noel279

Σουσού μου,

Θέλω τα φώτα σου! Είμαι στα 23 μου και τρελά ερωτευμένη με τον 35+ που έχει εστιατόριο στη γειτονιά που εργάζομαι. Πήγαμε μια φορά να φάμε εκεί με τις κοπέλες απ’ τη δουλειά και με ρώτησε κάτι για το μαγαζί που δουλεύω. Μου άρεσε απ’ την πρώτη φορά που τον είδα.

Πήγα και μετά από μία βδομάδα στο μαγαζί του για φαγητό, αυτή τη φορά μόνη μου κι ήταν κι εκείνος μόνος. Μου άνοιξε εκείνος συζήτηση κι είπαμε πολλά. Για δύο μέρες πήγαινα και λέγαμε διάφορα, είχαμε βαθιές συζητήσεις. Με ρώτησε πού ταξίδεψα, πού μεγάλωσα, λέγαμε για τις σπουδές μας (γιατί σπουδάσαμε το ίδιο), λέγαμε για τα όνειρά μας κλπ κλπ.

Τώρα τυχαίνει να πηγαίνω ώρες που έχει πολλή δουλεία και δεν μπορούμε να πούμε πολλά, αλλά πάντα θα ανοίξει συζήτηση. Ήρθε κι εκείνος στο μαγαζί που δουλεύω μία φορά για να αγοράσει άρωμα. Γενικά βλέπω ότι του αρέσει να τα λέμε, μπήκε και στην ιστοσελίδα μου και του άρεσε το περιεχόμενο και μου είπε ότι έχω ταλέντο κι αξίζω κάτι παραπάνω απ’ το να δουλεύω εκεί που δουλεύω.

Όταν τον βλέπω, κοκκινίζω, νιώθω σαν δεκαπεντάχρονο και νομίζω ότι κι εκείνος αλλάζει βλέμμα όταν με βλέπει. Δεν ξέρω τι να κάνω κι ούτε ξέρω αν του αρέσω. Μπορεί να του αρέσει η παρέα μου ή να είναι απλά κοινωνικός, δεν ξέρω αν με βλέπει ερωτικά.

Τον βρήκα στο facebook, αλλά δεν τον έκανα add, όλα δείχνουν ότι είναι ελεύθερος. Δεν ξέρω τι να κάνω και πώς να το φέρω διακριτικά να καταλάβει ότι του αρέσω κι αν θέλει να κάνει κίνηση. Όταν βλέπω πως δεν είναι καλά, χαλάει κι η δική μου ψυχολογία κι όταν μου μιλάει, λιώνω. Τι να κάνω για να μάθω αν του αρέσω και να του δώσω το πράσινο φως να κάνει κίνηση. Θέλω να γίνει κάτι, ό,τι και να ‘ναι αυτό.

 Ερωτευμένη Χ

 

 

Αγαπημενότατη Άγνωστή μου Χ,

 Τίποτα δε θα κάνεις. Δική του δουλειά είναι τα περαιτέρω. Αν είναι ό,τι μισθό βγάζεις να το τρως σε γαρδούμπες στο μαγαζί του περιμένοντας να σε πλησιάσει, χαιρετίσματα. Θα γίνεις στο τέλος η τριπλάσια και δε φτάνει που δε θα του αρέσεις, θα σε φοβάται μην του φας κι όλο το εμπόρευμα αν τα φτιάξει μαζί σου και τρως τσάμπα εκεί μέσα κάθε μέρα.

ΥΓ1: Αυτό το 35+ να αποσαφηνίσεις ότι είναι χρόνια. Αυτά τα νούμερα ειδικά αν είναι κάνας Λατίνος ή Αφρικανός, δεν απεικονίζουν απαραίτητα ηλικία.

ΥΓ2: Ναι, αυτός σου άρεσε, οκ. Το φαί δε μας είπες αν ήταν καλό όμως.

ΥΓ3: Αν ξαναπήγες κι ήσουν μόνη σου κι αυτός μόνος του, μάλλον δεν ήταν και τόσο καλό. Άκυρο το ΥΓ2.

ΥΓ4: Δύο μέρες σερί βαθιές συζητήσεις ε; Μιλάμε ξεσκίζεται στη δουλειά το μαγαζί, να κάνουμε κράτηση μην και δε βρούμε τραπέζι. Και με το «βαθιές» τι εννοείς; Στο κελάρι τις κάνετε τις συζητήσεις;

ΥΓ5: Εσύ έχεις ξεφραγκιαστεί να τρως εκεί, κι αυτός ήρθε και ψώνισε ένα άρωμα. Να τον συστήσεις και σε άλλα μαγαζιά τέτοιο κουβαρντά, να πάρουν φωτιά οι τζίροι κι οι ταμειακές.

ΥΓ6: Η ιστοσελίδα σου που είδε το περιεχόμενο και του άρεσε, τι περιέχει;

ΥΓ7: Ε, εντάξει, 23 με 15 δεν απέχουν και πάρα πολύ έτσι κι αλλιώς.

ΥΓ8: Κι εκείνος σίγουρα αλλάζει βλέμμα όταν σε βλέπει. Μια πελάτισσα σε έχει όλη κι όλη.

ΥΓ9: Καλά έκανες και δεν τον έκανες add. Μπορεί να καταλάβαινε ότι τον γουστάρεις αν τον έκανες. Ευτυχώς το έχεις κρύψει καλά μέχρι τώρα. Κι αν κάποιος σου πει ότι έχεις κατακαρφωθεί που πηγαίνεις μόνη σου για φαγητό στο μαγαζί του και κάνετε βαθιές συζητήσεις, μην τον πιστέψεις. Κακεντρέχειες θα σου λέει.

ΥΓ10: «Δεν ξέρεις πώς να το φέρεις διακριτικά να καταλάβει ότι του αρέσεις»; Ο υπνωτισμός είναι σίγουρα ένας διακριτικός τρόπος, σε αντίθεση με τα βουντού που είναι φασαριόζικα κι έχουν κι αίματα. Εκτός αν ήθελες να πεις να καταλάβει ότι σου αρέσει. Ε, αν δεν το έχει καταλάβει ήδη, είναι και λίγο μαλάκας.

ΥΓ11: Όταν λιώνεις μόνο, μακριά απ’ τα τραπεζομάντηλα. Γιατί έτσι τσιφούτη που τον έκοψα, θα σου χρεώσει καθαριστήριο.

ΥΓ12: Το πράσινο φως πώς θα το δώσεις; Θα τον κάνεις add στο facebook;

ΥΓ13: Αν δε γίνει αυτό που θες, τουλάχιστον πες του να κεράσει κάνα μπριζολίδι, να πάνε κάτω τα φαρμάκια. Κάτι είναι κι αυτό.

Φιλιά στα μούτρα

Η Σουσού σου

Συντάκτης: Μαντάμ Σουσού

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!