Χαμηλωμένα φώτα, κεριά αρωματικά και μη, χαλαρή μουσική, αιθέρια έλαια και γυμνά κορμιά, ένας άντρας και μία γυναίκα. Οι περισσότεροι λένε πως το σεξ σου μαθαίνει πολλά για τον σύντροφό σου αλλά ένα ερωτικό μασάζ σου μαθαίνει σίγουρα περισσότερα.

Χάδια, λάδια και αγγίγματα. Γδύνεσαι και αφήνεσαι στα χέρια ενός ανθρώπου που τον ποθείς. Ξαφνικά, όσο κι αν σ’ έχει δει επανειλημμένα σε όλη σου την γύμνια, αισθάνεσαι τόσο τρωτός, και είσαι. Είσαι ευάλωτος, έχει την ευκαιρία να σε παρατηρήσει, να εξερευνήσει κάθε απόκρυφο σημείο του κορμιού σου και να ανακαλύψει και σημεία που ούτε εσύ γνώριζες πως μπορούν να σε ερεθίσουν. Για να φτάσει όμως το μασάζ σ’ αυτό το ταξίδι ανακάλυψης έχει πολλές βασικές πτυχές.

Δε μιλάμε για εκείνο το μασάζ του φυσιοθεραπευτή που θα σε βάλει κάτω και θα σε τρίψει σχεδόν με μίσος σε όλους τους μύες του κορμιού σου και δέκα μέρες μετά θα χρειάζεσαι ακόμα ένα για να στρώσεις από το προηγούμενο. Όχι, είναι εκείνο το μασάζ που απλά σε αγγίζει σχεδόν σε χαϊδεύει.

Για όλους το μασάζ είναι ένα πολύ ερεθιστικό παιχνίδι, μιας και συμβάλλει στην ενεργοποίηση των πολλών και μοναδικών ερωτογενών περιοχών του σώματος, ενώ μας βοηθάει και να τιις ανακαλύψουμε.

Ατμόσφαιρα, χαμηλωμένα  φώτα και αρωματικά κεριά. Για να ερεθίσεις το ταίρι σου χρειάζεται να παίζεις μ’ όλες τις αισθήσεις ταυτόχρονα και η όσφρηση είναι μια ερωτογενής ζώνη. Με μουσική χαλαρή και ερωτική αρχίζει το ταξίδι προς την ηδονή. Ξεκινώντας από το κεφάλι και τον αυχένα δύο εξίσου ερεθιστικά σημεία αφού με τις μαλάξεις του κρανίου σχεδόν αμέσως χαλαρώνεις και αποβάλεις όλη την ένταση. Κατεβαίνουμε στην πλάτη που όσο κλασικό σημείο κι αν είναι, είναι πολύ εκείνοι που ερεθίζονται με αγγίγματα. Μαλάξεις στην μέση και τους μηρούς, εντείνοντας την επιθυμία για ένα χάδι στα χαμηλά και φτάνοντας στα πόδια, μέρος που διεγείρει πολύ αντρικό και γυναικείο πληθυσμό με hotspot τις πατούσες και το πίσω μέρος των γονάτων και φυσικά το εσωτερικό των γλουτών.

Η ατμόσφαιρα έχει γίνει πιο βαριά κι όχι μόνο για τον δέκτη. Καίγεστε και οι δύο να βρεθείτε ενωμένοι αλλά αυτά τα πλατωνικά αγγίγματα και η αναμονή κάνουν ακόμα πιο έντονη την διέγερση. Γυρνάς και αρχίζει ξανά από την αρχή. Λαιμός και στήθος, δύο κατεξοχήν ερωτικά σημεία. Εκεί βρίσκονται απολήξεις πολλών νεύρων όχι μόνο για τις γυναίκες αλλά και για τους άντρες. Συνεχίζει στην κοιλιακή περιοχή, η οποία στο κατώτερο μέρος της, κυρίως για τα αρσενικά αποτελεί σημείο άκρως ερωτικό και ευάλωτο σε χάδια και φιλιά.

Πέρα όμως από την σωματική επαφή και διέγερση, ένα μασάζ στο ταίρι σου ερεθίζει και το μυαλό. Σε όλους μας αρέσει να μας φροντίζουν, το μασάζ είναι ο καλύτερος τρόπος να περιποιηθείς το σύντροφο σου αλλά και να έρθετε λίγο πιο ουσιαστικά κοντά. Ο ρομαντισμός που διαχέεται στην ατμόσφαιρα μέσω αυτή την επαφή αποτελεί νούμερο ένα αφροδισιακό για κάθε νου.

Ακούγεται τόσο κοινότυπο κι όμως δεν είναι, το μασάζ ξυπνά νέους πόθους ανάμεσα στους εραστές. Σε μία μακροχρόνια σχέση, κι όχι μόνο, οι τριβές, η ρουτίνα και η πίεση της καθημερινότητας παρασέρνουν μαζί τους και το καλό σεξ. Για να ξαναγεννηθεί η μαγεία το μασάζ είναι ο καλύτερος τρόπος. Γνωρίζεστε ξανά από την αρχή και θυμάστε ή ανακαλύπτετε ο ένας εκείνα τα μικρά σημεία του άλλου, εκείνα για τα οποία ο ένας επιθυμούσε λαίμαργα τον άλλον.

Η σωματική επαφή με ένα τόσο τρυφερό τρόπο γεννά νέα συναισθήματα. Ναι, καλό το σεξ το σκέτο, το κλασσικό ή εκείνο με τα πρόστυχα παιχνίδια και την λίγο σκληράδα, που αρέσει σε πάρα πολλές γυναίκες αλλά και το ρομάντζο απαραίτητο είναι. Είναι ευρέως αποδεκτό πως χωρίς το καλό σεξ, σχέση δε γίνεται. Είναι κι άλλοι πάλι που λένε πως το καλό σεξ δεν εμπεριέχει απαραίτητα συναίσθημα και τρυφερότητα. Κι όμως ένα μασάζ είναι μία πολύ ιδιαίτερη διαδικασία ανάμεσα σε έναν άντρα και μία γυναίκα καθώς η αναμονή και η έξαψη πιάνουν κόκκινα και για τους δύο και το σεξ γίνεται εμπειρία. Άκρως απολαυστική.

Επιμέλεια Κειμένου Μαριάνας Μάργαρη: Κατερίνα Κεχαγιά.

Συντάκτης: Μαριάνα Μάργαρη