Για σένα που θέλεις διακοπές αλλά το μπάτζετ δεν είναι υψηλό, για σένα που σου αρέσει η ιδέα του κάμπινγκ αλλά όχι το ίδιο το κάμπινγκ, για σένα που η Χαλκιδική και τα νησιά σού πέφτουν κομματάκι μακριά, είναι αυτό το άρθρο! Φέτος το καλοκαίρι η καρδιά του camping πολυτελείας χτυπάει στα Γιάννενα. Η εταιρεία «Krikonis Hotel» που εδρεύει στα Ιωάννινα και η επιχείρηση All Saints Villas με έδρα την Πλαταριά, σε συνεργασία, εγκαινιάζουν το «Ioannina Camping-Glamping» στο 13ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων-Αθηνών και ίσως να είναι αυτό ακριβώς που ψάχνεις.

 

 

Αν αναρωτιέσαι για την ονομασία του, αυτή οφείλεται στον ορισμό του Glamorous camping, aka Glamping, μια τάση που κυκλοφορεί αρκετά τα τελευταία χρόνια και συνδυάζει τη μαγεία της σκηνής, αλλά και την άνεση ενός ωραίου κι αφράτου στρώματος, κι άλλων πολλών κι ωραίων.

 

 

Ένα πρωτότυπο είδος camping που συνδυάζει και το camping αυτό καθαυτό, αλλά ταιριάζει και σε όσους δε θέλουν να εγκαταλείψουν εντελώς τις ανέσεις τους. Όσο για τη διαμονή, αυτή περιλαμβάνει πολυτελείς σκηνές (glamping tents), σκηνές Safari, ξύλινα domes τύπου igloo και διάφανα Bubbles για να έχεις να διαλέξεις. Τώρα αν έχεις τον δικό σου εξοπλισμό, κανένα πρόβλημα, σε φιλοξενεί κι έτσι!

 

 

Όσο για το πώς θα περάσεις τον χρόνο σου, υπάρχει ήδη ένα φάσμα δραστηριοτήτων. Οι εγκαταστάσεις παρέχουν παιδική πισίνα αλλά και πισίνα για ενηλίκους.

 

 

Αν το πάθος σου είναι τα αθλήματα, υπάρχει γήπεδο ποδοσφαίρου και καλαθοσφαίρισης και υπαίθρια όργανα γυμναστικής. Σου αρέσουν οι ταινίες; Κι αυτό το έλαβαν υπόψη οι ιδιοκτήτες και έφτιαξαν ένα υπαίθριο αμφιθέατρο προβολών, ενώ τα παιδιά μπορούν να περάσουν  ώρες παίζοντας στην παιδική χαρά δίπλα στο Pool Bar όπου μικροί και μεγάλοι μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό σας, snacks κι άλλα τέτοια ψιλολοίδια.

 

 

Είτε σου αρέσει το camping με όλα όσα αυτό συνεπάγεται, είτε θέλεις να το δοκιμάσεις χωρίς να αφήσεις την άνεση της τουαλέτας σου, ας πούμε, ένα είναι σίγουρο αυτό το camping απαντά στις απαιτήσεις όλων κι αξίζει την προσοχή σου!

Συντάκτης: Ελευθερία Ιωάννογλου