anastasia580

Για έναν άντρα το σεξ είναι πολύ σημαντικό ζήτημα. Μάλιστα, είναι τόσο σημαντικό που θα μπει στη διαδικασία να πει ψέματα πριν, μετά και κατά τη διάρκεια. Έχουν χτιστεί άπειροι μύθοι γύρω από το σεξ από τσόντες, έρευνες επιστημονικές και μη, συζητήσεις για τον ορισμό του καλού εραστή. Αν θες να μάθεις, λοιπόν, όλοι οι άντρες είναι τέλειοι εραστές κι αν δε με πιστεύεις, ρώτα τους. Κανένας δε θα πει το αντίθετο, άσχετα αν έχουν δίκιο ή όχι. Βλέπεις, αν κάποιος την έχει σαν μολύβι θα σου πει μετράει το μήκος, αν την έχει σαν μπουρί σόμπας θα σου πει μετράει το πάχος κι αν είναι μπάμιας θα σου πει πως μετράει η τεχνική. Ας καταρρίψουμε τα ψέματα μια και καλή.

Τσόντες: Όλοι οι άντρες βλέπουν. Χωρίς καμία εξαίρεση. Αυτό που ίσως δεν ξέρεις είναι η θεματολογία. Κάποιοι παραδέχονται ότι βλέπουν, αλλά κανένας δε θα παραδεχτεί τα είδη που θα απολαύσει. Σίγουρα του αρέσουν τα όργια με πολλές γυναίκες, όμως πέρα απ’ αυτό μπορεί να του αρέσουν και πιο περίεργα σκηνικά. Σεξ σε δημόσιους κι απαγορευμένους χώρους, με πολύ μεγαλύτερες γυναίκες ή πολύ μικρότερες, τσόντες κινουμένων σχεδίων, σαδομαζοχιστικά κι άλλα πολύ πιο άρρωστα. Εμπίπτουν στη σφαίρα της φαντασίας που δε θα αγγίξει ποτέ τη σφαίρα της πραγματικότητας κι αυτό πολλές φορές μας εξάπτει απίστευτα.

Μορφολογία πέους: Ο μοναδικός τρόπος ν’ ακούσεις από έναν άντρα τη φράση: «Την έχω μικρή», είναι αν συνοδεύεται από τη φράση: «Πλάκα κάνω», μέσα από ένα πολύ ψεύτικο γέλιο. Δε μας αρέσει να μιλάμε γι’ αυτό, όμως όταν τύχει θα το παινέψουμε και θα το κανακέψουμε. Θα προσθέσουμε όσους πόντους χρειάζεται για να νιώσουμε κυρίαρχα αρσενικά, αν και κάποιες φορές το ψέμα το τραβάμε λίγο παραπάνω. Βέβαια, υπάρχει κι ο μάστερ του είδους, ο οποίος μετράει τον ουρανοξύστη του σε ίντσες λες κι είναι τηλεόραση, μέχρι η άλλη να βγάλει το κινητό και να δει πόσο είναι πραγματικά οι 5 ίντσες. 12,7 εκατοστά είναι, κορίτσια, μην τρελαίνεστε.

Προηγούμενοι σύντροφοι: Αυτό είναι λίγο περίπλοκο. Ο τέλειος αριθμός βρίσκεται ανάμεσα στο «Μη με πουν και παρθένο» και στο «Δεν το κάνω για τα λεφτά». Οι παρθένοι λένε πάντα δύο, ανεξαρτήτως ζωδίου. Όλοι οι υπόλοιποι προσθέτουν πάντα δύο ή τρεις κοπέλες στο ενεργητικό τους μ’ ένα κοινό χαρακτηριστικό, δεν τις ξέρεις και δεν πρόκειται να τις γνωρίσεις ποτέ. Και στο τέλος, οι «Δον Ζουάν» του είδους λειτουργούν σαν τη γυναικεία ηλικία, όταν ερωτηθούν. Μετά τα 25, μένουμε στα 25.

«Πρώτη φορά μου συμβαίνει»: Καταλαβαίνεις πού το πάω. Συγγνώμη, αλλά είμαστε τόσο χαζοί που ακόμη κι αν μας συμβεί για πρώτη φορά λέμε την ίδια φράση που θα λέμε και τις επόμενες. Το ποτό, η σωματική ή ψυχική κούραση, τα προβλήματα μπορούν να μπλοκάρουν σεξουαλικά τον άνδρα. Το πρόβλημα είναι πως νιώθουμε τόσο άβολα που λέμε ψέματα γι’ αυτό. Δεν είναι κάτι τραγικό, αύριο ξαναπροσπάθησε, αν όμως συνεχίζεται η κατάσταση, φίλε μου, πήγαινε σ’ ένα γιατρό. Πρέπει να σταματήσει αυτή η μάστιγα.

Οργασμός: Εδώ, δύο είναι τα τινά. Με χρήση της άθλιας γκριμάτσας οργασμού και τη βοήθεια των προσπερματικών υγρών ή ενός γρήγορα πεταμένου προφυλακτικού, ένας άντρας μπορεί να προσποιηθεί οργασμό. Πολύ σπάνια θα το κάνει, γιατί δεν υπάρχει λόγος, αλλά μπορεί. Δεν είναι αποκλειστικά γυναικείο προνόμιο. Αν δεν τον καταλάβεις, δε θα το μάθεις ποτέ. Αν όμως το κάνει χάλια και τον πάρεις είδηση, θα ακούσεις άπειρα ψέματα και οφείλω να σου πω την αλήθεια. Εσύ φταις. Ήταν τόσο κακό το σεξ που δεν ήθελε άλλο, ξεκάθαρα.

Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε: Η γρήγορη εκσπερμάτωση, όχι η πρόωρη, είναι συχνό φαινόμενο για έναν άντρα μετά από μία μακρά περίοδο ξηρασίας. Φαντάζομαι τι σου είπε, όμως όσο πολύ και να τον άναψες δεν το προκάλεσες εσύ, αλλά η ακούσια αποχή του απ’ το σεξ. Τη δεύτερη φορά θα διπλασιάσει το χρόνο του στο ένα λεπτό και πάει λέγοντας. Μετά από πολλές μικρές πρόβες θα το γυρίσετε ολόκληρο το έργο.

Αυνανισμός: Είναι ιεροτελεστία. Ο άντρας θα αυνανίζεται, αυτό δεν κόβεται, από τσόντες, περιοδικά μόδας, μέχρι και με φυλλάδιο ντελίβερι της διπλανής πιτσαρίας. Τις περισσότερες φορές, αν όχι όλες, δε σκέφτεται εσένα. Όταν τρώω ένα πιτόγυρο, δε φαντάζομαι να τρώω ένα πιτόγυρο, μάλλον μία βάφλα με παγωτό σοκολάτα. Μπορεί να φαντασιώνεται διάσημες, άγνωστες ή ακόμη και φίλες του ή φίλες σου. Αυτό δε σημαίνει πως τις γουστάρει, αλλά αν του προτείνεις τρίο θα φωνάξει το όνομά της πριν τελειώσεις την πρόταση.

Ο άντρας λέει ψέματα για το σεξ, γιατί νιώθει ανασφαλής. Για να καταλάβεις το μέγεθος του προβλήματος, αν πεις σ’ έναν άντρα πως είναι κακός στο κρεβάτι είναι σαν να λες σε μια γυναίκα ότι πάχυνε. Πονάει πολύ και δε θα το ξεχάσει εύκολα. Εκ μέρους όλων των αντρών, λοιπόν, συγγνώμη αλλά δε λυπόμαστε για τα λεγόμενά μας. Δε βλάπτουμε κανένα, ίσα-ίσα που προσπαθούμε να προσφέρουμε όσο το δυνατόν τη μεγαλύτερη ερωτική απόλαυση. Άλλωστε, όλα τα ψέματα σβήνουν μόλις αρχίσει η ερωτική πράξη.

Στο σεξ όλα επιτρέπονται!

Συντάκτης: Θάνος Αραμπατζής
Επιμέλεια κειμένου: Αναστασία Νάννου