Article of the day: Γνωρίστε τη νέα pillowfighter Αμάντα Δουλγεράκη στο πρώτο της άρθρο: Δες το εδώ!

pillow15113456

Όποιος πει ότι η ερωτική επαφή δεν έχει σημασία σε μια σχέση, ψεύδεται ασύστολα και το ξέρει! Γνωρίζουμε όλοι πόσο σημαντικό είναι να περνάς καλά και σ’ αυτόν τον τομέα, να τα βρίσκετε με το ταίρι και στο κρεβάτι. Για κάποιους είναι η αρχή και το τέλος της σχέσης, για άλλους απλώς αρκετά σημαντικό. Σίγουρα όμως είναι κάτι που δεν μπορείς να παραβλέψεις ή να αγνοήσεις. Είναι φυσιολογικό κάποια στιγμή στη ζωή σου να μην έχεις περάσει καλά σε κάποια απ’ τις επαφές σου. Ο λόγος μπορεί να είναι πως είσαι κουρασμένος, πως δεν έχεις όρεξη, πως σε προβληματίζουν πολλά και το τελευταίο πράγμα που μπορείς να σκεφτείς είναι αυτό. Πώς μπορεί, λοιπόν, μετά από ένα κακό ημίχρονο να σωθεί το παιχνίδι; Πόσο εύκολο είναι να βάλεις γκολ στις καθυστερήσεις;

Δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιος δεν είχε διάθεση για τρέλες κι όμως το κατάλληλο preplay, κοινώς τα προκαταρκτικά, ξυπνήσαν τις ερωτογενείς ζώνες. Δεν άργησε να έρθει και η διέγερση και κατ’ επέκταση να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, στην επαφή. Θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε σαν μια πολύ καλή προθέρμανση. Όσο καλύτερα προετοιμασμένος είσαι κι έχεις κάνει ζέσταμα, τόσο καλύτερο τ αποτέλεσμα. Δε βγήκε τυχαία η φράση ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός.

Η αλήθεια είναι πως αποτελεί τη βάση, την προδιάθεση και είναι γεγονός ότι τα προκαταρκτικά βοηθούν το ζευγάρι να έρθει πιο κοντά και να μάθει ο ένας το σώμα του άλλου, να ανακαλύψουν τι ακριβώς τους αρέσει. Με το να έρθεις πιο κοντά με τον άλλον και να δείξεις τις προτιμήσεις σου, κάνεις πέρα τις άμυνες και ξεκινάς να προετοιμάζεσαι σταδιακά για το κυρίως. Προκαταρκτικό θα μπορούσε να είναι το μασάζ σε διάφορες περιοχές του σώματος, τα φιλιά, τα χάδια. Η όλη οικειότητα που δημιουργείται διώχνει τις ανασφάλειες και τα ταμπού και είναι πολύ σημαντική για να επιτευχθεί η κορύφωση που ακόμα κι αν δεν έρθει τουλάχιστον θα έχετε βιώσει μια όμορφη ερωτική εμπειρία. Ο χρόνος που σπαταλήθηκε μπορεί πολλές φορές να θεωρείται περιττός αλλά εκεί φαίνεται πόσο πολύ θες τον άλλο.

Το ίδιο ισχύει και στο κομμάτι του afterplay. Σε πολλές περιπτώσεις έχει μεγάλη βαρύτητα, γιατί μέσα απ’ αυτό μπορείς να διεκδικήσεις μια δεύτερη ή μια τρίτη ευκαιρία. Το να μείνεις κουκουλωμένος κάτω απ’ το πάπλωμα παρά το γεγονός ότι δεν υπήρξε κορύφωση μπορείς να το θεωρήσεις και επιτυχία, γιατί καταβάθος σημαίνει ότι ο/η παρτενέρ σου περνάει όμορφα και θέλει να σε χαρτογραφήσει, να κάνει εξονυχιστικό έλεγχο για να καταλάβει τι σου αρέσει. Οι στιγμές μετά την ερωτική πράξη είναι εκείνες που μας φέρνουν πραγματικά κοντά, που ξυπνάνε τις αισθήσεις μας. Δεν είναι λίγες οι φορές που ενώ έχουμε πάρει απόφαση πως δε θα τελειώσουμε και λέμε πως δεν πειράζει, το σωστό το afterplay σώζει όλο το παιχνίδι και μας κάνει να ανυπομονούμε για τον επόμενο γύρο. Ένα φιλί, ακόμα και μια αγκαλιά, μπορεί να πάρει την ένταση και να σου προσφέρει αυτό που ανυπομονούσες να ζήσεις. Κι εδώ μην ξεχνάμε ότι το να μιλάς, να επικοινωνείς είναι κάτι που βοηθάει το γλυκό να δέσει, όσα λάθη κι αν έχουν γίνει στη συνταγή.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένα είναι σίγουρο: όταν θες να κάνεις κάτι σωστά πρέπει να δώσεις χρόνο και να μην είσαι ανυπόμονος. Δεν είναι πάντα ένα στα γρήγορα, απλώς να κάνουμε τη δουλεία μας. Στο τέλος της μέρας ό,τι δώσεις θα πάρεις, γι’ αυτό τόσο τα προκαταρκτικά όσο και το παιχνίδι μετά -ακόμα και καλύτερα συνδυαστικά- υπόσχονται καλύτερα αποτελέσματα. Δεν έχεις να χάσεις, μόνο να κερδίσεις!

 

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

Συντάκτης: Κατερίνα Κύρκου
Επιμέλεια κειμένου: Βασιλική Γ.