Είτε είναι εξετάσεις, είτε είναι αγώνας είτε είναι κρεβάτι, πρόκειται για πολλούς για αγχωτικές καταστάσεις που δημιουργούν αμφιβολίες και φρενάρουν την απελευθερωμένη και σίγουρη συμμετοχή μας σε αυτά.

 

Βρες εδώ 300 πρακτικούς τρόπους για να πετύχεις κάθε στόχο σου!

 

Το κλειδί σε οποιοδήποτε άγχος επίδοσης είναι η προετοιμασία. Καλώς ή κακώς, ο μόνος τρόπος να σταματήσουμε να αγχωνόμαστε για κάτι είναι να το ολοκληρώσουμε με επιτυχία. Και οι μεταβλητές υπάρχουν- ή μάλλον τα εργαλεία. Για τις εξετάσεις είναι η προετοιμασία και το διάβασμα. Είτε είμαστε από αυτούς που προετοιμάζονται αργά και σταθερά μήνες πριν, είτε από αυτούς που προετοιμάζονται λίγες μέρες πριν ασταμάτητα, είμαστε στο σωστό δρόμο για την επιτυχία.

Δεν έχει σημασία η μέθοδος και το πότε θα κάνεις τι. Ορισμένοι από εμάς λειτουργούμε πιο ουσιαστικά κάτω από πίεση. Αντίθετα, στον αθλητισμό, δεν έχει νόημα να έχει μείνει κανείς απροπόνητος μια ολόκληρη σεζόν και δύο μέρες πριν από τους αγώνες να ξεσκιστεί στην προετοιμασία και την προπόνηση. Δε θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα καθώς πρόκειται για μια πολύ συγκεκριμένη διαδικασία, με συγκεκριμένους χρόνους και προγραμματισμό.

Όσον αφορά την ερωτική απόδοση, more is more- καμιά φορά. Είναι και πάλι θέμα εξάσκησης τόσο με παρτενέρ όσο και κατά μόνας. Ειδικά όσον αφορά τον συγκεκριμένο τομέα μπορούμε να θυμόμαστε ότι όσο είμαστε φτιαγμένοι να περπατάμε, να αναπνέουμε και να σκεφτόμαστε, άλλο τόσο -και περισσότερο- είμαστε φτιαγμένοι για να κάνουμε έρωτα. Και ως τέτοιο που είναι χρειάζεται να μας βρει έτοιμους να ζήσουμε το τώρα, ως έχει.

 

Βρες εδώ την έντυπη έκδοση του LEVEL UP και φτιάξε τη ζωή σου όπως ακριβώς τη θες!

Ή κατέβασέ το τώρα για όλες τις συσκευές σου!

Τέρμα τα λόγια, ώρα για πράξεις!