δείξεις τον άλλο σου εαυτό, εκείνο το χαρούμενο και γοητευτικό άλλο σου μισό, που συνήθως κρατάς κρυμμένο πίσω απ’ το ψυχρό επαγγελματικό προσωπείο. Αυτήν την εβδομάδα θα δώσεις λύσεις σε προβλήματα άλλων και θα κερδίσεις τις εντυπώσεις, φτάνει να μην αφήσεις καμία ευκαιρία ανεκμετάλλευτη.

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου, πολλές οι προκλήσεις αυτήν την εβδομάδα και μάλιστα δεν είναι κι απ’ τις καλές, από εκείνες που μπορεί να ανεβάσουν την αδρεναλίνη στα ύψη, έτσι ώστε να νιώσεις λιγάκι ζωντανός. Αντιθέτως, θα ‘ρθεις αντιμέτωπος με ανθρώπους που θα θέλουν να σου ρουφήξουν το αίμα –που λέει ο λόγος– και να σε κάνουν να αντιδράσεις άσχημα σε καταστάσεις που επιβάλλεται να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Επειδή θα αισθανθείς να βάλλεσαι από πολλές μεριές, καλό θα ήταν να αναζητήσεις στήριξη από κάποιον που μπορεί να σου δώσει δύναμη για να παλέψεις ενάντια στις προκλήσεις. Μόνος σου δύσκολα θα τα βγάλεις πέρα.

 

Ιχθύς

Ψαράκι μου, έχεις βάλει στόχο τον τελευταίο καιρό να αποδείξεις τι μπορείς να κάνεις κι ως πού μπορείς να φτάσεις, και σπάνια συμβαίνει να μένεις επικεντρωμένος στον στόχο. Όμως αυτήν την εβδομάδα το καταφέρνεις και μάλιστα με πολύ αποτελεσματικό τρόπο, και φυσικά βλέπεις τους κόπους σου και τις θυσίες σου να αποκτούν νόημα. Ακόμα και τα μικρά εμπόδια που μπορεί να σου φανερωθούν, δεν αποτελούν κίνδυνο για ‘σένα και τα ξεπερνάς στο άψε-σβήσε. Αυτή η αποφασιστικότητά σου θα σου ανοίξει πολλές πόρτες. Εύγε! Μην είσαι, όμως, all work and no fun, είπαμε, μην το παρατραβήξεις, ε;

 

Πηγή: My astro

Συντάκτης: Λέτα Μπεζεργιάννη