«Αγαπητή Μαντάμ Σουσού,

Η σχέση μας υπήρξε σύντομη αλλά φλογερή. Ήταν απαγορευμένη όμως κι έτσι, έληξε άδοξα. Έχω ένα ερωτηματικό που με βασανίζει ακόμη. Κάθε φορά, κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης, με κοιτούσε βαθιά μέσα στα μάτια (ούτε ο πρώην μου έτσι, που ήμασταν μαζί 6 χρόνια). Σήμαινε κάτι αυτό (βαθιά συναισθήματα και τα λοιπά) ή έκαναν πουλάκια τα μάτια μου;»

 

eBook Box | Be my Baby


€20,00

-----

 

Αγαπημενότατη Άγνωστή μου Χ,

Το κακό δεν είναι τα πουλάκια που κάνουν τα μάτια σου, αλλά τα πουλάκια που κάνει το κεφάλι σου. Αυτό το ρημάδι το «The eyes chico, they never lie» ξεκίνησε σαν ατάκα στο σενάριο μιας πετυχημένης ταινίας κι έχει καταλήξει αξίωμα στις ανθρώπινες σχέσεις επειδή το είπε ο Al Pacino. Ακόμα κι αν σε κοίταζε μέσα στα μάτια και δεν έκαναν πουλάκια τα μάτια σου, δε σημαίνει ότι είχε περισσότερα συναισθήματα για σένα κι από τον πρώην σου που ήσασταν μαζί εξήντα χρόνια.

 

ΥΓ.1: Δεν είσαι η μόνη. Οι περισσότερες απαγορευμένες σχέσεις άδοξα λήγουν.

 

ΥΓ.2: Από όλα τα ερωτηματικά που θα μπορούσες να έχεις, αυτό που θες να απαντήσεις είναι γιατί σε κοιτούσε βαθιά όταν κάνατε καλό μεσημεράκι;

 

ΥΓ.3: Αλήθεια, αν δίνεις τόση σημασία στα βλέμματα γιατί έμεινες έξι χρόνια με εκείνον τον πρώην που δε σε κοίταγε βαθιά, όπως λες; Μήπως γιατί δεν έχει τόση σημασία τελικά;

 

ΥΓ.4: Τα βαθιά συναισθήματα συνοδεύονται από πράξεις με ουσία κι αγάπη, όχι από βαθιά βλέμματα.

 

ΥΓ.5: Για πολλά πουλάκια δεν ξέρω, πάντως ένα πουλάκι δε γίνεται, όλο και κάπου θα έπαιζε στο οπτικό σου πεδίο. Πάντα για βλέμματα μιλάω.

 

Φιλιά στα μούτρα,
Η Σουσού σου

Συντάκτης: Μαντάμ Σουσού