Μια εύκολη προσέγγιση για να διευρύνουμε τον κύκλο μας και μάλιστα με μεγάλο ενδιαφέρον και ζήλο κι ας δηλώνουμε αντικοινωνικοί, είναι ν’ αφιερώσουμε και διαδικτυακό χρόνο σ’ αυτό που αγαπάμε, είτε είναι κάποια δραστηριότητα, είτε κάποιο χόμπι, είτε ακόμα κάποιο αντικείμενο ή κάποια έννοια γενικότερης φύσεως. Μπορεί να είναι από ομάδες γεωπονίας ως και βίντεο για γάτες, λίγη σημασία έχει. Το θέμα είναι ότι εκεί βρίσκονται προσωπικότητες με ενδιαφέροντα κοινά με τα δικά μας.

Μάθε πώς να διευρύνεις τον κύκλο σου

 

Μπορούμε ν’ ακολουθήσουμε δηλαδή όσες περισσότερες σχετικές ομάδες στα social media, γίνεται. Μ΄ αυτόν τον τρόπο, εύκολα θα «παρασυρθούμε» καλυμμένοι από την ασφάλεια του κινητού και θα γράψουμε κάποιο σχόλιο σε μία ανάρτηση, θα προβούμε εμείς σε μία, ή ακόμα και θα πιάσουμε τη συζήτηση μ’ άλλα άτομα της ομάδας, αφού μας δένει κάτι κοινό, η αγάπη μας για το οτιδήποτε.

Μήπως να πίνατε επιτέλους κι εκείνον τον καφέ;

 

Πόσες φορές, όλοι μας, πετύχαμε κάποιον γνωστό ή κάποιο άτομο με το οποίο χαθήκαμε χωρίς να συντρέχει ιδιαίτερος λόγος, προσπαθήσαμε να τού κρυφτούμε, αλλά τελικά μας εντόπισε κι υποσχεθήκαμε καφέ τον οποίο δεν ήπιαμε ποτέ; Άπειρες. Καιρός να το κάνουμε πράξη λοιπόν. Θα βάλουμε σαν προσωπικό στοίχημα ότι μια φορά στο τόσο -ανά μήνα ας πούμε-, θα στέλνουμε ένα απλό «τι κάνεις, τι νέα», σ’ ένα απ’ αυτά τα άτομα με βασική προϋπόθεση ασφαλώς να υπάρχει και μια σύνδεση μεταξύ μας.

 

Δες εδώ κι άλλους τρόπους ν’ αποκτήσεις παρέες

 

Η τεχνική του “kind driving” και το να δεις τη φάση στο XR είναι μόνο μερικοί απ’ αυτούς