ksenia782

Δάχτυλα μπλεγμένα, κορμιά που στάζουν, μυρωδιές που δημιουργούν ένα μεθυστικό μείγμα αρωμάτων και σωματικών υγρών που εκκρίνονται σε πολύ ιδιαίτερες στιγμές. Οι πόροι του δέρματος φανερά αναστατωμένοι σε κάθε άγγιγμα, τόσο πολύ που υποφέρεις από μια αίσθηση πόνου και καύλας την ίδια στιγμή. Τα χείλη μισάνοιχτα σαν να εκλιπαρούν για λίγο ακόμη. Με όποιον τρόπο. Μια γλώσσα πρόθυμη να σε ευχαριστήσει, παρακαλάει για το καλύτερο αποτέλεσμα. Τόσο επίμονη, τόσο μεθοδική. Κι είναι πάντα σχεδόν τόσο κοντά.

Μάτια κλειστά. Πάντα κλειστά. Έτσι κι αλλιώς, όταν αφαιρείς μια απ’ τις πέντε αισθήσεις, οι άλλες γίνονται πιο έντονες, έτσι δε λένε; Κι εσύ προσπαθείς με κάθε τρόπο να πετύχεις το σκοπό σου. Η ανάγκη σου είναι να ευχαριστήσεις και να ευχαριστηθείς. Να τελειώσεις, να αισθανθείς το κορμί σου να πάλλεται απ’ τη ρίγη που σου προσφέρει ένας οργασμός.

Τα χέρια περιπλανιούνται πάνω-κάτω, αχόρταγα, για να μπορέσουν να καλύψουν κάθε σπιθαμή του κορμιού σου. Βίαιες κινήσεις διαδέχονται την ένταση με την οποία το άλλο κορμί προσπαθεί να σου δείξει τον πόθο και την έλξη του. Περίτεχνες στάσεις και διάφορες εναλλαγές τους κάνουν τη διείσδυση τόσο γλυκιά κι έντονη που ανοίγουν τα μάτια σου από έκπληξη, θες να αντικρίσεις την εικόνα που με τόση λαχτάρα σε αγγίζει. Μέσα στη ζάλη της πράξης και τη θολούρα που σου προσφέρει η ικανοποίηση, παγώνεις.

Η εικόνα γνώριμη και πολύ ερωτική αλλά όχι ικανή για να σε φτάσει στην κορύφωση. Απορείς. Κλείνεις ξανά τα μάτια και φωνάζεις από μέσα σου ένα όνομα ικανό για όλα αυτά που διακαώς επιθυμείς. Και τότε κάθε άγγιγμα μεταμορφώνεται ξανά, αποκτά άλλη βαρύτητα. Εκείνη την ανυπόφορα γνώριμη οικειότητα, που δεν την προκαλούσε η συνήθεια κι η χρονική διάρκεια αλλά η χημεία.

Φαντάζεσαι τον άνθρωπο που γουστάρεις και κάθε μέλος του κορμιού σου στάζει. Είναι σαν όλοι οι αδένες σου να εκκρίνουν ασταμάτητα υγρά για να του αποδείξουν τη δύναμη που έχει πάνω σου. Μόνο που τώρα δεν τα γεύεται αυτός αλλά κάποιος άλλος. Αυτός που έχεις στο μυαλό σου προκαλεί όλη αυτήν την έξαψη και την τρέλα στο κορμί σου κι είναι κάποιος άλλος στη θέση του για να νιώσει τις συσπάσεις του κορμιού σου και να δει τις εκφράσεις του προσώπου σου όταν χύνεις.

Γιατί το σεξ είναι σωματικό και μπορεί να γίνει με τον οποιοδήποτε. Το καλό ή το τέλειο, όμως, σαν συνοδευτικό επίθετο στην πράξη αυτή, θα δίνεται πάντα στο αποτέλεσμα του εγκεφαλικού σεξ. Και θα ανήκει σε αυτόν που η χημεία των σωμάτων σας και των μυαλών σας εκείνη τη μοναδική στιγμή σας απογείωνε και τους δύο. Σε εκείνον που στην κορύφωση, υγρά, σάλια κι ιδρώτας έσταζαν από παντού για να υποδηλώσουν το μέγιστο βαθμό της ηδονής που μπορεί να αγγίξει κάποιος στο σεξ.

Για αυτό, πάντα όταν τελειώνεις θα κλείνεις τα μάτια σου και θα φωνάζεις από μέσα σου ένα όνομα. Αυτό που σου ήρθε στο μυαλό διαβάζοντας αυτά τα λόγια.

Γιατί όσοι κι αν σου γαμάνε το κορμί, θα τελειώνεις μόνο για εκείνον που κάποτε σου γάμησε το μυαλό.

Συντάκτης: Λίνα Καράτση
Επιμέλεια κειμένου: Πωλίνα Πανέρη

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!