Ένα κι ένα κάνουν δύο. Ή, μία και μία, κάποια στιγμή φτάνουν τις 4.000, όπως είπε κάποτε κι ο Γιάννης Σπαλιάρας, μετρώντας τις κατακτήσεις του. Και πέρασαν τα χρόνια και δυσκολευτήκαμε να το καταπιούμε ρε παιδιά, γιατί κι εμείς με τους εμφανώς λιγότερους, άνθρωποι είμαστε, και φτάσαμε το 2023 να μας μιλάει ο άλλος μεγάλος επιβήτορας, Γιώργος Κοψιδάς, εκφράζοντας ανοιχτά όλες τις πτυχές της σ3ξουαλικής του ζωής.

Μιλώντας, λοιπόν, στο «S3x Podcast II» της Δάφνης Καραβοκύρη, για τη σ3ξουαλική επανάσταση που συνέβη μια περίοδο στη ζωή του, αλλά και για την τεχνική του sq@irting το οποίο, αν δεν ξέρεις τι είναι, κάνε μια αναζήτηση γιατί θα μας κόψει το ΕΣΡ και δε δύναμαι μάνα μου. Αν το πω, πάντως, αρκετά περιφραστικά και σχεδόν ποιητικά, θα έλεγε κανείς, είναι εκείνη η κατάσταση κατά την οποία μια γυναίκα, περνάει τόσο καλά μαζί σου, που όχι απλώς τελειώνει, αλλά κυριολεκτικά “χύνει”. Ε το ‘πα τώρα, τι καταλάβατε.

Ο ηθοποιός, βίγκαν, σερβάιβορ και σέιλορ, λοιπόν, δήλωσε αρχικά: «Δε νομίζω ότι το έχω χορτάσει. Έχω κάνει πολύ σ3ξ. Υπήρξε μια πενταετία που ήταν σ3ξουαλική επανάσταση. Δούλευα νύχτα τότε και προερχόμουν από έναν επώδυνο χωρισμό, ήμουν σαν το πληγωμένο θηρίο που “θα σας αυτώσω όλες!”. Κι ήταν κάθε μέρα και άλλη, κάναμε διαγωνισμό. Ήταν ένα πράγμα τρελό.»

Και συνέχισε λέγοντας: «Ένιωθα σαν να είμαι στα ’80s, τρελή σ3ξουαλική επανάσταση. Έχω κάνει πολύ σ3ξ και καλό σ3ξ, γιατί σημασία έχει η ποιότητα κι όχι η ποσότητα.» Κατάλαβες Γιάννη Σπαλιάρα; Γιατί το θέμα μάνα μου δεν είναι να πηγαίνεις με πολλές, είναι αυτές με τις οποίες πηγαίνεις, όμως, να σε κάνουν και εικόνισμα άμα λάχει. Ή αυτοί -or men, or men- που έλεγε κάποτε ο πρώτος γιουτιούμπερ.

Συνεχίζοντας λοιπόν την πορεία του στον δρόμο της οργής -συγγνώμη της ηδονής- είπε πως «έχει μειωθεί όσο μεγαλώνω η συχνότητα αλλά όταν συμβαίνει, συμβαίνει με το ίδιο πάθος και την ίδια ένταση που γινόταν και πριν 20 χρόνια. Απλά δε γίνεται κάθε μέρα, μπορεί να γίνει κάθε δύο μέρες, μια βδομάδα». Σε φάγανε τα σερβάιβορ ρε ΓιώργοΔηλαδή εμείς που δεν έχουμε χρόνο να κλ@σουμε και τρώμε πάνω από την κατσαρόλα για να κάνουμε πιο γρήγορα, ενώ το σ3ξ το βλέπουμε μια φορά στις δυο βδομάδες και χαιρόμαστε, να πέσουμε να πεθάνουμε. Καλά, εσείς που έχετε πάνω από μήνα δεν το συζητώ, πάτε ανοίξτε μια τρύπα και μπείτε μόνοι σας μέσα.

Τώρα, σε σχέση με το… χυμένο γάλα, είπε ο Γιωργάρας: «Επειδή ασχολήθηκα με το πώς γίνεται κι έμαθα ανατομία, στα χέρια μου σχεδόν όλες οι γυναίκες το έκαναν. Μία στις 10 άμα δεν το έκαναν, είναι επειδή δεν αφήνεται για ψυχολογικούς λόγους.» Καταλάβατε γατάκια; Άμα δεν το έπαθες στα χέρια του εσύ έχεις το πρόβλημα κοπελιά, ο Γιώργος είναι πονηρός κι αυτά που λέει σαφώς και πρέπει να τα τρως. «Πολλοί μου έχουν ζητήσει συμβουλές. Και πρόσφατα μια πρώην μου που ανακάλυψε από εμένα το sq@irting κι ήταν αποκάλυψη και με πήρε τηλέφωνο και μου είπε “σε ευχαριστώ, από σένα το έμαθα” και ήταν πολύ χαρούμενη. Βέβαια, αποκλείεται να είναι πρώην μου. Γιατί αν ήταν πρώην μου θα το είχε ήδη μάθει. Είναι κάποια που δεν είχε υπάρξει μαζί μου.»

Εδώ, ρε Γιώργο, ομολογώ ότι μπερδεύτηκα. Πήρε η ανθρώπισα τον δάσκαλο να του πει “thank you for your service”, σωστά; Άρα από σένα το ‘μαθε, ή δεν το ‘μαθε τελικά; Κάπως περίεργα τα λες εδώ. Το θέμα είναι ότι παράγεις έργο, εγώ εδώ θα σταθώ. Δίνεις στον λαό την τέχνη, τη μοιράζεις απλόχερα σαν τον Παντελάκη στη Λίλυ που “της μιλούσε βρώμικα”. Μαζί σου αγόρι μου. Απλώς κατούρα και λίγο, μη μας πάθεις και τίποτα, ναι;

 

*Το παρόν κείμενο αποτελεί προϊόν σάτιρας και ουδεμία πρόθεση έχει να προσβάλει τις εμπειρίες κανενός. Σαφώς είμαστε ελεύθεροι να πειραματιζόμαστε σ3ξουαλικά και να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας, αν το επιθυμούμε, γιατί έτσι, πέρα από πιο διασκεδαστικοί, είμαστε και περισσότερο ελεύθεροι. Εβίβα!

Συντάκτης: Γιοβάννα Κοντονικολάου