Μέρες Χριστουγέννων, μέρες γιορτής, μέρες χαράς κι αναπόφευκτα μέρες με ερωτική διάθεση. Ψάχνοντας λοιπόν να βρεις να χαζέψεις βίντεο με περιεχόμενο πολύ συγκεκριμένο, ο κοκκινοφορεμένος Santa Claus εμφανίζεται μπροστά σου. Χωρίς ιδιαίτερο ψάξιμο μπορείς εύκολα να βρεις χρησιμοποιώντας μόνο το όνομά του, ότι υπάρχει μία ολόκληρη κατηγορία ερωτικών βίντεο (170 σε μία και μόνο σελίδα, χωρίς καν να ψάξουμε άλλες) με πρωταγωνιστές τους γνωστούς κι αγαπημένους σε όλους Άγιο-Βασίληδες, όπως συνηθίζουμε να τους αποκαλούμε.

Ο κοκκινοφορεμένος Άι Βασίλης -αυτός που του έστελνες το γραμματάκι σου αθώα κι ωραία όταν ήσουν πιτσιρικάκι- αποτελεί φετίχ για πολύ κόσμο, το οποίο είναι τόσο διαδεδομένο που έχει και δική το ονομασία: Santaphilia. Ξεκινάει να χτίζεται με αφετηρία την ασφάλεια και τη στοργή που αισθάνεσαι με τη φιγούρα του Σάντα κι έχει μια φροϊδική χροιά που προσδίδεται στην έλξη. Το παραμύθι με τα δώρα για ένα διάστημα είναι αρκετά πειστικό -αν είσαι παιδί τουλάχιστον- γεγονός που σημαίνει ότι ανυπομονείς να έρθει η μέρα που ο γλυκύτατος κύριος με τα κόκκινα μεγάλα μάγουλα θα σου φέρει το δώρο σου. Είναι αυτό το νοιάξιμο που κάνει τη φιγούρα προσιτή, πατρική σχεδόν και σίγουρα προστατευτική. Επειδή το μυαλό μας κρατάει σχεδόν τα πάντα, ειδικά αν προέρχονται από εκείνη την ευαίσθητη ηλικία, το νοιάξιμο μπορεί αργότερα στην ενήλικη πια ζωή να σεξουαλικοποιηθεί. Και τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ότι ο γλυκούλης Santa μας μπορεί να γίνει αντικείμενο του πόθου.

 

All About Sex | eBook


€5,00

-----

 

Ταυτόχρονα, το χρώμα κόκκινο βοηθάει πολύ σε αυτό, καθώς παραμένει το απόλυτα ερωτικό χρώμα. Και τι παραπάνω να πούμε για μια φιγούρα που είναι βουτηγμένη στο κόκκινο. Από την κορυφή ως τα νύχια ο Santa έχει πάνω του κόκκινα στοιχεία. Και ναι, αυτό τον κάνει ερωτικό στα μάτια πολλών.

Επίσης, είναι daddy με τα όλα του κι αυτό δεν μπορεί να το αρνηθεί κανένας. Από το παρουσιαστικό του μέχρι αυτή τη μακριά άσπρη γενειάδα που δείχνει έναν πιο μεγάλο σε ηλικία άντρα, έναν πιο ώριμο άντρα, άρα κι έναν άντρα που έχει μεγαλύτερη πείρα -ακόμα και στο ερωτικό κομμάτι- ο Santa έχει όλο το πακέτο κι είναι μέρος της γοητείας του. Βέβαια, στο ανάλογο πορνό δε βλέπουμε απαραίτητα έναν Santa με κοιλίτσα γλυκιά καραμελίτσα, όπως τον έχουμε συνηθίσει. Υπάρχει και ο πιο γυμναστηριακός Santa αυτός που πληροί τα κριτήρια της εκάστοτε παραγωγής και μπορεί να έχει τατουάζ, φοβερά γυμνασμένο κορμί, κοντό μαλλί και ηλικία 20-30 χρονών.

Αυτό που όμως λειτουργεί ως το μεγαλύτερο αφροδισιακό και πυροδοτεί το φετίχ αυτό, είναι το γεγονός ότι για να του πεις τι δώρο θέλεις κάθεσαι στα γόνατά του. Σαφώς κι εδώ διαχωρίζουμε πλήρως τη θέση μας από καταστάσεις που αφορούν παιδικές ηλικίες και κακοποιητικές συμπεριφορές ή παθογένειες, καθώς αναφερόμαστε αυστηρά σε ένα κατ’ αποκλειστικότητα παιχνίδι ενηλίκων που δουλεύεται στο μυαλό φαντασιακά. Ακόμη, υπάρχουν μαρτυρίες από τέτοιους Santες που έκαναν τη δουλειά τους και οι πελάτες τους τους εκμυστηρεύονταν όλες τις επιθυμίες που είχαν και θα ήθελαν να τις ικανοποιήσουν.

Και μιλώντας για το κομμάτι του daddy τύπου κι εκείνου που σου δίνει το δωράκι, αν κάτσεις στην αγκαλιά του και πεις τι θέλεις, θα μπορούσαμε να αναβαθμίσουμε τον γλυκούλη αυτό κύριο σε Suggar Daddy, ή μια BDSM νότα που του προσδίδει το γεγονός ότι μπορεί είτε να σε επιβραβεύσει για την καλή σου συμπεριφορά, είτε αντιστοίχως να σε «τιμωρήσει». Μάλιστα, έρευνα που δημοσιεύθηκε στο BMC Evolutionary Biology για το φαινόμενο της σάντα-φίλια αναφέρει πως ένας βασικός λόγος που γεννιέται η έλξη, είναι η ευγενική φιγούρα εξουσίας που εκπροσωπεί ο κοκκινοφορεμένος, και μάλιστα το να επιδεικνύεις καλοσύνη κι ευγένεια υποσυνείδητα καταγράφεται στον εγκέφαλο ως «καλά γονίδια». Οι καλόκαρδοι άνθρωποι θεωρούνται providers κι αυτό τους δίνει έξτρα πόντους γοητείας, χωρίς να το καταλαβαίνουμε καν.

Αλλά δεν τελειώνουν εδώ, ούτε τα σχετικά πορνό με τον Santa πρωταγωνιστή, ούτε οι λόγοι για τους οποίους αποτελεί φετίχ. Ο Santa είναι ένα μυθικό πλάσμα που ζει αιώνια. Αυτό ξετυλίγει τον μύθο γύρω από το όνομά του. Είναι κάτι σαν να επιθυμείς τον απαγορευμένο καρπό που όμως ξέρεις ότι δεν υπάρχει, όσο και να ψάξεις.

Αυτό είναι ο Santa. To μυστήριο και το απαγορευμένο που όσο κι αν θέλουμε να το έχουμε, δεν μπορούμε. Πόσο μάλλον αν θέλουμε να τον βάλουμε στο κρεβάτι μας. Κι ακριβώς αυτό είναι που τον κάνει αφροδισιακό. Για όλους αυτούς τους λόγους ο Santa είναι στις φαντασιώσεις πολλών ανθρώπων.

 

Θέλουμε και τη δική σου άποψη!

Στείλε το άρθρο σου στο info@pillowfights.gr και μπες στη μεγαλύτερη αρθρογραφική ομάδα!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ!

Συντάκτης: Αντώνης Ανδρόνικος
Επιμέλεια κειμένου: Γιοβάννα Κοντονικολάου