paul3146

Το καλοκαίρι έφυγε, ο Σεπτέμβρης ήρθε, αλλά κάποιες αξίες είναι σταθερές. Και μία από αυτές είναι και το σεξ, μα όχι όποιο κι όποιο αλλά το καλό, το απολαυστικό. Και το καλό το σεξ, αυτό που γίνεται ανάμεσα σε ανθρώπους που πραγματικά θέλουν ο ένας τον άλλο, ακόμα κι αν αυτό που τους ενώνει είναι μια καθαρά σεξουαλική έλξη, δεν καταλαβαίνει από ώρα, εποχή, ηλικία και, φυσικά, μέρος.

Αυτό ήταν και το θέμα του καθιερωμένου μας εβδομαδιαίου Poll. Σας ζητήσαμε να μας απαντήσετε πού θεωρείτε ότι γίνεται το καλύτερο σεξ. Συγχωρείστε μας, παιδιά, για τις περιορισμένες επιλογές, αλλά τι να κάνουμε κι εμείς, αν βάζαμε όλα τα πιθανά κι απίθανα μέρη, οι επιλογές θα ήταν καμιά εκατοστή.

Στην κορυφή, με ποσοστό 58,15% στρογγυλοκάθισε η απάντηση «Σαν την άνεση του κρεβατιού δεν έχει!». Κρεβάτι, all time classic. Δεν είναι και τυχαίο που πολλές φορές όταν θέλουμε να ρωτήσουμε πώς ήταν το σεξ με κάποιον, κάνουμε λόγο για το συγκεκριμένο έπιπλο. Στην άνεση του κρεβατιού έχετε τη δυνατότητα και τον χρόνο να αναπτύξετε τα σεξουαλικά σας ταλέντα, ενδείκνυται για πειραματισμούς, μπορείτε να επαναλάβετε το σεξ όσες φορές αντέχετε, να φέρετε σεξουαλικά βοηθήματα, και δε σας αναγκάζει κανένας να σηκωθείτε και να φύγετε σαν τους τρελούς μετά το πέρας της τελετής.

Στο κρεβάτι μπορείτε να εφαρμόσετε όποια στάση σας έρθει στο κεφάλι κι αν δε σας βγει, ε, δε χάθηκε κι ο κόσμος, αφενός θα πέσετε στα μαλακά αφετέρου υπάρχει η δυνατότητα να χαλαρώσετε και να ξαναδοκιμάσετε ή να συνεχίσετε απερίσπαστοι μετά το διάλειμμα. Πολλά τα θετικά του, ωστόσο μια αλλαγή δεν έβλαψε ποτέ κανέναν και, επιπλέον, δε διαθέτουν όλοι προσωπικό χώρο, ούτε και πάντα κρατιέστε μέχρι να φτάσετε στο κρεβάτι για να αρχίσετε τις περιπτύξεις. Τι θα τις κάνετε σ’ αυτές τις περιπτώσεις τις ορέξεις, θα τις βάλετε στην κατάψυξη;

Αρκετά πιο κάτω, με ποσοστό 18,99% βρίσκουμε τους δημόσιους χώρους. Είτε είναι σε παραλία, είτε σε πυλωτή πολυκατοικίας, είτε σε κανένα απόμερο σοκάκι, το σεξ σε δημόσιο χώρο είναι κάτι που όλοι έχουν φαντασιωθεί και πολλοί έχουν κάνει πράξη. Έχει την έξαψη του κινδύνου, αυτό το αίσθημα βιασύνης που φουντώνει το πάθος, ότι πρέπει να γίνει η δουλίτσα γρήγορα για να μη σας πιάσουν και σας τρέχουν στα τμήματα για προσβολή δημοσίας αιδούς ή μη σας πάρει μάτι κανένας αθώος –ή και όχι τόσο αθώος, μεταξύ μας τώρα, πολλοί ανώμαλοι κυκλοφορούν– περαστικός. Χώρια που αυτό το «Σε θέλω εδώ και τώρα» είναι κι εξαιρετικά αφροδισιακό. Αρκετοί, μάλιστα, εξιτάρονται και στην ιδέα ότι κάποιος μπορεί να τους παρακολουθεί. Προσοχή, όμως, παιδιά. Δημόσιος χώρος δε σημαίνει εκτονώνω τις ορμές που όπου μου ‘ρθει. Καλό το πάθος που δεν ελέγχεται, αλλά δε νομίζω κανείς να ήθελε να βγει στις ειδήσεις με τίτλο «Ζευγάρι συνελήφθη να κάνει σεξ σε πάρκο αναψυχής στις έντεκα το πρωί».

Σε απόσταση αναπνοής, συναντάμε μία άλλη κλασική αξία· το σεξ στο αυτοκίνητο, που τσίμπησε ποσοστό 16,31%. Η αλήθεια είναι ότι ομοιάζει κάπως με την παραπάνω επιλογή, αφού πιθανολογικά δεν έχεις το αμάξι στο σαλόνι σου. Βέβαια, το σεξ στο αμάξι σού δίνει μια παραπάνω ασφάλεια, θεωρείται κατά μία έννοια και κλειστός χώρος. Συνήθως το επιλέγουν ζευγάρια που δεν έχουν δικό τους χώρο ή δε γουστάρουν ή δεν μπορούν να δίνουν λεφτά σε ξενοδοχεία, χωρίς να ‘ναι τίποτα απόλυτο. Το σεξ στο αυτοκίνητο είναι αγαπημένο πολλών, παρά το γεγονός ότι είναι άβολο. Θα βρει το κεφάλι στην οροφή, το χέρι στο τζάμι, θα πιαστείς και λίγο, αλλά αξίζει τον κόπο. Έχεις τη δυνατότητα, όπως και στο κρεβάτι, να βγάζεις όσα ρούχα θες, να αράξεις και λίγο μετά. Δεν είναι τυχαίο που όλοι ξέρουν τις γνωστές «καβάτζες», μέρη δηλαδή στα οποία αν πας μετά από κάποια ώρα, όλοι ξέρουν τι θα κάνεις. Άλλα είκοσι αμάξια είναι παρκαρισμένα στα πέριξ κι οι επιβάτες τους έχουν ακριβώς τον ίδιο σκοπό.

Τέλος, το φτωχό ποσοστό του 6,55% καταλαμβάνουν τα ασανσέρ, τα δοκιμαστήρια και λοιποί χώροι στριμωχτοί και κλειστοφοβικοί. Πάλι κυριαρχεί αυτό το «Σε θέλω τώρα», πάλι υπάρχει η έξαψη του κινδύνου να σας πιάσουν, αλλά δεν το λες και πολύ πρακτική ιδέα. Καταρχάς, δεν είναι και πολύ καλό για τη λίμπιντο να σας φωνάζει η πωλήτρια ή ο έρμος ο ένοικος που δε θέλει να ανέβει πέντε ορόφους με τα πόδια και δεύτερον, παίζει να γκρεμίσετε και τίποτα πάνω στη φούρια σας και να γίνεται ένα με τις κουρτίνες. Παρ’ όλα αυτά ως εμπειρία καθόλου κακή δεν τη λες και σε τελική ανάλυση, αφού έχεις το θάρρος να το δοκιμάσεις, πάρε και συγχαρητήρια, τολμηρέ αναγνώστη.

Αυτά από εσάς, αυτά κι από εμάς. Sex connecting people κι αν έχετε βρει τον άνθρωπο που σας εμπνέει να κάνετε τα παραπάνω κι άλλα πολλά, σας θαυμάζουμε και σας φτύνουμε μη σας ματιάσουμε. Να ‘χετε μια υπέροχη, ερωτιάρικη, εβδομάδα!

Συντάκτης: Κατερίνα Δούκα
Επιμέλεια κειμένου: Πωλίνα Πανέρη

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!