3307ab46418219-585329326522e

Όλα συνήθως ξεκινούν στο πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου ή σε ένα σκοτεινό σοκάκι. Πριν ακόμα πάει ο ένας στο σπίτι του άλλου γιατί είστε στα πρώτα στάδια της γνωριμίας και είναι νωρίς. Ένα μεγαλύτερης διάρκειας φιλί, κάποιες γλώσσες που βγαίνουν για βόλτα και τα χέρια που δεν περιορίζονται πια στην περιοχή γύρω από τη μέση.  Second base, που λένε και οι Αμερικάνοι. Όταν έχεις πια ξεκλειδώσει το πρώτο level των ραντεβού και τσεκάρεις το πεδίο για το τι σου επιτρέπεται στη συνέχεια.

Είναι που βγήκατε πλέον κάποιες φορές, ικανοποιητικές με βάση τα δικά σου στάνταρ. Είναι που δεν είστε και μικρά παιδιά, ε και είναι και το άτιμο το αίμα που βράζει κάτω από τα ρούχα. Κι έτσι πλέον μετά από κάθε συνάντηση θα πάτε «μια βόλτα οι δυο σας», «κάπου πιο ήσυχα» και εκεί ξεκινά η εξερεύνηση.

Ωραίο το σεξ, δε λέω, όποιος διαφωνεί να βγει υπέυθυνα να δηλώσει πως δεν του αρέσει. Όμως άλλη είναι η γλύκα του πριν, της προετοιμασίας, της όσης αθωότητας απέμεινε. Μέσα από αγγίγματα, φιλιά και πειράματα, ανακαλύπτεις πτυχές του άλλου κρυφές, που μόνο μια περιπλάνηση στο κορμί του θα μπορούσε να προσφέρει. Κάτι που η αμεσότητα του σεξ πολλές φορές δε σου δίνει τη δυνατότητα να ερευνήσεις. Περπατάς το σώμα του βήμα βήμα και δοκιμάζεις. «Άραγε του αρέσει αυτό;» «Να δοκιμάσω και λίγο από εκείνο;»

Αναστεναγμοί, βαθιές ανάσες και κάποιες περιστασιακές πνιχτές λέξεις, συνήθως απαντούν αυτές σου τις ερωτήσεις και έτσι όταν θα’ρθει εκείνη η στιγμή που θα ολοκληρώσετε αυτή την πορεία θα ξέρεις ποιες, από τις δοκιμασμένες πια, μεθόδους σου θα χρησιμοποιήσεις.

Το σεξ είναι ένα, είναι συγκεκριμένο και καθ’όλα απλό, όσο δημιουργικός κι αν θεωρείς πως είσαι. Η τέχνη του φασώματος όμως, συμπεριλαμβάνει μελέτη, ύλη που διάβαζες από τα πρώτα χρόνια της εφηβείας σου, που πλέον έχεις τελειοποιήσει και εμπλουτίσει. Υπάρχει μεγαλύτερη ποικιλία παιχνιδιών, είτε πάνω από τη μέση αλλά είτε και κάτω από αυτήν. Με ρούχα ή και χωρίς. Με το στόμα ή με τα χέρια. Αυτή η γκάμα από την οποία έχεις να επιλέξεις είναι που ιντριγκάρει και εσένα αλλά και τον παρτενέρ σου. Δεν ξέρεις τι ακριβώς να περιμένεις στη συνέχεια, αλλά ξέρεις ότι θα’ναι κάτι που θα σου αρέσει, θα ανεβάσει την αδρεναλίνη σου στα ύψη, θα σε γεμίσει ανυπομονησία.

Που το βάζεις και το άλλο; Το εγκεφαλικό κομμάτι που με τόσο πάθος αποζητάμε και το εξυψώνουμε με κάθε ευκαιρία σε συζητήσεις με φίλους και γνωστούς; Όταν κάνεις τον άλλον να λυθεί, όταν παραδίδεται στο άγγιγμά σου, τότε είναι πιο εύκολο να παίξεις με το μυαλό του, να να προσθέσεις ή και να αποσπάσεις πληροφορίες. Η αδρεναλίνη που εκκρίνεται τον κάνει να νιώθει ευάλωτος, δύσκολα θα σου αντισταθεί κι εσύ θα προχωρήσεις μέχρι εκεί που θέλεις. Θα κρίνεις από τις αντιδράσεις του πώς νιώθει εκείνη τη στιγμή που η απόσταση που σας χωρίζει είναι αμελητέα.

Το σεξ είναι επίσης εύκολο. Το βρίσκεις παντού και χωρίς καν να προσπαθήσεις. Τι θα έλεγες όμως αν δημιουργούσες μια πρόκληση γύρω από αυτό; Αν έβαζες τον εαυτό σου στη διαδικασία να προσπαθήσει για να το κατακτήσει. Όταν το σεξ δεν είναι αυτοσκοπός αλλά προορισμός. Κι έτσι θα ξέρεις πως πρέπει να καταφέρεις κάποια πράγματα προτού φτάσεις εκεί. Να ξεκλειδώσεις κάποιες πόρτες, να πατήσεις τα κατάλληλα κουμπιά, για να κάνεις τον άλλον έτοιμο να σου παραδοθεί. Ή κι αν θέλει εδώ και τώρα κι αν θες κι εσύ- που θέλετε ας μην κοροιδευόμαστε- θα ακολουθήσετε τη διαδικασία που θα σας κάνει να θέλετε ακόμα περισσότερο.

Προσοχή όμως. Ωραίο το σασπένς, ωραίο το παιχνίδι και το μυστήριο. Την πρώτη φορά είναι σέξι, τη δεύτερη είναι ενδιαφέρον και πάει λέγοντας. Μην αφήνεις όμως τον άλλον σε χλωρό κλαρί επ’άπειρον. Γιατί τότε περνάμε στην αντίπερα όχθη. Το γνωστό και μη εξαιρετέο ξενέρωμα. Και δεν το θέλουμε αυτό. Κρίμα είναι μωρέ και ο άλλος. Πόσες φορές να πάει στην πηγή χωρίς να δροσιστεί;

Παίξε λοιπόν μαζί του, βρες διαφορετικούς τρόπους για να διατηρήσεις το ενδιαφέρον του, να ανάψεις και να κρατήσεις τη φλόγα σταθερή. Προχώρα στο third base την κατάλληλη στιγμή. Thank me later.

Συντάκτης: Άνδρη Χριστοφή
Επιμέλεια κειμένου: Γιοβάννα Κοντονικολάου

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!