Αν το sex on the beach (το κοκτέιλ, καλέ) ήταν τόσο καλό όσο ο τίτλος του, σίγουρα θα το προτιμούσαν οι περισσότεροι πότες, αλλά γούστα είναι αυτά. Ο καθένας έχει διαφορετικές προτιμήσεις στα οινοπνευματώδη ποτά, όπως και στο σεξ. Ας πούμε ότι το αλκοόλ πολλοί εμίσησαν (συνήθως μόνο πάνω στο hangover τους), το σεξ ουδείς.

Το σεξ όλοι το θέλουνε – στο νεροχύτη θα ‘ναι; Στο αυτοκίνητο θα ‘ναι; Σ’ ένα φτηνό ξενοδοχείο θα ξεφαντώνουμε θα ‘ναι; Πόσο μάλιστα αν βρεθείς σε μια παραλία εκεί που σκάει το κύμα, να ‘χει φεγγαράδα, να ‘σαι με το ταίρι σου, μόνοι σε μια φάση αποκλειστικής χαλάρωσης και να ερωτοτροπείτε. Τι κάνεις; Σεξ επιτόπου «με χίλια και κοχύλια» ή «απαπαπά υπάρχουν και ματάκηδες, πάμε καλύτερα στο δωμάτιο»;

Εννοείται ότι το σεξ στην παραλία έχει αρκετές προϋποθέσεις. Βασικά, εννοούμε μια ερημική, ελεύθερη παραλία και όχι στις ξαπλώστρες του beach bar κάποιας ιδιωτικής, που μπορεί να έχει φύλακα ή προβολείς νυκτός. Θέλει προσοχή μην προκαλέσεις το κοινό αίσθημα και ούτε να σου περάσουν χειροπέδες τα όργανα της τάξεως για προσβολή δημοσίας αιδούς. Να το κάνεις και να το χαρείς μακριά από οργανωμένες παραλίες και πολυσύχναστες ακτές. Καλό θα είναι να το επιχειρήσεις βραδινές ώρες, όχι μόνο για να μη φαίνεστε από μακριά, αλλά γιατί –όπως και να το κάνουμε– άλλη χάρη έχει να καθρεπτίζεται το φεγγάρι μες τη θάλασσα και να είσαι κάτω από τον ουρανό που φωτίζεται από τα αστέρια (ρομαντικό και σέξι θαρρώ) και άλλο μέρα-μεσημέρι να σε καίει ο ήλιος και να σου θαμπώνει τα μάτια. Εκτός και αν έχεις την πολυτέλεια να πας με το σκάφος σου σε απομακρυσμένα μέρη που εμείς οι κοινοί θνητοί βλέπουμε μόνο σε φωτογραφίες (σας μισούμε εσάς, να το ξέρετε).

Είναι το απαγορευμένο που σε εξιτάρει ή είναι απλά της στιγμής; Ποιος μπορεί να πει με σιγουριά; Πραγματικά όμως δεν έχω ακούσει από κάποιον να λέει: «το ‘κανα χθες βράδυ στην παραλία και δε μ’ άρεσε και πολύ, φοβόμουν μην έχει και ματάκηδες. Πού να στα λέω, χάλια. Πιάστηκα κιόλας εκεί χάμω, δεν το ξανακάνω». Αντιθέτως, όποιος το έχει κάνει θα το ξανακάνει όποτε του δοθεί η ευκαιρία. Δε λέμε ότι θα το προγραμματίσει λέγοντας «μωρό μου, πάμε μια βόλτα παραλία το βράδυ; Ντύσου ανάλαφρα και –πού ξέρεις;– όλα μπορούν να συμβούν». Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις ζευγαριών που κάνουν ελεύθερο κάμπινγκ δίπλα στη θάλασσα. Εκεί, ναι, το σχεδιάζουν το πράγμα και έχουν στο μυαλό τους την ερωτική πράξη κάτω από τ’ αστέρια.

Χαμηλοβλεπούσες κοπελιές και σεμνά μου αγόρια, που δεν θα το τολμούσατε λόγο φόβου, αγγίξατε μόλις το 18% σε αντίθεση με το 82% των αναγνωστών μας που θα το έκανε χωρίς δεύτερη σκέψη. Θα θέλαμε να πούμε ότι, ναι, καταλαβαίνουμε τον δισταγμό σας, αλλά το σεξ (πόσο μάλλον αν συνδυάζεται με τον έρωτα) απαιτεί τόλμη. Ωραίο και το ασφαλές σεξ του σπιτιού, «όποτε θέλω, ότι ώρα το θέλω». Αλλά ποιος σου εγγυάται ότι στο απέναντι διαμέρισμα δεν είναι κάποιος ανώμαλος που παρακολουθεί με κιάλια τις ερωτικές σου περιπτύξεις; Ή αν στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου δεν υπάρχει μια κρυφή κάμερα; Ε; Πάρε να ‘χεις φοβίες, αν το σκέφτεσαι μόνο έτσι.

Η παραλία είναι ούτως ή άλλως μέρος ερωτικής έκφρασης· δε θα μπορούσε να λείπει η ερωτική πράξη ενός ζευγαριού. 

Σε αυτή τη δημοσκόπηση, βάλαμε το σεξ απέναντι στον φόβο. Εσείς επιλέξατε να νικήσει πανηγυρικά το σεξ με τεράστια διαφορά.

Have sex anywhere; never fight. Only pillowfight!

Συντάκτης: Αγγελική Κατσουλίδη