8c74d6f8d7be8d38d50e82bac18d20a5

«Σήμερα το βράδυ λέω να σου εξομολογηθώ κάτι. Να, τρελαίνομαι με…» παρακαλώ συμπλήρωσε τη φράση ελεύθερα, μα να ξέρεις πως αν η πρώτη σου σκέψη αφορούν καταστάσεις χαμηλού φωτισμού, λίγα ή καθόλου ρούχα κι ένα στοιχείο του που όταν το βλέπεις, το μυρίζεις ή το ακουμπάς, νιώθεις πως η φλόγα μέσα σου αρχίζει να γίνεται πυρκαγιά, τότε μιλάμε για φετίχ και μάλιστα βαρβάτο.

Ουσιαστικά τα φετίχ είναι πρακτικές  οι οποίες έχουν ως χαρακτηριστικό τη διέγερση χωρίς απαραίτητα να μιλάμε για σωματική επαφή. Απλώς μπορούν να παίξουν τόσο έντονα με το μυαλό σου, να εξιτάρουν σε μεγάλο βαθμό τη φαντασία σου και να απογειώσουν την πολυπόθητη συνάντησή σας. Μερικά που θα δούμε παρακάτω ίσως να τα έχετε ξανά ακούσει, ίσως να βρείτε και κάτι που να ταυτίζεστε ή μπορεί να ανακαλύψετε και κάτι καινούριο για εσάς, πάντως το να έχει κάποιος φετίχ δεν είναι ούτε παράλογο ούτε σαφώς κατακριτέο με μια εξαίρεση σε ό, τι προσβάλει την ελευθερία των συμμετεχόντων χωρίς τη θέλησή τους.

 

1. Piercing

Αρχικά, ένα από τα πιο παλιά φετίχ που επικρατούσε και επικρατεί ακόμα είναι αυτό με τα piercing. Τα σκουλαρίκια λοιπόν, αποτελούν ένα από τα γνωστότερα φετίχ που μπορεί να έχει κάποιος. Πιο συγκεκριμένα, η τρύπα στη μύτη, στη γλώσσα, στον αφαλό, αλλά και στα πιο κρυφά σημεία του σώματός μας, θεωρείται ένα από τα πιο δημοφιλή φετίχ, αφού υπάρχει κόσμος και κοσμάκης ο οποίος μόνο στη θέα ενός piercing μπορεί να νιώσει αυτή την έλξη, τη φωτιά το φούντωμα πώς το λένε προς το άλλο άτομο.

 

2. Τακούνια 

Ένα ακόμη γνωστό φετίχ που μπορεί να αποζητήσει ο σύντροφός σας εν ώρα παιχνιδιού είναι αυτό με τα παπούτσια και συγκεκριμένα με τα τακούνια. Υπάρχουν πολλά άτομα εκεί έξω που κατά τη διάρκεια που γίνεται η σωστή η φάση μεταξύ σας μπορεί να σας ζητήσουν να μην αφαιρέσετε τα τακούνια σας -αν είστε φαν δηλαδή του τακουνιού και τα φοράτε εξ αρχής-. Αυτό γίνεται γιατί η διέγερση που προκαλεί το τακούνι του παπουτσιού αποπνέει κάτι επικίνδυνο αλλά συνάμα κι ελκυστικό. Εάν τα περπατάς και καλά προκαλείς ένα τικ παραπάνω πως μπορείς να έχεις τον έλεγχο σε…ζόρικες καταστάσεις.

 

3. Δερμάτινα παντός είδους

Το τρίτο φετίχ στο οποίο θα αναφερθούμε σήμερα είναι το δέρμα. Και δεν εννοώ το δικό μας. Μιλάω για τα αντικείμενα από δέρμα, τα οποία χαρακτηρίζονται ως ένα από τα πιο διαδεδομένα φετίχ. Δε χρειάζεται να μπω σε λεπτομέρειες σωστά; Όλοι καταλάβαμε για τι είδους αντικείμενα μιλάω. Αυτά λοιπόν τα βοηθητικά παιχνίδια, προσθέτουν λίγο αλατοπίπερο στο «φαγητό» σας, ανεβάζουν θερμοκρασίες, παλμούς και κόβουν ανάσες. Γιατί όχι εξάλλου; Η επαφή δέρματος με δέρματος είναι κάτι που αρέσει σε αρκετό κόσμο γι’ αυτό και το συγκεκριμένο φετίχ χρησιμοποιείται πολύ συχνά.

 

4. Εσώρουχα 

Φυσικά από τη λίστα μας δε θα μπορούσαν να λείπουν και τα εσώρουχα. Ακόμα ένα φετίχ το οποίο προτιμάει αυτός που ξέρει πώς να παίξει με τον παρτενέρ του ένα ωραίο ματσάκι. Θέλουν τα κόκκινα, θέλουν τα μπεζ, θέλουν τα ίδια που φόραγες χθες. Πεθαίνουν με τα μαύρα και με κάθε λογής σχήμα, είδους, μήκους και πλάτους. Το καθόλου δεν τους δελεάζει και τόσο, όσο περίεργο κι αν σας ακούγεται. Ναι λοιπόν, ορισμένοι έχουν φετίχ με τα εσώρουχα και προτιμάνε να σε βλέπουν να φοράς κάτι από αυτά κατά τη διάρκεια της, εξίσωσής σας και πιστέψτε με το άθροισμα είναι πάντα θετικό.

 

5. Έλα να παίξουμε «αφέντης-δούλος»

Μπορεί να μη φτάσω ποτέ στο 50 αλλά και το 5 έχει κάτι σχετικό με τη γνωστή πλέον σε όλους ταινία των αποχρώσεων. Όπως δηλώνει και ο τίτλος μιλάμε για δύο λέξεις άρρηκτα συνδεδεμένες ως τα απόλυτα φετίχ. Άτομα που προτιμούν να υποτάσσονται ή να κυριαρχούν στα διπλής παρτίδας παιχνίδια χρησιμοποιούν διάφορα βοηθήματα τα οποία παραπέμπουν σε αυτές τις δύο λέξεις. Αντικείμενα όπως χειροπέδες, ή στολές και παντός είδους κόμποι είναι μόνο μερικά από αυτά που πρέπει να χρησιμοποιήσει κάποιος εάν αισθάνεται την ανάγκη του να βιώσει αυτές τις δύο λέξεις. Για κάποιο λόγο σε αυτήν την κατηγορία ταιριάζουν τέλεια τα γερμανικά. Κι όχι, δεν εννοούμε τα μπρέτσελ.

 

5+1 «Δέστε μου τα μάτια»

Και για το τέλος, σας άφησα ένα φετίχ που μπορεί να μην το έχετε και πολύ ακουστά αλλά ίσως το δοκιμάσατε κάποια στιγμή. Σκοτεινό δωμάτιο έχετε ξαναπαίξει φαντάζομαι, μόνο που σ’ αυτή την περίπτωση το μόνο που είναι κλειστό είναι τα μάτια ενός εκ των δύο. Για να γίνω πιο συγκεκριμένη υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που τους αρέσει να προσφέρουν στον παρτενέρ τους απολαύσεις στα κρυφά. Από εκεί που δε το περιμένει. Κλείνοντάς του τα μάτια λοιπόν, παίζεις ελεύθερα με το μυαλό και τις αισθήσεις του, οι οποίες είναι εντονότερες μιας και όταν μια αίσθηση χαθεί πρέπει να καλύψουν οι υπόλοιπες το κενό.

 

Αν ανακαλύψατε κάπου τον εαυτό σας να ξέρετε πως δεν είστε οι μόνοι. Αν πάλι δε βρήκατε κάτι που να σας ταιριάζει και πάλι δεν είναι πρόβλημα, ίσως να μη σας αρέσει και τίποτα από αυτά, ίσως να σας αρέσει κάτι άλλο, το μόνο που θέλουμε να κρατήσουμε είναι η απόλαυση κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Καλή διασκέδαση!

Συντάκτης: Τζένη Άστρα
Επιμέλεια κειμένου: Γιοβάννα Κοντονικολάου

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!