«Σωτήρη, γύρνα πίσω, θα φαρμακωθώ» την ακούσαμε να λέει και αυτόν να της γράφει «σ’ αγαπώ» σε πινακίδες. Τους λατρέψαμε ως Σωτήρη και Στέλλα στο «Είσαι το ταίρι μου». Ζηλέψαμε τον έρωτά τους -έναν τέτοιο θα θέλαμε κι εμείς να ζήσουμε-, τις τρέλες τους, την αρχική τους κόντρα και γενικότερα την υπέροχη σχέση που είχαν ως χαρακτήρες σε τηλεοπτική σειρά. Βέβαια, και πίσω από τα φωτά της δημοσιότητας, μιλάμε για δύο υπέροχους ανθρώπους. Η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Αλέξης Γεωργούλης είναι δύο άνθρωποι που να μεν λατρέψαμε ως τηλεοπτικούς χαρακτήρες, όμως θα ήταν ψέμα αν κάποιος έλεγε πως δε ζηλεύουμε τη βαθιά και μακροχρόνια φιλία που τους δένει.

Τον Αλέξη και τη Βίκυ τούς δένει μια βαθιά φιλία και μια μεγάλη αγάπη. Τους βλέπουμε πολύ συχνά σε κοινές εμφανίσεις. Πού τους χάνεις, πού τους βρίσκεις, είναι μαζί και το γνωστοποιούν σε κάθε ευκαιρία. Και οι δύο είναι ενεργοί στα social media και οι κοινές τους φωτογραφίες και τα stories δίνουν και παίρνουν. Η ίδια έχει δηλώσει πως τους ενώνει κάτι μοναδικό και πως ακόμη και τώρα όταν βρίσκονται αυτή παίζει τη Στέλλα και νομίζει πως έχει απέναντί της τον Σωτήρη. Επίσης, είπε πως όταν τον είδε στις οντισιόν για το «Είσαι το ταίρι μου» πάγωσε η ραχοκοκαλιά της. Πόσο γλυκό και συνάμα τόσο όμορφο να τρέφεις αγνά συναισθήματα για έναν άνθρωπο…

 

 

Είναι γνωστό πως η Βίκυ μας κουβαλάει μια τρέλα που όλοι θα θέλαμε να έχουμε ή έστω να βρίσκεται στο περιβάλλον μας κάποιος με αυτό το χάρισμα. Αυτός μπορεί να ήταν και ο λόγος που ήρθαν κοντά με τον Αλέξη. Έχουν και οι δύο μεγάλη τρέλα που όταν ενώνεται γίνονται αχτύπητο δίδυμο και ζουν στιγμές μοναδικές. Συγκεκριμένα, στα γυρίσματα στην Άνδρο, ενώ όλοι οι συντελεστές της σειράς ήταν έξω και διασκέδαζαν, η Βίκυ βαρέθηκε και προσποιήθηκε αδιαθεσία. Τότε, ο τζέντλεμαν Αλέξης προσφέρθηκε να τη συνοδέψει στο ξενοδοχείο. Φυσικά οι δυο τους μόνο στο ξενοδοχείο δε βρέθηκαν -ή μάλλον βρέθηκαν αλλά τις πρώτες πρωινές ώρες αντικρίζοντας όλο το συνεργείο στην είσοδο.

Οι ωραίες τους στιγμές δε σταματάνε εδώ, καθώς ο Αλέξης Γεωργούλης λατρεύει να κάνει φάρσες στην αγαπημένη μας Βίκυ. Έτσι, μια φορά ανέβηκε στη σκηνή την ώρα μιας θεατρικής παράστασης στην οποία εκείνη έπαιζε, αφήνοντάς την άφωνη. Το αστείο είναι ότι μπήκε κανονικά στον ρόλο και αποχώρησε έχοντας κάνει το πέρασμά του από τη σκηνή. Εννοείται πως δεν ξεχνάμε και το φιλί της Βίκυς και του Αλέξη που δημοσίευσε ο Γεωργούλης στα social media του. Το instagram πήρε φωτιά -κι όχι άδικα. Βίκυ μου, να ‘ξερες πόσο ζηλέψαμε.

Οι δυο τους δεν κρύβουν την αγάπη που έχουν ο ένας για τον άλλον και συνεχίζουν να αλληλοϋποστηρίζονται. Καλώς ή κακώς, τους φίλους μας τους διαλέγουμε. Και σε αυτή την περίπτωση, οι δρόμοι τους δε συναντήθηκαν τυχαία. Αυτοί οι δύο γεννήθηκαν για να κάνουν παρέα και εμείς χαιρόμαστε ιδιαίτερα για αυτό, γιατί μας δείχνουν πώς είναι μια πραγματική φιλία και μια ανιδιοτελής αγάπη. Το σημαντικότερο σε αυτή τη ζωή είναι να έχεις ανθρώπους δίπλα σου που σε στηρίζουν στα εύκολα και στα δύσκολα, σε αγαπούν και στο δείχνουν με κάθε τρόπο. Κι εμείς παίρνουμε παράδειγμα από την υπέροχη σχέση τους.

Βίκυ και Αλέξη, ευχόμαστε αυτή η φιλία να κρατήσει μια ζωή, γιατί είστε παράδειγμα προς μίμηση.

Αφιερωμένο στην κολλητή μου που την έχω μακριά, ωστόσο η αγάπη μας είναι σαν αυτή της Στέλλας και του Σωτήρη, της Βίκυς και του Αλέξη. 

 

Πηγή φωτογραφίας

Συντάκτης: Θεοδώρα Αντωνιάδου
Επιμέλεια κειμένου: Βασιλική Γ.