priscilla-du-preez-bu44qiy93v4-unsplash

Η υπενθύμιση στο κινητό σου σε ειδοποιεί. Ήρθε η μέρα που περίμενες σήμερα θα συναντηθείς με το πρόσωπο. Ραντεβού λες και τρέχεις να προλάβεις να ετοιμαστείς. Τι κι αν είναι το πρώτο, τι κι αν είναι το τελευταίο ή το τρίτο μέσα στη βδομάδα, εσένα σε πιάνει το ίδιο άγχος. Κάθε φορά είναι και διαφορετικές οι σκέψεις. Την πρώτη φορά απλώνεις όλα τα ρούχα στο κρεβάτι για να βάλεις το καλύτερο συνολάκι που κρύβεται στην ντουλάπα σου. Τη δεύτερη φορά τρέχεις για να προλάβεις να είσαι έτοιμος στην ώρα σου. Την τρίτη θες να συνδυάσεις την πρώτη με τη δεύτερη. Τι γίνεται όμως όταν παίρνεις την απόφαση να αλλάξεις τα δεδομένα, όταν αναθεωρήσεις και αποφασίσεις να ζήσεις το ιδανικό ραντεβού χωρίς πολλές σκέψεις για το πώς και το τι;

Θέλεις να περάσεις όμορφα στο ραντεβού σου και τις περισσότερες φορές είναι στο χέρι σας, να επιλέξετε τι θα περιλαμβάνει. Τι θα είναι εκείνο που θα το κάνει να είναι ιδανικό. Θα είναι μια αναρρίχηση σε βουνά για δύο; Κάποιο εστιατόριο με κινέζικο; Ένας αγώνας ποδοσφαίρου; Ριψοκίνδυνο ή μη, ψάχνουμε να βρούμε τι θα περιλαμβάνει το ιδανικό ραντεβού. Κι αυτό είναι ένα ερώτημα που θέσαμε σε εσάς αυτή την εβδομάδα. Πάμε λοιπόν να ρίξουμε μια ματιά στις απαντήσεις σας για να δούμε το νικητή του ιδανικού ραντεβού με  μαθηματικά στατιστικά;

Και σήμερα στο βάθρο αγωνίζονται τρεις, για να δούμε όμως, θα υπάρξει ισοψηφία;

Στην τρίτη θέση, με ποσοστό 11.06%, έχουμε τους ερωτικούς χορευτές. Εκείνους που πιστεύουν πως το ιδανικό ραντεβού περιλαμβάνει χορό, αλκοόλ και σέξι καταστάσεις. Αν είσαι κι εσύ καλός χορευτής και θέλεις να εντυπωσιάσεις με τις χορευτικές σου ικανότητες αλλά και τη σέξι σου στάση, τότε μπορείς να ταυτιστείς! Με σβηστά τα φώτα και με την κατάλληλη μουσική υπόκρουση, η ατμόσφαιρα γίνεται πιο γρήγορα εκρηκτική, πόσο μάλλον όταν χορεύεις αγκαλιά με το αμόρε. Το αλκοόλ βάζει κι αυτό το χεράκι του και σε βοηθάει να αφήνεις υπονοούμενα, ακόμη και με το κλείσιμο του ματιού.

Στη δεύτερη θέση, έχουμε τους ρομαντικούς με ποσοστό 24,12%. Αυτούς που όχι μόνο θέλουν να περάσουν μια αξέχαστη βραδιά, αλλά  θέλουν η βραδιά να περιλαμβάνει και νόστιμο φαγητό. Μην ξεχνάμε πως ο έρωτας περνάει από το στομάχι, όπως έλεγαν κι οι παλιοί. Γι’ αυτό και οι ρομαντικοί της εβδομάδας, στο ραντεβού τους προτιμούν και προτείνουν, ένα δείπνο κάπου πιο ιδιαίτερα. Σε ένα μέρος γεμάτο κεράκια που θα έχει και πρώτο πιάτο και δεύτερο πιάτο και τρίτο και καλύτερο, επιδόρπιο σοκολάτα. Μμ, γιάμι.

Και τέλος, στην πρώτη θέση, με αρκετά μεγάλη διαφορά, βρίσκονται οι πιο χαλαροί, που προτιμούν να περάσουν το ιδανικό ραντεβού κάπου έξω, να κάνουν βόλτα, να κάθονται σε παγκάκια και σε παρκάκια. Η συντριπτική πλειοψηφία του 64,82%, παρακαλώ. Είναι όμορφο να γνωρίζεις και να μαθαίνεις πράγματα για τον άλλον και μέσα από πολύωρες βαθιές συζητήσεις, μπορείς να μοιραστεί, αλλά να μοιραστείς κομμάτια του εαυτού σου. Έτσι, αυτή η θέση ανήκει δικαιωματικά σε αυτούς που τους αρκεί μια βόλτα έξω, με μπίρα στο χέρι από το περίπτερο και κάποιον να τους διηγείται διαφόρων ειδών ιστορίες. Αφήνουν για λίγο την όρεξη και το χορό στην άκρη και δίνουν προτεραιότητα σε κάτι άλλο.

Κι όπως καταλάβατε ένα ιδανικό ραντεβού μπορεί να περιλαμβάνει τα πιο απλά πράγματα, εκείνα που ζωντανεύουν τις στιγμές και τις αφήνουν άθικτες στο χρόνο. Κι αυτό το ραντεβού μπορεί να είναι απλώς μια βόλτα και για να γίνει ιδανικό να χρειάζεται και έναν καλό ομιλητή, που μπορεί να ακούσει και να μιλήσει. Μα, μην ξεχνάτε μετά την πολύωρη συζήτηση, να σταματήσετε σε ένα περίπτερο να βρέξετε τα χείλη σας, με μια μπιρίτσα ή με ένα φιλί.

Συντάκτης: Σταματία Μάστορα
Επιμέλεια κειμένου: Βασιλική Γουγούλα

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!