Αγαπητή Μαντάμ Σουσού

 

Όλα ξεκίνησαν 20 μέρες πριν που τυχαία είδα μια αντίδραση σε φωτογραφία μου σε social από ένα συμφοιτητή μου. Με τον συγκεκριμένο δε γνωριζόμαστε και γι’ αυτό απόρησα. Έγιναν μέσα σε αυτές μέρες διάφορα likes σε διάφορα που ανεβάσαμε.

Τον πέτυχα και στην σχολή αλλά φρίκαρα και έστριψα το κεφάλι μου. Έχουμε βρεθεί στον ίδιο χώρο κάποιες φορές αλλά επειδή έχουμε διαφορετικά προγράμματα μόνο τυχαία μπορούμε να βρεθούμε. Δεν ξέρω αν απλά του άρεσαν οι φωτογραφίες μου, αν είναι ένα διαδικτυακό φλερτ ή αν εγώ έκανα κάτι λάθος. Δεν μπορώ να καταλάβω αφού εκτέθηκε μέσω social γιατί δε στέλνει ένα μήνυμα ή δε με χαιρετάει;

 

 

Αγαπημενότατη Άγνωστή μου Χ,
Δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που λέω ότι το φλερτ έχει εκφυλιστεί στην εποχή μας. Και δεν έχει εκφυλιστεί επειδή πέρασε από το δια ζώσης στο ίντερνετ. Έχει εκφυλιστεί γιατί μένει στο ίντερνετ και δεν υπάρχει μερικές φορές ούτε η διάθεση να εξελιχθεί σε κάτι άλλο. Και για να απαντήσω στην ερώτησή σου με τρεις λέξεις, γιατί είναι μπουχέσας.

Υ.Γ.1: Δυστυχώς και στους 20 μήνες την ίδια ιστορία θα μου έλεγες. Αν δε γίνει αμέσως, δύσκολα θα γίνει πιο μετά.

 

Υ.Γ.2: Εσύ γιατί ακριβώς απόρησες που δε σε ήξερε και σου έκανε like; Με χρονομηχανή από το 1992 ήρθες;

 

Υ.Γ.3: Έγιναν likes λέει. Πραγματικά θέλω να δω εσείς οι νεολαίοι πώς στα κομμάτια θα εξηγήσετε μεθαύριο στα παιδιά σας το πώς γνωρίστηκε η μαμά με τον μπαμπά.

 

Υ.Γ.4: Γιατί έστριψες το κεφάλι σου καλέ, αφού ανταλλάξατε likes.

 

Υ.Γ.5: Βρεθήκατε στον ίδιο χώρο αλλά δεν έπιανε το 4g ε; Κρίμα.

 

Υ.Γ.6: Αν απλά θέλει να μπει κάποιος να δει φωτογραφίες να του αρέσουν, μπαίνει στο profile του National Geographic μανίτσα μου.

 

Υ.Γ.7: Τίποτα δεν έκανες λάθος. Κι είναι λάθος να πούμε ότι είναι λάθος που δεν του μίλησες εσύ.

 

Υ.Γ.8: Στο ερώτημα απάντησα πιο πάνω, αλλά με χαρά μου το ξαναλέω. Γιατί είναι μπουχέσας.

 

Διαδικτυακά φιλιά στα μούτρα,

Η Σουσού σου.

Συντάκτης: Μαντάμ Σουσού