Τι πιο ωραίο συναίσθημα από τη γλυκιά στιγμή μιας δυνατής κορύφωσης. Έλα πριν βιαστείς να απαντήσεις επιπόλαια και μου αραδιάσεις μερικές ακόμα παρόμοιες απολαύσεις, όπως ακριβώς το καλό φαγητό, να σου πω ότι ως κοιλιόδουλος και λάτρης του φαγητού, η ευχαρίστηση δε συγκρίνεται! Η στιγμή που τελειώνεις είναι κάτι μοναδικό. Ολόκληρος ο κόσμος σου σταματά, φτάνεις σε επίπεδα που δεν μπορείς να φτάσεις με άλλες απολαύσεις. Το κάνεις γιατί το γουστάρεις! Γουστάρεις να περνάς καλά και να φτάνεις μαζί με το ταίρι σου με τέρμα τα γκάζια στο πικ της απόλαυσης.

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί τι γκριμάτσα κάνετε όταν τελειώνετε; Καλώς ή κακώς όταν έρχεται η κορύφωση το σώμα δε συγκρατείται, κάνει σπασμούς, τραντάζεται κάθε κύτταρό του. Η μούρη σου πιστεύεις παραμένει ερωτική και παραδεισένια όπως όταν ξεκίνησε η φασούλα; Γελιέσαι αν το πιστεύεις αυτό! Μην ξεχνάς, είναι η ώρα που είτε προσπαθείς να κρατηθείς λίγο ακόμα οπότε και ψιλο-στραβομουτσουνιάζεις είτε απλά έρχεται η κορύφωση κι απελευθερώνεσαι στα ουράνια. Όπως και να έχει το μουτράκι παραμορφώνεται και το έτερον ήμισυ σε βλέπει στα πιο ευάλωτά σου! Βέβαια και το άτομο που μοιράζεσαι την όλη επαφή μπορεί να είναι στη φάση σου, οπότε να το κάνει γαργάρα ή να ετοιμάζεται να φτάσει στα ουράνια κι αυτό, οπότε να μην το νοιάζει. 

Ποτέ μα ποτέ μη νιώσεις άσχημα που το αγγελικά πλασμένο πρόσωπό σου ίσως χάνει κάτι από τη λάμψη και τη γοητεία εκείνη τη στιγμή. Είσαι απόλυτα ο εαυτός σου, με όλες τις αισθήσεις να φτάνουν στο ζενίθ τους. Γιατί να ντραπείς; Ο υπόλοιπος κόσμος δεν τελειώνει; Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το απολαύσεις στο έπακρο! Συνήθως όταν γκρεμίζονται τα είδωλα γίνονται πιο προσιτά. Να δείξεις κι αυτή τη πλευρά σου. Δε θα απολογηθείς σε κανέναν επειδή δε σκέφτεσαι πώς είναι τα χείλη ή τα μάτια σου την ώρα που ο νους και το σώμα σου καλά κάνει κι έχει στραμμένη αλλού την προσοχή. Αν σου βγει ακόμα και να κλάψεις ή να γελάσεις να το κάνεις, απλά εξήγησε στον παρτενέρ σου τι συμβαίνει γιατί έτσι ξεκινάνε μεγάλες παρεξηγήσεις στις οποίες δε θες να μπλέξεις.

Δεν προσβάλεις τον άνθρωπό σου όταν του εξηγήσεις γιατί ίσως να τρέχει ένα δάκρυ ή το γιατί γελάς. Αυτό το δεύτερο είναι μια αμήχανη στιγμή που είχε ένας φίλος- από το χωριό δεν τον ξέρετε. Ας αφηνόμαστε ελεύθεροι στην ανθρώπινη πλευρά μας. Όπως η απόλαυση δεν έχει φύλο, έτσι δεν έχει και η μεγαλομανία. Για να είναι κάτι ωραίο πολλές φορές αρκεί να είναι απλό. Γι’ αυτό μην κυνηγάς την τελειότητα, αλλά την ευχαρίστηση και μάλιστα εκείνη που επιτυγχάνεται και για τους δύο, αφού στην τελική αμφότεροι καλά θέλετε να περάσετε.

Επίσης, να μην ξεχνάμε, ότι σε μερικούς αρέσει πάρα πολύ να βλέπουν το σύντροφό τους να φτάνει στην κορύφωση. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που για να ικανοποιηθούν ορισμένοι, θέλουν να δουν ότι ο άνθρωπός τους απολαμβάνει τη διαδικασία όσο εκείνοι. Θέλουν να δουν εκείνη την αστεία γκριμάτσα που αν σε έβλεπες εκείνη την ώρα σε καθρέφτη το πιθανότερο θα ήταν να ξεσπάσεις σε γέλια. Θέλουν να τη δουν, όχι επειδή είναι περίεργοι, αλλά γιατί αυτή η εικόνα είναι το πιο ατόφιο χαρακτηριστικό που μπορείς να τους δώσεις για να καταλάβουν ότι  «Ναι, πέρασε καλά».

Η ζωή είναι για όλες εκείνες τις μικρές χαρές που την κάνουν πιο ξέγνοιαστη. Αφού το σεξ είναι θεόσταλτο δώρο, γιατί να χάνουμε στιγμές από αυτό σκεπτόμενοι  ότι εκεί στην κορύφωση ότι δε θυμίζουμε κάτι από τους Ολύμπιους θεούς; Αν απορρίψουμε όλα αυτά τα μικρά ταμπού από πάνω μας, πόσο μπορούμε να αυξήσουμε την ποιότητα της σεξουαλικής μας ζωής; Τι σε νοιάζει πώς μπορεί να φανείς στον σύντροφό σου; Για να είναι εκεί σίγουρα κάτι θα βρίσκει, οπότε χαλάρωσε κι απόλαυσέ το!

Συντάκτης: Αντώνης Ανδρόνικος
Επιμέλεια κειμένου: Γιοβάννα Κοντονικολάου