%ce%b5%cf%86%ce%b1%cf%83%ce%b4

«Αγαπημένη μου Σουσού, καλησπέρα.

Χρειάζομαι τη βοήθειά σου. Ένα βράδυ, έχοντας βγει για ένα χαλαρό ποτό με τις φίλες μου, συναντήσαμε στο μαγαζί εκείνο, μια παρέα που ήταν στο σχολείο συμμαθητές με τη μια από τις δύο φίλες μου. Δεν υπήρχε κάποιο απροσδόκητο φλερτ εκείνο το βράδυ. Μετά από κάνα μήνα, όμως, ένας από την παρέα μου κάνει follow στο instagram, και λίγες μέρες αργότερα μου αντιδράει σ’ ένα story. Εκεί ξεκινάει η όλη η ιστορία. Ξεκινήσαμε να μιλάμε μέσω μηνυμάτων, αλλά και τηλεφωνικά, για καμία εβδομάδα, ώσπου βγήκαμε. Περάσαμε πολύ ωραία, υπήρχε χημεία, οι συζητήσεις κυλούσαν πολύ ωραία, γενικότερα φαινόταν η θέληση κι η έλξη κι από τις 2 πλευρές.

Η ιστορία συνεχίστηκε για 20 μέρες με καθημερινή επικοινωνία, βγαίναμε, βρισκόμασταν, κάναμε πράγματα. Μη μακρηγορώ. Εκείνος εξαφανίστηκε κι ύστερα από κάποιες μέρες μου έστειλε να το διακόψουμε. Επιβεβαιωμένα πλέον γνωρίζω πως είναι ξανά μαζί με την πρώην του, εγώ όμως ακόμη τον σκέφτομαι. Δεν έχω επικοινωνήσει ξανά, ούτε εκείνος εννοείται. Το πρόβλημα είναι πως αν κι αναφέρομαι σε μικρό χρονικό διάστημα, μου είναι δύσκολο να το ξεπεράσω, ίσως επειδή μ’ έκανε να πιστέψω όλα εκείνα που μου έλεγε κι έκανε για μένα. Δε ξέρω πώς να το διαχειριστώ, τι να κάνω;»

 

 

Αγαπημενότατη Άγνωστή μου Χ,

 

Αν εξαιρέσουμε τη βιολογική εξέλιξη, αυτό που ξεχωρίζει έναν ενήλικα από ένα παιδάκι είναι ότι το παιδάκι λόγω της νιότης και του ενθουσιασμού του φάσκει κι αντιφάσκει, ενώ ο ενήλικας έχει αυτό που οι ίδιοι έχουν ονομάσει ως «λόγο», «μπέσα», κι άλλα διάφορα που σήμερα τα βρίσκουμε περισσότερο σε βιβλία και λιγότερο σε ανθρώπους. Ο λόγος που λες αγαπημένη μου είναι ένα από τα στοιχεία που εμάς μας κρατά εν τέλει σε μια σχέση. Μπορεί με την κορμάρα του να μας προσελκύσει, μπορεί με τα λόγια του να μας καψουρέψει –όπως εσένα καλή ώρα- αλλά αν δεν έχει λόγο, δε θα μας κρατήσει. Τι θέλω να πω με όλα αυτά; Ότι δεν έχεις να διαχειριστείς κάτι. Σε άλλες είκοσι μέρες θα είχες ξενερώσει εσύ.

 

ΥΓ.1: Αυτά τα χαλαρά ποτά έχουν κάνει ζημιές και ζημιές.

 

ΥΓ.2: Τουλάχιστον από τον αόριστο ξέρω ότι έχετε τελειώσει το σχολείο και δεν το έγραφες κρατώντας την barbie σου.

 

ΥΓ.3: «Μου αντέδρασε στο στόρι κι έτσι ξεκίνησαν όλα». Τελικά έχω γεράσει.

 

ΥΓ.4: Ναι, οκ, κάνατε πράγματα που τελικά δεν ξέρεις αν τα έκανε μαζί σου γιατί ήθελε ή γιατί ήθελε να ξεχάσει την πρώην του. Που δεν την ξέχασε κιόλας.

 

ΥΓ.5: Και τελικά η χημεία η θέληση και η έλξη δεν ήταν κι από τις δυο πλευρές.

 

ΥΓ.6: Καλά το ότι εσύ ακόμα τον σκέφτεσαι δεν είναι εμπόδιο για το να ξαναείναι με την πρώην του. Αν τη θέλει πίσω τι να της πει; Να μωρέ, σε θέλω αλλά με σκέφτεται ένα εικοσαήμερο φλερτάκι;

 

ΥΓ.7: Αν σε είκοσι μέρες τσίμπησες από λόγια και δεν μπορείς να το ξεπεράσεις, δεν έχεις ιδέα και πού ‘σαι ακόμη, τι έχεις να ακούσεις στο μέλλον από πολλούς «ενθουσιασμένους».

 

ΥΓ.8: Σκέψου, ότι ακόμα κι ένα γιαούρτι έχει 25 μέρες για να λήξει. Και καθόμαστε και κάνουμε κουβέντα για τις 20 μέρες;

 

Φιλιά στα μούτρα,

Η Σουσού σου.

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

Συντάκτης: Μαντάμ Σουσού