«Σχεδόν Σχέσεις: Μια συζήτηση που έπρεπε να γίνει!» Νέο βιβλίο, ανακάλυψέ το εδώ!

paul512

Είναι γνωστό ότι το σεξ αποτελεί μία απ’ τις ομορφότερες εμπειρίες στον κόσμο, που μάλιστα δε χάνει την αίγλη της παρά τις επαναλήψεις. Έχει τη δύναμη να ενώσει δύο ανθρώπους –ή και παραπάνω, κατά το δοκούν–, αφού τους απογυμνώνει κυριολεκτικά από καθετί περιττό και τους επιτρέπει να ‘ρθουν πιο κοντά μεταξύ τους, αξιοποιώντας όλες τους τις αισθήσεις.

Άλλοι το προτιμούν ρομαντικό κι άλλοι πιο πικάντικο. Ειδικότερα, τα ζευγάρια που συνυπάρχουν σε μακροχρόνιες σχέσεις επιχειρούν, αντιμετωπίζοντας τη ρουτίνα, να το ανανεώνουν κάθε τόσο, έτσι ώστε να μην καταντήσει κι αυτό μία ακόμη ανιαρή διαδικασία, όπως τόσες άλλες.

Η αλλαγή χώρου είναι μια καλή ιδέα ανανέωσης του ερωτικού παιχνιδιού. Αν, όμως, το βαλάντιό σας δε σας επιτρέπει κάθε φορά να πληρώνετε δωμάτιο σε ξενοδοχείο, καιρός ν’ αρχίσετε να σκέφτεστε το αυτοκίνητο.

Το σεξ στο αυτοκίνητο είναι άκρως ερεθιστικό για πολλούς λόγους που, φυσικά, θ’ αναλυθούν παρακάτω ένας-ένας διεξοδικά. Πρώτα απ’ όλα, όπως είπαμε και πριν, το διαφορετικό αναζωογονεί. Δεύτερο κι ιδιαιτέρως σημαντικό, είναι ο περιορισμένος χώρος που ‘χετε στη διάθεσή σας. Στο σεξ ούτως ή άλλως ερχόμαστε κοντά, όμως η μικρή χωρητικότητα του αυτοκινήτου σας θα επιτείνει αυτήν την αίσθηση. Φαντάσου, λοιπόν, να προσπαθείτε να κάνετε μέσα στο αμάξι όλες αυτές τις στάσεις που επιχειρούσατε μέχρι τώρα μονάχα στο κρεβάτι σας. Η ιδέα και μόνο θα σας απογειώσει!

Και μιας που μιλάμε για αίσθηση κι απογείωση, ας κάνουμε ένα μικρό flashback στα πρώτα νεανικά μας χρόνια, τότε που μόλις είχαμε πάρει το πρώτο μας αυτοκίνητο κι αυτό ήταν το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο που είχαμε στα χέρια μας. Το πρωί μας οδηγούσε ως τη δουλειά και μετά πάλι πίσω, το απόγευμα μας κατέβαζε μέχρι την παραλία για ένα καφεδάκι υπό το φως των τελευταίων αχτίνων του ήλιου και το βράδυ μας μετέφερε από μπαρ σε μπαρ, παρέα με τους κολλητούς και τις μουσικές της επιλογής μας.

Υπήρχαν, όμως, στιγμές που τα πίσω καθίσματα στέγαζαν τον εκάστοτε έρωτά μας, αφού στο σπίτι μας περίμεναν οι γονείς μας. Τα στέκια που αράζαμε αποτελούσαν κοινό μυστικό, καθώς μπορεί να συζητιόντουσαν με άνεση εντός της παρέας, μόλις, όμως, τύχαινε ν’ αντικρίσουμε γνωστές πινακίδες, σπεύδαμε στη γνωστή ρήση της καθομιλουμένης «δε σε ξέρω, δε με ξέρεις».

Ωραίες εποχές, ανέμελες, όμως ο σκοπός αυτής της ανασκόπησης δεν είναι μονάχα να θυμηθούμε τα παλιά και να δακρύσουμε, αλλά να πάρουμε ιδέες απ’ το παρελθόν μας. Οργανώστε μία βραδιά εκτός των τειχών του σπιτιού και τολμήστε να αισθανθείτε και πάλι εικοσάρηδες κάνοντας σεξ στο αυτοκίνητο.

Πέρα, όμως, απ’ τα πλεονεκτήματά του, το σεξ στο αυτοκίνητο ενέχει ορισμένους κινδύνους που αξίζει να επισημανθούν. Γιατί, μπορεί για ορισμένους η ιδέα ύπαρξης κοινού ν’ ακούγεται πικάντικη, για κάποιους άλλους, όμως, φαίνεται σοκαριστική κι αδιανόητη. Γι’ αυτό, λοιπόν, κάντε πρώτα μια έρευνα και σιγουρευτείτε ότι η τοποθεσία που επιλέξατε συνάδει με τις πιο κοινωνικές ή εσωστρεφείς προτιμήσεις σας.

Το δεύτερο σήμα κινδύνου αφορά τους πιο ψυχαναγκαστικούς, οπότε αν δεν εμπίπτεις σ’ αυτήν την κατηγορία, απλά αγνόησέ το. Υπάρχουν πολλοί που αφιερώνουν ώρες εβδομαδιαίως στην περιποίηση και την καθαριότητα του αυτοκινήτου τους. Τρελαίνονται με το παραμικρό στίγμα που θα δουν επάνω του –ας μη σκεφτούμε τι γίνεται στην περίπτωση μιας γρατζουνιάς– και συμπεριφέρονται χειρότερα κι απ’ τη μάνα μας που μόλις έχει σφουγγαρίσει. Αν,  λοιπόν, η έννοια σου είναι μήπως λερώσετε, εμ, γι’ αυτό υπάρχουν τα καλύμματα κι οι πετσέτες κι έχει ένας ολόκληρος κλάδος της βιομηχανίας ψωμί και τρώει. Εφοδιαστείτε με όλα τα απαραίτητα και στρώστε τα πριν την επίμαχη πράξη.

Τι περιμένεις, λοιπόν; Τρέξε να πεις την ιδέα σου στο σύντροφό σου κι οργανώστε τη δική σας βραδιά με σεξ στο αυτοκίνητο.

Συντάκτης: Mαριλένα Χρονοπούλου
Επιμέλεια κειμένου: Πωλίνα Πανέρη