«Όλα ξεκίνησαν πριν λίγο καιρό, όταν με προσέγγισε ένας άντρας 15 χρόνια μεγαλύτερός μου.Οι προθέσεις του ήταν ξεκάθαρες εξ αρχής, πράγμα το οποίο δε με ενδιέφερε τόσο γιατί ήθελα κι εγώ να ζήσω μια μικρή περιπέτεια. Του ξεκαθάρισα ότι ήθελα να περνάμε καλά, χωρίς καμία απολύτως δέσμευση (είχε βγει κι εκείνος πρόσφατα από τον γάμο του). Μιλούσαμε συνεχώς και με πολιορκούσε στενά, μέχρι που βρεθήκαμε την πρώτη φορά χωρίς να γίνει κάτι ουσιαστικό. Συνέχισε η επικοινωνία αλλά πιο σπάνια σε σχέση με την αρχή. Τη δεύτερη φορά που βρεθήκαμε δεν έγινε πάλι κάτι ουσιαστικό. Από τότε και μετά, έκοψε κάθε επικοινωνία κι όταν του έστελνα μηνύματα δεν τα διάβαζε καν. Μέχρι που εξαφανίστηκε παντελώς.

Το θέμα είναι ότι με έριξε πολύ ως γυναίκα όλο αυτό και με θύμωσε.Έχω χαμηλή αυτοπεποίθηση λόγω του ότι κάποιοι άνθρωποι που βρέθηκαν στη ζωή μου είχαν κάποιο θέμα με κάποια περιττά κιλά που έχω. Εκείνον φάνηκε να μην τον νοιάζει και συνεχώς μου έλεγε ποσό του αρέσω. Μ’ ανεβαζε γι’ αυτό έπαιξα το παιχνίδι. Τελικά όμως τζίφος. Προσπαθώ να καταλάβω τι έκανα λάθος και δεν ολοκληρώθηκε ποτέ αυτή η περιπέτεια.

Βοήθεια Μαντάμ Σουσού!»

 

 

Αγαπημενότατη Άγνωστή μου Χ,

Είναι απλό το τι έγινε. Εκπέμπατε σε άλλα μήκη κύματος ο καθένας. Εσύ ήθελες καλοπέραση, αυτός κάτι σταθερότερο και γι’ αυτό εσύ περίμενες στα δυο ραντεβού σας να κυληστείτε στη λάσπη σαν ξαναμμένα γουρουνάκια ενώ αυτός περίμενε να ατενίσετε τα πέλαγα πίνοντας σαμπάνια και τρώγοντας πραλίνες. Αυτός το κατάλαβε πιο έγκαιρα ότι δεν τραβάει και το έκοψε λίγο πιο άμεσα κι απότομα.

 

ΥΓ.1: Εσύ ήθελες να κάνετε τα κουνελάκια κι αυτός τους κύκνους. Μάλλον γερνάω η θείτσα, στην εποχή μου γινόταν μόνο το ανάποδο.

 

ΥΓ.2: Ότι είχε χωρίσει όντως το ξέρουμε; Γιατί αν δεν είμαστε σίγουροι, μπορεί να μη χάθηκε γιατί βαρέθηκε αλλά γιατί είδε η γυναίκα του τα μηνύματα.

 

ΥΓ.3: Ε μετά το πρώτο ραντεβού, είχε ήδη γίνει το μοιραίο.

 

ΥΓ.4: Γιατί σε έριξε είπαμε; Επειδή δεν κάνατε κάτι και μετά να εξαφανιστεί, μιας και δε θέλατε και τα ίδια πράγματα;

 

ΥΓ.5: Κι εσύ γιατί δεν ασχολιόσουν με αυτούς που σε ήθελαν όπως είσαι κούκλα μου; Όχι να το παίξω και μοιραία, αλλά νομίζω ότι είναι και πολύ περισσότεροι.

 

ΥΓ.6: Κάποια στιγμή θα καταλάβεις ότι το παιχνίδι μόνο στο μυαλό σου υπήρχε. Δεν ήθελε παιχνίδια κι αυτό αποδείχθηκε από τη συμπεριφορά του.

 

ΥΓ.7: Το λάθος είναι ότι διάλεξες να ζήσεις την περιπέτεια με κάποιον που ήθελε να ζήσει ρομαντική κομεντί.

 

 

Φιλιά στα μούτρα,

Η Σουσού σου

Συντάκτης: Μαντάμ Σουσού