pieles_secas_mujeres_moto

Αγγίγματα, βλέμματα και φιλιά που μαρτυρούν πόσο πολύ θέλει ο ένας τον άλλον. Εδώ και τώρα, αυτήν τη στιγμή! Αλλά το παιχνίδι αυτό τους εξιτάρει περισσότερο. Ανεβαίνει η αδρεναλίνη τους. Δε θα αργήσουν να μπουν στο παιχνίδι και τα χάδια. Ξεκινάς να αγγίζεις, να ακουμπάς το ταίρι σου με τρόπο ερεθιστικό. Είσαι αποφασισμένος να του χαρίσεις το καλύτερο βράδυ της σχέσης σας. Βαριέστε τα συνηθισμένα, αλλά με φαντασία που μπορεί να κάνει κόλπα ξέρετε και οι δύο πως η κάθε σας φορά θα είναι σαν καμία άλλη. Και δε θα μπορούσε το μασάζ  από ένα τέτοιο βράδυ να λείψει.

Μασάζ λοιπόν, η αρχή να δημιουργήσεις ένα πολύ καλό κλίμα κι ίσως μια κάπως πιο ερωτική ατμόσφαιρα για μια βραδιά που σίγουρα δε θα την ξεχάσετε εύκολα. Ένα καλό μασάζ δεν είναι απλά χαλαρωτικό. Βοηθάει στην κυκλοφορία του αίματος με αποτέλεσμα να ανεβαίνει και η θερμοκρασία των σωμάτων σας. Μασάζ λοιπόν που μπορεί να ξεκινήσει από τα ακροδάχτυλα του ποδιού σας και να καταλήξει στο σβέρκο. Έτοιμοι κι οι δυο σας να ανακαλύψετε σπιθαμή προς σπιθαμή ολόκληρο το σώμα από το ταίρι σας. Κυκλικές κινήσεις με χαλαρές πιέσεις δίνοντας εσύ την κατεύθυνση στα χέρια σου ξεκινώντας από τη μέση του μέχρι και ψηλά το λαιμό του. Για την καλύτερη ολοκλήρωση του «έργου», μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο λάδι, με χαμηλή ερωτική μουσική στο υπόβαθρο για να κλείσει και στους δύό σας τα μάτια και να το ζήσετε στο φουλ του.

Η ατμόσφαιρα αρχίζει και γίνεται όλο και πιο ερωτική, τα δάχτυλά σου τρίβουν τον ταίρι σου, με μοναδική επιβεβαίωση για το ότι το κάνεις καλά, τη βαριά του ανάσα. Οι συζητήσεις απαγορεύονται. Ο μοναδικός κανόνας που έχετε συμφωνήσει από κοινού αλλά που με πάθος επιβάλει ο ένας στον άλλον. Τα έλαια που μπορείς να χρησιμοποιήσεις στριφογυρίζουν στην ατμόσφαιρα και σας δίνουν και στους δύο το απόλυτο αίσθημα. Το λάδι σε βοηθάει να γλιστρήσουν τα χέρια σου πιο εύκολα στην πλάτη του. Το κορμί του παραδομένο στο άγγιγμά σου και το δικό σου στα δικά του.

Με το λαιμό να βρίσκεται στην πρώτη θέση ως την πιο συχνή ερωτογενή ζώνη, εσείς θα μπορούσατε να επιμείνετε να κάνετε μασάζ κάπου αλλού; Φυσικά και όχι! Επικεντρώνεσαι λοιπόν περισσότερο στο λαιμό του, στο σβέρκο του και οι κινήσεις σου παραμένουν αργές. Θα τοποθετήσεις τις δύο παλάμες σου παράλληλα με τους ώμους του συντρόφου σου κι αφήνεις τα χέρια σου να γλιστρήσουν προς τα κάτω στις δύο πλευρές της πλάτης του ασκώντας πάντα την απαραίτητη πίεση σ’ αυτήν. Ανεβαίνεις αργά πάλι προς τα επάνω ως τον αυχένα του, συνεχίζεις μέχρι πάνω από τους ώμους, πας στα χέρια του και φτάνεις μέχρι εκεί που θα φτάσει κι ο ίδιος. Στην κορύφωση.

Τέλος, για να σας μείνει αξέχαστη μια τέτοια βραδιά δε χρειάζεσαι τεχνική. Δε χρειάζεσαι δίπλωμα στο μασάζ. Κανένα σεμινάριο Ινδικού ή Ταιλανδέζικου μασάζ δε θα σου φανεί χρήσιμο εκείνη την στιγμή. Φτιάξε ατμόσφαιρα, άναψε κεριά στο δωμάτιο, εξοπλίσου με το ιδανικό λάδι κι έχετε την φαντασία σας να τρέχει με ταχύτητα φωτός. Καλή σας διασκέδαση!

Συντάκτης: Δήμητρα-Μαρία Κοσμά
Επιμέλεια κειμένου: Γιοβάννα Κοντονικολάου

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!