xenia778

Απ’ την πρώτη στιγμή της γνωριμίας σας ένιωσες εκείνη την έλξη. Φαντάστηκες, αμέσως, εσάς τους δυο στο κρεβάτι να ξεδιπλώνετε τα ταλέντα σας και ξεσκόνισες πιθανές ξεχασμένες στάσεις του κάμα σούτρα. Σου έβγαλε ενστικτωδώς εκείνο το πάθος και την ορμή για ατέλειωτο σεξ.

Το sexting πήρε φωτιά, οι γυμνές φωτογραφίες και των δυο πόζαραν στην ιδιωτική σας συνομιλία και στα προσωπικά παιχνίδια με το σώμα σου, έφτιαχνες ολόκληρα σενάρια με εκείνον να σε κάνει να τελειώνεις ατέλειωτες φορές. Μια υγρασία σε επισκεπτόταν και μόνο στο άκουσμα της φωνής ή στο διάβασμα των μηνυμάτων του άλλου. Όλα προμηνύονταν τόσο καβλωτικά και παθιασμένα, μέχρι τη στιγμή που οι συνθήκες κρίθηκαν κατάλληλες κι η ώρα της πρώτης σεξουαλική σας επαφής έφτασε.

Τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα είχες ονειρευτεί και σχεδιάσει στο μυαλό σου κι η κάβλα αντί να απογειωθεί, βρέθηκε να κάνει ελεύθερη πτώση και να προσγειώνεται άτσαλα στο ξέστρωτο κρεβάτι. Είτε υπήρξε δυσλειτουργία και κομπλάρισμα του οργανισμού, είτε η προσωπική σου ικανοποίηση πήγε περίπατο, είτε η όλη διαδικασία διήρκεσε όσο ένα πυροτέχνημα. Ό,τι μπορεί να πάει στραβά θα πάει μάλλον την πρώτη φορά.

Ξεκινάς να ξενερώνεις και να χαλιέσαι. Αλλιώς τα είχες φανταστεί, αλλιώς στα έλεγε ο άλλος και βρέθηκες μετέωρος στο κρεβάτι, αγκαλιά με την κάψα σου, να αναρωτιέσαι τι πήγε λάθος, αν απλά έφταιγε η πρώτη φορά και το άγχος της ικανοποίησης ή αν έτσι θα είναι η κοινή ερωτική σας ζωή. Περνάει απ’ το μυαλό σου πως ήταν η πρώτη σας και τελευταία σεξουαλική σας εμπειρία κι απογοητεύεσαι ,γιατί έμοιαζε ιδανική ευκαιρία για ανταλλαγή ενδιαφερουσών ερωτικών εμπειριών.

«Δεν ήρθε κι η συντέλεια του κόσμου», σκέφτεσαι και παίρνεις την απόφαση να δώσεις άλλη μια ευκαιρία, τώρα τα πράγματα θα ‘ναι πιο χαλαρά. Ίσως ήταν αγχωτική η πρώτη φορά γιατί ήθελε να σου αποδείξει όλα αυτά που έλεγε κι υπονοούσε τόσο καιρό. Το άγχος της ικανοποίησης λειτούργησε καταστροφικά κι ανέραστα.

Γνωρίζεις πως υπάρχει χημεία μεταξύ σας, τουλάχιστον αυτό έδειξε η μέχρι τώρα επικοινωνία σας κι απλά υπήρξε μια κακή στιγμή. Κράτα αυτό και ψάξε τρόπους για να γίνει το απόλυτο restart!

Για αρχή μπορείς να κάνεις μια συζήτηση με τον άλλο, να πεις αυτά που δε σου άρεσαν κατά τη διάρκεια του σεξ και να ακούσεις και την άλλη πλευρά. Να υπάρξει επικοινωνία για να μπορεί να διορθωθεί και να προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα. Γνωστοποιείς κι επισημαίνεις τη σπουδαιότητα της κοινής ικανοποίησης. Περιποιέσαι τον ερωτικό σου σύντροφο και το ίδιο προσμένεις κι από εκείνον. Να μην υπάρχουν εγωισμοί κι εγωκεντρισμοί. Ο σκοπός είναι κοινός κι είναι η ικανοποίηση των ορέξεων και των ορμών σας.

Επιπλέον, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μερικά μέσα χαλάρωσης, όπως κεριά, κρασί, αισθησιακά έλαια, ερωτικά σημεία εκτός κρεβατιού κι όλα αυτά που είναι ικανά να χαλαρώσουν το σύντροφο σου ώστε να νιώσει έτοιμος για ένα δυνατό comeback. Να διώξει το άγχος που κουβαλάει από όλη την ημέρα και να αφεθεί στα χάδια σου.

Δε σημαίνει επειδή η πρώτη σας φορά στέφθηκε από αποτυχία πως κι οι επόμενες θα είναι έτσι. Ο καθένας χρειάζεται το χρόνο του, ειδικά στο σεξ. Αν έχει όρεξη, διάθεση και κάβλα που στάζει για τον άλλο, θα βρεις τρόπους να το παλέψετε. Μπορεί να ξενέρωσες απ’ την πανηγυρική αποτυχία της πρώτης φοράς, όμως η δεύτερη κι η τρίτη φορά να σε αποζημιώσει και με το παραπάνω. Πού ξέρεις;

Συντάκτης: Αθηνά Συντυχάκη - Θάνου
Επιμέλεια κειμένου: Πωλίνα Πανέρη

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!