«Σχεδόν Σχέσεις: Μια συζήτηση που έπρεπε να γίνει!» Νέο βιβλίο, ανακάλυψέ το εδώ!

paul2460

Αγαπητή Σουσού,

Είμαι 24 ετών κι έχω μια σχέση με μια κοπέλα εδώ και τέσσερις μήνες. Αφού γνωριστήκαμε, μες στον μήνα προσπαθήσουμε να κάνουμε σεξ. Προσπαθήσαμε, αλλά υπήρξαν προβλήματα στην ολοκλήρωση. Επειδή μάλλον ήταν παρθένα, ένιωθε πόνο/ενόχληση και δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε.

Πλέον, μετά από τόσους μήνες δεν έχουμε καταφέρει να ‘χουμε ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή, παρόλο που έχουμε χρησιμοποιήσει βοηθήματα (λιπαντικό). Ενώ περνάμε καλά πλατωνικά, όσο συνεχίζεται η σχέση μας, δεν ξέρω αν έχει τη διάθεση να προσπαθήσει για να ολοκληρωθεί ερωτικά.

Για να σε προλάβω, είμαι διατεθειμένος να κάνω προκαταρκτικά, απλά πάλι, για κάποιο λόγο, εκείνη πλέον δεν είναι πρόθυμη. Φαίνεται ότι φοβάται την ολοκλήρωση και δεν μπορώ να καταλάβω αν το θέμα είμαι εγώ ή αν έχει ένα γενικότερο πρόβλημα.

Αν και της έχω αναφέρει να πάει σε κάποιο γιατρό, σε περίπτωση που έχει κάποιο γυναικολογικό-ανατομικό πρόβλημα, αυτή από πλευράς της αρνείται. Δεν ξέρω τι να σκεφτώ. Υπάρχει, όντως, κάποιο πρόβλημα; Ή μήπως εγώ δεν την καλύπτω σε αυτόν τον τομέα;

 

Αγαπημενότατε Άγνωστέ μου Χ,

Προφανώς υπάρχει κάποιο πρόβλημα, αλλιώς δε θα έστελνες επιστολή. Τώρα το αν είναι ανατομικό, δεν μπορώ να το ξέρω –κι ευτυχώς που δεν το ξέρω– γιατί αν ήξερα, θα σήμαινε ότι μαζί με την επιστολή σου επεσύναψες και ντικ πικ. Απ’ την άλλη, το αν δεν την καλύπτεις σε αυτόν τον τομέα, δεν το ξέρω ούτε εγώ, ούτε εσύ, ούτε αυτή, γιατί ακόμα δεν το έχετε κάνει. Αυτό που πρέπει να βρείτε είναι αν το πρόβλημα, τελικά, είναι μέσα σε βρακί ή μέσα σε κεφάλι.

ΥΓ1: Όταν λες «προσπαθήσατε», πώς το προσπαθήσατε; Όμορφα και με το μαλακό, καθώς όπως είπες είναι μάλλον άβγαλτη, ή «βάστα, θα σπρώξω» κι ως εκ τούτου την κατατρόμαξες;

ΥΓ2: Το «μάλλον» πριν το «ήταν παρθένα» επίσης θέλει κουβέντα. Ξέρεις, δεν έχει πολύ παρθένα ή λίγο παρθένα. Τέσσερις μήνες δεν το ‘χετε αποσαφηνίσει;

ΥΓ3: Καλά, ούτε με το λιπαντικό; Τι φουρνόξυλο έχεις εκεί κάτω, αγόρι μου;

ΥΓ4: Το «περνάμε καλά πλατωνικά, αλλά δεν είναι διατεθειμένη να κάνουμε σεξ» μετά το λύκειο, ειδικά, δεν είναι και πολύ φυσιολογικό, να ξέρεις. Για να μένει μαζί σου θα ‘πρεπε να θέλει.

ΥΓ5: Αυτό σου έλειψε, να μην είσαι και διατεθειμένος να κάνεις προκαταρκτικά, πασά μου.

ΥΓ6: Καλά, δε θέλει ούτε προκαταρκτικά; Ε, ναι, προφανώς κι έχει πρόβλημα.

ΥΓ7: Αρνείται το σεξ, αρνείται τα προκαταρκτικά, αρνείται τον γιατρό, αρνείται κι ότι έχει πρόβλημα. Ακόμα να καταλάβεις ότι ή σε δουλεύει ή είναι, όντως, του γιατρού; Όχι του γυναικολόγου, όμως.

ΥΓ8: Σε αυτά ή θέλουν κι οι δυο ή χάνετε τον χρόνο σας. Πολύ περισσότερο εσύ τον δικό σου.

Φιλιά στα μούτρα,

Η Σουσού σου

Συντάκτης: Μαντάμ Σουσού