Ο τομέας του σεξ είναι κάτι προσωπικό για τον καθένα. Μόνος σου αποφασίζεις πότε θα ξεκινήσεις τη σεξουαλική σου ζωή, με ποιον και με ποιον τρόπο. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να δοκιμάσεις και να διαλέξεις, ανάλογα με τα γούστα σου. Κάποιος μπορεί να θέλει κατευθείαν να μπει στο ψητό χωρίς χάδια και φιλιά, χωρίς συναισθηματισμούς και πολλά-πολλά. Ενώ άλλοι θέλουν τα προκαταρκτικά για να μπορέσουν να απολαύσουν στο τέρμα ό,τι ακολουθεί μετά. Σε πολλούς δεν αρέσουν τα προκαταρκτικά, τα χάδια και τα φιλιά, επειδή ανυπομονούν για το ωμό σεξ, αλλά έτσι χάνεται αυτό το μυστήριο της ηδονής, που μπορεί να εκτοξεύσει το πάθος στο κρεβάτι.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείς να ερεθίσεις τον άλλον. Φιλιά, χάδια, παιχνίδια, όλα επιτρέπονται. Το σεξ θέλει αγωνία, για να μπορέσεις να φτάσεις στο σημείο να το απολαύσεις με όλη σου την ψυχή. Επίσης εκείνο που είναι σημαντικό είναι πως πρέπει να το ευχαριστηθείτε κι οι δυο. Τι θα μπορούσες να κάνεις, όμως, για αυτό; Διότι τα πάντα κρύβονται εκεί, εκεί είναι η μαγκιά. Να το απολαύσεις κι εσύ όσο θα το απολαύσει κι ο άλλος, κανείς να μη μείνει με την όρεξη. Καλό το να περνάς εσύ καλά, αλλά τον άλλον τον ρώτησες αν το ευχαριστιέται ή αν έχει ξενερώσει;

Υπάρχουν πράγματα που είναι άκρως ερεθιστικά και μπορούν σε δευτερόλεπτα να ανάψουν κάποιον, να τον κάνουν να θέλει απεγνωσμένα να νιώσει το κορμί σου. Ένα απ’ τα σημεία που ερεθίζουν απίστευτα κάποιον είναι η πλάτη. Ναι, εκείνη η αθώα πλάτη, μπορεί να κάνει πολλά. Είναι ένα αδύναμο σημείο που όλοι υποκύπτουν στην ηδονή. Είναι ένας σύμμαχος που μπορεί να σε βοηθήσει πάρα πολύ. Διότι δεν υπάρχει τίποτα πιο ανατριχιαστικό και καυλωτικό ταυτόχρονα απ’ το να σε χαϊδεύει στην πλάτη, πριν το σεξ.

Αργά και βασανιστικά, κανένας δε σε κυνηγάει. Στην αρχή μόνο χάδια, χωρίς να αγγίζεις τον άλλον πουθενά αλλού, μόνο χάδια στην πλάτη. Έτσι κι αλλιώς το άγγιγμα είναι μια σημαντική αίσθηση, δίνει στον άλλον το αίσθημα της προσοχής και της ασφάλειας. Μετά σιγά-σιγά μπορείς να προσθέσεις και το φιλί, πάντα στο ίδιο σημείο, το επίκεντρο είναι η πλάτη, μην το ξεχνάς. Μπορείς με διάφορους τρόπους να το κάνεις, καθώς βγάζεις τα ρούχα, απ’ το ταίρι σου, αργά να τον χαϊδεύεις και να τον φιλάς.

Ακόμη και όταν είστε γυμνοί, μην κάνεις τίποτα άλλο, αλλά ξεκίνα με ένα απαλό μασάζ σε ‘κείνο το σημείο και μερικά φιλιά. Θα φέρεις τον άλλον στο σημείο να μην μπορεί να αντέξει άλλο. Ο παρτενέρ σου θα είναι τόσο καυλωμένος, που θα προσφέρετε ο ένας στον άλλον ακόμα καλύτερο σεξ από εκείνο που φανταζόσασταν.

Μη διστάσεις να το κάνεις. Όλοι ερεθίζονται με ένα άγγιγμα, ειδικά σε εκείνο το σημείο. Βαλέ όλο σου το ταλέντο και το πάθος και κάνε το ταίρι σου να ιδρώσει και να σε θέλει απεγνωσμένα, αλλά εσύ μην υποκύψεις αμέσως. Άσε λίγο ακόμα να καίγεται, να σε παρακαλάει, εσύ επικεντρώσου στην πλάτη του. Μετά μπορείς να συνεχίσεις και σε άλλα σημεία μέχρι να φτάσεις εκεί που θέλεις. Θα είναι ό,τι καλύτερο μετά το αποτέλεσμα. Μικρά κι απλά πράγματα μπορούν να σου χαρίσουν μεγαλύτερη ηδονή και να σε απογειώσουν.

Συντάκτης: Σταυρούλα Τζουβάνη
Επιμέλεια κειμένου: Πωλίνα Πανέρη