Φράντζα. Μία λέξη, μία ιδέα. Υπάρχουν χίλιοι διαφορετικοί τρόποι να κουρευτείς, μα πάντα αγαπημένη τάση θα αποτελεί η φράντζα.  Μεγάλη αδυναμία και λατρεία. Ταιριάζει και προσαρμόζεται παντού και πάντα. Σε μακριά μαλλιά, κοντά, ίσια, σγουρά, μελαχρινά, ξανθά. Ανέκαθεν η φράντζα ξεχώριζε και ήταν δημοφιλής. Ταιριάζει σχεδόν σε όλα τα πρόσωπά, και αν και πρόκειται για μία μικρή λεπτομέρεια στο συνολικό κούρεμα και στυλ του ατόμου, μπορεί να κάνει τη διαφορά και να αλλάξει τελικά όλη του την εμφάνιση.

Αγαπάμε τη φράντζα κι έχουμε μια αδυναμία παραπάνω σε αυτούς και αυτές που έχουν καθιερώσει το συγκεκριμένο στυλ κουρέματος. Είναι αυτοί που αποφάσισαν και επέλεξαν να υιοθετήσουν κάτι πιο παιχνιδιάρικο και να το υποστηρίξουν σε κάθε εκδοχή τους. Η φράντζα είναι σέξι και τα άτομα που έχουν το συγκεκριμένο στυλ κουρέματος είναι ακαταμάχητα. Εκπέμπουν μία ιδιαίτερη γοητεία. Ακόμα και το βλέμμα τους έχει μια μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, μια σπίθα και είναι πολλά υποσχόμενο.

Τα άτομα με φράντζα έχουν μία μοναδική γλυκύτητα και δύσκολα μπορείς να τους αντισταθείς. Όταν ζητάνε κάτι με νάζι, απλά υποκύπτεις. Κι όταν βάζουν το σέξι χαμόγελό τους και εκμεταλλεύονται τη γοητεία της φράντζας τους, και πάλι υποκύπτεις αμαχητί. Όποιο ιδιαίτερο στυλ και αν έχει η φράντζα, πάντα θα αποτελεί ένα μυστικό της ομορφιάς και της ιδιαιτερότητας του ατόμου που την επέλεξε. Εσείς με τη φράντζα, να ξέρετε, μας μαγεύετε και δύσκολα σας λέμε όχι.

Αν και αποτελεί κάτι το απλό στο συνολικό κούρεμα του ατόμου, η φράντζα μπορεί να αλλάξει ολοκληρωτικά όλη την εμφάνισή του. Ορισμένα άτομα με φράντζα ξεχωρίζουν και διαφέρουν παντελώς με το νέο κούρεμά τους. Γίνονται άλλοι άνθρωποι. Συνεπώς, η φράντζα λειτουργεί ποικιλοτρόπως. Για άλλους είναι ένα τρικ για να γίνονται ακόμα πιο γοητευτικοί και να μαγεύουν τα πλήθη και για άλλους είναι ένας τρόπος να ξεφύγουν από τα βαρετά κουρέματά τους, να λανσάρουν κάτι καινούριο και να γίνουν άλλοι άνθρωποι. Όχι μόνο εμφανισιακά αλλά και ψυχολογικά. Σε ποιον δεν αρέσει μια ανανέωση, να νιώθει περισσότερο ποθητός, σέξι και ιδιαίτερος;

Η φράντζα αποτελεί πλέον ένα από τα «must» χτενίσματα, που όλοι πρέπει να δοκιμάσουν και να τολμήσουν κάποια στιγμή στη ζωή τους. Σύμφωνα με τους ειδικούς επί του τομέα, η φράντζα κολακεύει κάθε, μα κάθε πρόσωπό. Ανάλογα με το ιδιαίτερο στυλ της κάθε φράντζας και ανάλογα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε προσώπου, η φράντζα μπορεί να αποτελέσει για τον καθένα από εσάς ένα απόλυτα γοητευτικά κουλ κούρεμα.

Όσο κι αν αλλάξουν οι εποχές, τα στυλ, τα κουρέματα, η φράντζα πάντα θα μονοπωλεί το ενδιαφέρον. Κι αυτοί που τολμούν και δοκιμάζουν το συγκεκριμένο στυλ, αλλά κι αυτοί που δε χορταίνουν να το κοιτάνε και να λιώνουν. Ακόμα και αν φύγει από τη μόδα, πάντα επανέρχεται, κάνοντας δυναμικό «comeback». Κύρια τάση αποτελεί πλέον η φράντζα και τον κόσμο της κομμωτικής απασχολεί ιδιαιτέρως το συγκεκριμένο στυλ και κούρεμα, το οποίο βέβαια εξελίσσεται και προσαρμόζεται στις εποχές. Δοκιμάστε το άφοβα, τολμήστε το. Αγαπήστε τις αφέλειες και τη φράντζα και καθιερώστε αυτό το στυλ. Είναι δοκιμασμένο, σέξι και καθηλωτικό.

 

Συντάκτης: Ναταλία Καρά
Επιμέλεια κειμένου: Κατερίνα Καλή