Ύπουλο πράγμα η απόσταση! Όσο δεν υπάρχουν ηλεκτρονικές αγκαλιές που να μπορείτε να τις νιώσετε αμφότεροι με το αγαπημένο σου άτομο, η απόσταση μόνο να σάς απομακρύνει θα μπορεί. Δυστυχώς, πολλές φορές θα πρέπει να συμβιβαστείς με την ιδέα της, αφού οι συνθήκες δεν είναι πάντα ιδανικές και σίγουρα δεν μπορείς να υποχρεώσεις το έτερον ήμισυ να μετακομίσει στο γεωγραφικό σου διαμέρισμα για να σε βολεύει -το ίδιο ισχύει και για σένα βέβαια. Τι γίνεται όμως στην ερωτική σας ζωή όσο είστε χώρια;

Μια μεγάλη παρανόηση που επικρατεί, θέλει τα ζευγάρια που είναι σε απόσταση να απολαμβάνουν τις χάρες του έρωτα με άλλα ταίρια. Φυσικά και αυτή η άποψη δεν αντικατοπτρίζει απαραίτητα την πραγματικότητα. Όταν είσαι συναισθηματικά πλήρης με το άτομο που είσαι μαζί δε θα αναζητήσεις μια γρήγορη κι ανιαρή ερωτική επαφή. Η συνεύρεση χωρίς μια δόση οικειότητας με πλήρη απουσία συναισθημάτων θεωρείται λίγη και σίγουρα δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του ατόμου. Για να μη σάς φθείρει η απόσταση και χαλάσετε αυτό που σάς ενώνει πρέπει να τη δείτε ως ένα ερωτικό παιχνίδι.

Το φλέγον θέμα είναι πώς συνδυάζεται απόσταση κι ερωτικό παιχνίδι, χωρίς εκείνο το ξεχωριστό άγγιγμα, το παθιασμένο φιλί και τις κοφτές ανάσες που μπορούν να σε οδηγήσουν από μόνες τους στην κορύφωση. Το βασικό στοιχείο που χρειάζεσαι, είναι η εμπιστοσύνη. Πρέπει να ξέρεις και να διασφαλίσεις ότι το ταίρι σου δε θα σε προδώσει διαμοιράζοντας τις προσωπικές σας στιγμές οι οποίες στο μεγαλύτερο μέρος τους θα αποτελούν οπτικο-ακουστικό υλικό.

Αρχικά, ξεκινήστε μια παθιασμένη στιγμή μέσο μηνυμάτων. Το ενδιαφέρον σε αυτό δεν είναι τα όσα λες ή διαβάζεις άλλα στο πώς τα φαντάζεσαι στο μυαλό σου. Χρειάζεται η φαντασία που θα φέρει απελευθέρωση. Είναι όλα όσα θέλεις να ζήσεις. Εννοείται πως η υπερβολή επιβάλλεται και με το παραπάνω. Δεν υπάρχει το φυσικό άγγιγμα ώστε να διεγείρεται το ταίρι σου, επομένως πρέπει να κατευθύνεις τη φαντασία του συντρόφου σου, ακριβώς όπως θα έκανες αν ήσασταν μαζί.

Όπως όλα τα πράγματα χρήζουν εξέλιξης έτσι και τα πονηρά μηνύματα με το ταίρι έχουν περιθώρια να βελτιωθούν σε ένα παιχνίδι άλλου επιπέδου. Στείλε τις καυτές σου σκέψεις, όταν ξέρεις πως το άτομό σου είναι κάπου με κόσμο. Για παράδειγμα, είναι για καφέ με όλη την παρέα και το ξέρεις; Στείλε όλα αυτά που θα ήθελες να κάνετε με το συνοδευτικό μήνυμα να ανοίξει τα εισερχόμενα διακριτικά ώστε να μην τα δουν κακόβουλα βλέμματα. Αυτό όχι μόνο θα εξιτάρει το ταίρι σου, αλλά δε θα μπορεί να αντιδράσει κιόλας, καθώς θα είναι με κόσμο. Η αναμονή σε τέτοιες περιπτώσεις μόνο καλό μπορεί να κάνει.

Το επόμενο που μπορείς να κάνεις είναι να στείλεις βίντεο και φωτογραφίες προκαλώντας το έτερον ήμισυ να ανταποκριθεί. Σίγουρα μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις, όμως με κάτι τέτοιο μπορεί να κλέψει και τη λαλιά και τις λέξεις αφού δε θα μπορεί να αρθρώσει. Ένα ιδιαίτερο ερωτικό παιχνίδι, για να γίνει σωστά, πρέπει και οι δυο να προσφέρετε ο ένας στον άλλο αυτό που σάς ανάβει περισσότερο. Μια συμβουλή· όταν ο άλλος είναι σε εξωτερικό χώρο και δεν μπορεί να αντιδράσει, λειτουργεί ακόμη καλύτερα η προσμονή. Σκέψου να σου ερχόταν μια αρκετά αποκαλυπτική φωτογραφία, όσο πίνεις χαλαρά το καφεδάκι σου με την παρέα σου. Πόσο θα σε άναβε αυτό;

Τώρα θέλω να σκεφτείς λίγο out of the box και να συνδυάσεις την επικοινωνία που είναι απαραίτητη -ειδικά τις δύσκολες ώρες που είστε μακριά- με μια ερωτική στιγμή. Ένας τρόπος να επικοινωνήσεις όταν είστε από απόσταση είναι να παίξετε μαζί ένα παιχνίδι στο ίντερνετ. Θα αναρωτιέσαι εύλογα, τι σχέση έχει ένα διαδικτυακό παιχνίδι με τις ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου; Η απάντηση είναι στο έπαθλο που θα βάλετε. Όποιος κερδίσει στο παιχνίδι θα πρέπει να ρίξει στον άλλο μια «ποινή» ερωτικής φύσης. Ας πούμε ότι κερδίζεις το παιχνίδι και θες να δεις το ταίρι σου να απολαμβάνει ένα κρύο μπάνιο ώστε να σκληρύνει το δέρμα στην περιοχή του στήθους ή όρισε να αλείψει στο σώμα του λάδι για μασάζ ή baby oil. Φυσικά δε χρειάζεται αυτό να γίνει με βίντεο, αν θέλετε μπορείτε να κάνετε βίντεο κλήση και να απολαύσετε μαζί την εμπειρία.

Και μιας που είπαμε για βίντεο κλήσεις, έχεις σκεφτεί να συνδυάσεις ένα κλασικό παιδικό παιχνίδι σε μια βιντεοσυνομίλια με τον άνθρωπό σου; Το παιχνίδι που θα παίξετε είναι η τυφλόμυγα, όμως ως μια εκδοχή ενηλίκων. Ένας από τους δύο κλείνει τα μάτια του με μια πετσέτα ή μαντίλι και το άτομο από την άλλη άκρη της κάμερας κατευθύνει σε ποια μέρη και πώς «η τυφλόμυγα» θα ακουμπήσει το σώμα του τυφλού. Βεβαίως και κάποια στιγμή οι ρόλοι αντιστρέφονται και παίρνει τα ηνία ο δεύτερος, γινόμενος αυτός που κατευθύνει το άγγιγμα του άλλου.

Επίσης, μπορείτε να φτιάξετε ο κάθε ένας το δικό του βαλιτσάκι με «βοηθήματα». Το σκεπτικό είναι απλό, σε μια βίντεο κλήση σας μπορείτε να ερεθίσετε στο έπακρο τη σχέση σας χρησιμοποιώντας ειδικά παιχνίδια. Δε χρειάζονται ακραία, ούτε πολυέξοδα αξεσουάρ. Μπορείτε είτε να συνεννοηθείτε για το τι θα αγοράσετε είτε να κάνετε έκπληξη ο ένας στον άλλο απευθείας την επίμαχη ώρα. Αν μπαίνουν στην κατηγορία των ταμπού, είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους να ευχαριστηθείτε την όλη διαδικασία και ταυτόχρονα να αφήσετε στο ταίρι σας μια άκρως ερωτική εικόνα.

Όσο δύσκολη κι αν είναι η απόσταση, πάντα υπάρχουν τρόποι να μένει ζωντανός ο έρωτας. Αξιοποίησε τη φαντασία σου και σκέψου πώς θα βελτιώνατε την ερωτική σας ζωή, όντας μακριά. Στο κάτω κάτω η όλη διαδικασία είναι καθαρά θέμα φαντασίας.

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

Συντάκτης: Αντώνης Ανδρόνικος
Επιμέλεια κειμένου: Γιοβάννα Κοντονικολάου