Για πολλούς, αν όχι για όλους, το σωστό σεξ θέλει φωνές. Φωνές ικανοποίησης, αναστεναγμούς και βογκητά που δεν πνίγονται, και πολλά ακόμη περιλαμβάνει το μενού, με σκοπό να κάνουν με κάθε τρόπο έκδηλο στον παρτενέρ το πόσο καλή δουλειά κάνει τη δύσκολη εκείνη ώρα. Με λίγη προσοχή στις ώρες κοινής ησυχίας και στις ανοιχτές μπαλκονόπορτες επίσης, γιατί το να σηκώσεις τη γειτονιά στο πόδι δεν είναι το ζητούμενο.

Για χ, ψ λόγους όμως, πολλές φορές το να εκφραστείς όπως θέλεις δεν είναι πρακτικά εύκολο. Μπορεί στο διπλανό δωμάτιο να υπάρχει κάποιος που δε θέλετε να ενοχλήσετε, μπορεί η ηχομόνωση να μην είναι το δυνατό σημείο στην πολυκατοικία σου, μπορεί να ‘στε οπουδήποτε και να μην πρέπει να γίνετε αντιληπτοί -«μπορεί να το ‘χουν πλανέψει ακρογιαλιές δειλινά». Ας μην κολλάμε στο «γιατί» δεν μπορείς να το ευχαριστηθείς όπως θέλεις, αλλά τι πρέπει να κάνεις για να το εκμεταλλευτείς όπως πρέπει.

Δύσκολο το εγχείρημα αλλά όχι ακατόρθωτο. Καταπιεστικό πολύ αλλά πρέπει να τηρήσεις κάποιους κανόνες για να την βγάλεις καθαρή. Μην ξεχνάς, όμως, ότι όπου υπάρχουν όρια και κανόνες που πρέπει να τηρηθούν, το μυαλό ψάχνει τρόπους να παρανομήσει. Άρα ήδη ξεκινάς τη διαδικασία του σεξ, κατανέμοντάς την στην κατηγορία του απαγορευμένου.

Μήπως, τελικά, αυτό μπορεί να κάνει τη στιγμή εκείνη λίγο παραπάνω ερεθιστική; Το πάθος σε παρασύρει, ο άνθρωπός σου κάνει ό,τι περνάει απ’ το χέρι του –κι όχι μόνο– για να νιώσει κάθε σημείο του κορμιού σου υγρό κι εσύ θέλεις να τον ανταμείψεις με την πολυπόθητη επιβεβαίωση που περιμένει. Κι εκείνη την ώρα που χάνεσαι και θέλεις να φωνάξεις, σε επαναφέρει στην τάξη ένα χέρι που σου κλείνει το στόμα με δύναμη για να σου επιβάλει ένα «πρέπει», να σου υπενθυμίσει ότι αυτό που γίνεται δεν πρέπει να γίνει αντιληπτό από κανέναν άλλο.

Ένα απότομο σταμάτημα της πράξης, ίσα-ίσα, για να αποκτήσεις λίγο ξανά τον έλεγχό σου είναι αρκετό για να σε τυραννήσει τόσο όσο χρειάζεται για να νιώσεις ακόμα πιο πολύ την ένταση των σωμάτων σας να αυξάνεται μερικά δευτερόλεπτα αργότερα.

Πιάνεις έτσι τον εαυτό σου να παρακαλάει να τελειώσει αυτό το γλυκό μαρτύριο. Αντιλαμβάνεσαι ότι όλο αυτό που γίνεται είναι υπεραρκετό εγκεφαλικά για να σε οδηγήσει πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά στην πιο δυνατή κορύφωση. Έτσι άκοπα, λοιπόν, έχεις πετύχει πρώτα απ’ όλα ό,τι γίνεται εκείνη τη στιγμή να περνάει απ’ τα πιο αμαρτωλά μονοπάτια του μυαλού. Απ’ την πιο απλή κίνηση μέχρι την πιο επιδέξια στάση, όλα έχουν ήδη αποκτήσει άλλη υπόσταση κι ερμηνεύονται τελείως διαφορετικά, απ’ τη στιγμή που έχετε κι οι δύο ενεργοποιηθεί εγκεφαλικά.

Κι αυτό είναι από μόνο του αρκετό για να βάλετε στο βιογραφικό σας ένα υπέροχο ταξίδι προς τα μονοπάτια της απόλαυσής σας. Γιατί το καλό σεξ προϋποθέτει σωματική έλξη και χημεία. Το σεξ που θα σου μείνει αξέχαστο βάζει σε δεύτερη μοίρα οποιοδήποτε σωματικό κριτήριο θα το καταστήσει  επιτυχημένο, εναποθέτοντας όλη τη δύναμη και την επιτυχία του στην εγκεφαλική δραστηριότητα που πρωταγωνιστεί εκείνη τη στιγμή.

Γιατί αν καταφέρεις να κάνεις το μυαλό του άλλου να πάρει περίεργες στροφές, θα απολαύσεις ένα σώμα πρόθυμο να κάνει ό,τι του ζητήσεις.

Συντάκτης: Λίνα Καράτση
Επιμέλεια κειμένου: Πωλίνα Πανέρη