xenia242

Γλυκιά μου Σουσού, 

Είμαι σε πλήρη απόγνωση! Είμαι 19 χρονών και δεν είχα ποτέ σχέση στη ζωή μου.
Δεν ξέρω τι πάει στραβά με μένα. Άσχημη δεν είμαι, το αντίθετο μάλιστα -έτσι ακούγεται τουλάχιστον. Όσοι έχει τύχει να ενδιαφερθούν (κανένας ιδιαίτερα πολύ και σοβαρά) δε μου αρέσουν και δε δίνω περιθώρια, όταν πάλι μου αρέσει εμένα κάποιος ντρέπομαι πολύ και δεν το δείχνω. Οι φίλες μου λένε –αλλά είναι φίλες μου και δεν ξέρω αν πρέπει να τις πιστέψω– ότι είμαι πολύ όμορφη κι έξυπνη κι έχω ένα επίπεδο, ασχολούμαι και με αρκετά πράγματα και φαίνομαι δύσκολη γκόμενα, οπότε δε με πλησιάζουν οι άντρες γιατί φοβούνται, την απόρριψη μάλλον. Επίσης είμαι άτομο με αρκετή αυτοπεποίθηση και πολύ σίγουρη γι’ αυτό που είμαι κι εγώ η ίδια ξέρω ότι γενικά είμαι απ’ τα ωραία κορίτσια, απλά είναι λίγο απόμακρη. Ακόμα όλοι με ρωτάνε αν έχω σχέση και με φέρνουν σε δύσκολη θέση γιατί δεν έχω και δεν το βρίσκουν φυσιολογικό και με κάνουν να νιώθω άσχημα!
Θέλω να βρω γκόμενο, γενικά να ζήσω όλα αυτά που ακούω απ’ τις φίλες μου και βλέπω στις ταινίες. Θέλω να κάνω σεξ, σίγουρα δε γίνεται άδικα τόσος ντόρος.
Πρέπει να περιμένω και κάποια στιγμή θα βρεθεί αυτός, ο «κατάλληλος»; Πρέπει να αλλάξω συμπεριφορά εγώ; Πρέπει να σταματήσω να το σκέφτομαι; Πρέπει να αρχίσω να φλερτάρω εγώ; Δεν ξέρω, όμως, πώς και ντρέπομαι. Μ’ αρέσει, όμως, ο άντρας που κάνει την πρώτη κίνηση.
Ξέρω ότι άλλοι άνθρωποι έχουν σοβαρότερα προβλήματα, αλλά εγώ στην παρούσα φάση αυτό νιώθω σαν πρόβλημα, σε όλους τους άλλους τομείς είμαι πολύ τυχερή και φυσικά ευγνώμων. Αχ, Σουσού μου, τι να κάνω;

Φιλιά στα μούτρα
Η άγνωστη D.

 

Αγαπημενότατη D. μου,

Αν είσαι σε απόγνωση που δε βρίσκεις γκόμενο, να δω σε τι κατάσταση θα βρεθείς σε καμιά δεκαετία που θα έχεις πόσα άλλα προβλήματα πάνω απ’ το κεφάλι σου. Πρώτον χαλάρωσε, δεύτερον (δεν ξέρω και τα κριτήριά σου) σταμάτα να ψάχνεις τον κύρ- Γκρίζο, τρίτον αν περιμένεις ότι με τη μια θα βρεις αυτόν τον «κατάλληλο», ε, παίξε κανα τζόκερ. Πιο πολλές οι πιθανότητες.

Θα έρθει αρκεί να το αφήσεις, και θα έρθει φυσικά.

 

ΥΓ1: Καταρχάς, μη μου διευκρινίζεις αν είσαι όμορφη ή ασχημη. Πρώτον είναι τελείως υποκειμενικό, δεύτερον κι όμορφη να είσαι, η ομορφιά αρκεί μόνο για να θέλει να σε γνωρίσει κάποιος, όχι και να τα φτιάξει μαζί σου.

ΥΓ2: «Κανένας ιδιαίτερα πολύ και σοβαρά». Μη μου πεις ότι περίμενες να σκάσουν μύτη στο σπίτι σου με λουλούδια και σοκολατάκια να σε ζητήσουν, ε;

ΥΓ3: Οι φίλες σου άντε και στα λένε. Αλλά στα 19 τους –προφανώς – κι αυτές, λίγο δύσκολο να έχουν την κριτική ικανότητα για το τι εστί επίπεδο. Αλλιώς με το που θα φτάναμε 19, όλοι θα βρίσκαμε το τέλειο και δε θα φτάναμε δεκαετίες μετά να κάνουμε ακόμα του κόσμου τις μαλακίες (πιπέρι στο στόμα, είσαι και μικρό κοριτσάκι).

ΥΓ4: «Είμαι πολύ όμορφη κι έξυπνη κι έχω ένα επίπεδο, ασχολούμαι και με αρκετά πράγματα και φαίνομαι δύσκολη γκόμενα οπότε δε με πλησιάζουν οι άντρες γιατί φοβούνται, την απόρριψη μάλλον». Πολύ βολική και πάνω απ’ όλα μετριόφρων τοποθέτηση. Κι αν πιστέψεις ότι όντως αυτό είναι το πρόβλημα, πρώτα θα αποικήσει ο άνθρωπος τον Άρη και μετά θα βρεις γκόμενο της προκοπής.

ΥΓ5: Γιατί σε φέρνουν σε δύσκολη θέση που δεν έχεις αγόρι. Αγάπη μου, σε δύσκολη θέση έρχεσαι όταν έχει ο άλλος μαρουλάκι ανάμεσα στα δόντια και ντρέπεσαι να του το πεις. Σε δύσκολη θέση έρχεσαι όταν σου ζητάνε φορολογική ενημερότητα κι εσύ έχεις να δεις τέτοιο πράμα απ’ τη δεκαετία του 1990. Όχι όταν δεν έχεις σχέση.

ΥΓ6: Αχ κι εγώ θέλω να βρω γκόμενο (αναστεναγμός)

ΥΓ7: Αυτό που σου λένε οι φίλες σου, μην το πολυπιστεύεις. Αυτό που βλέπεις στις ταινίες, μην το πιστεύεις καθόλου.

ΥΓ8: Φυσικά και δεν είναι δική σου δουλειά να φλερτάρεις. Αλλά τέτοιους που τους έχουν κάνει οι μανούλες, μη σου πω ότι μπορεί να αναγκαστείς να του στείλεις και λουλούδια σπίτι όταν θα έχετε επέτειο.

ΥΓ9: Υπομονή να κάνεις. Εσύ έχεις κι όλη τη ζωή μπροστά σου. Εμείς που γίναμε 2 αιώνων κι ακόμα ψάχνουμε τον ίδιο «κατάλληλο» τι να πούμε;

Φιλιά στα μούτρα,

Η Σουσού σου

Συντάκτης: Μαντάμ Σουσού