Ισορροπημένη διατροφή. Σίγουρα απαραίτητη για την υγεία μας, αρκετά δύσκολη για τους περισσότερους από εμάς και πραγματική πρόκληση για τα νεύρα μας. Συγκεκριμένα γεύματα, προκαθορισμένες ποσότητες και μια ατελείωτη λίστα με απαγορευμένες τροφές.

Και κάπου εκεί, που έχεις πάρει την απόφαση να πειθαρχήσεις και να αποκτήσεις ένα υγιές σώμα, έρχεται εκείνη η βραδιά που αποφασίζετε να βγείτε έξω για ποτά, clubbing, μπουζούκια ή ό,τι άλλο περιλαμβάνει ποτό σε άφθονη ποσότητα. Ως γνωστόν, για να κλείσει ωραία μια τέτοια έξοδος και να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία το ξενύχτι, θα καταλήξετε για σβήσιμο σε κάποια απ’ τις επιλογές εκείνης της ώρας για φαγητό.

Πατσάς για τους μερακλήδες, μπουγάτσα ή άλλα σφολιατοειδή για τους πιο light, και το αγαπημένο βρόμικο για τους πιο παραδοσιακούς. Ίσως η πιο αγαπημένη λέξη, εκείνη την ώρα. «Βρόμικο» συνηθίζεται να λέγεται σαν προειδοποίηση, λόγω των αμφιβολιών περί ποιότητας και καθαριότητας που σου δημιουργούν οι χώροι απ’ τους οποίους παρέχεται, οι γνωστές καντίνες. Δε σε νοιάζει, όμως, γιατί εκείνη την ώρα το βρόμικο δε σου ικανοποιεί απλά το στομάχι. Σου γεμίζει την ψυχή, για να απολαύσεις λίγο αργότερα τον πιο υπέροχο ύπνο.

Το καλύτερο φαγητό, λοιπόν, θα το χαρείς ξημερώματα, θα ‘ναι βρόμικο και θα σε γεμίσει απ’ αυτές τις μαζοχιστικά ωραίες τύψεις, όπως και καθετί που είναι φτιαγμένο για να ικανοποιεί πρώτα και κυρίως τον ουρανίσκο σου, παρά τον οργανισμό σου, και στοχεύει καθαρά στην ικανοποίησή σου. Το ευχαριστιέσαι, λοιπόν, κι ας το σκέφτεσαι με μια ενοχή μετά. Όπως, ακριβώς, και το καλό σεξ.

Ξημερώματα και μετά από μια ωραία βραδιά, που το κεφάλι σου είναι γεμάτο από ποτό και από διασκέδαση. Η ψυχολογία σου είναι στα καλύτερά της κι η όρεξή σου ψάχνει κάτι για να καλυφθεί ποσοτικά και ποιοτικά, με όλες τις έννοιες.

Τότε, λοιπόν, είναι η καλύτερη στιγμή για να απολαύσεις και το καλύτερο σεξ. Χωρίς αναστολές και δεύτερες σκέψεις. Με πρωταγωνιστές εσένα, τον σύντροφό σου και τα ένστικτά σας, που ψάχνουν τρόπους να ικανοποιηθούν. Όσο βρόμικα χρειάζεται κι αντέχετε, ίσα για να δημιουργηθεί την επόμενη μέρα αυτή η γλυκιά συστολή κι η ωραία αίσθηση που σου αφήνει η απορία του «τι έγινε εχθές;».

Με ρούχα ή χωρίς. Μπορεί να καταλήξει στον πιο απίστευτο οργασμό, μπορεί κι όχι. Ακόμα κι αν μείνει στα φιλιά και στα χάδια, το εγκεφαλικό κομμάτι είναι αυτό που παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο κι εδώ. Μοιράζεσαι μια στιγμή, κάτω από αυτές τις συνθήκες, με τον άνθρωπο που γουστάρεις κι αυτό από μόνο του αρκεί για να απογειώσει οτιδήποτε μπορεί να ακολουθήσει μετά.

Προφανώς κι η κατάληξη, πόσο μάλλον η ευτυχής, είναι το ζητούμενο, αλλά δεν πρέπει να γίνει αυτοσκοπός και να καταστρέψει τη μαγεία που έχει δημιουργηθεί μέχρι εκείνη την ώρα. Ίσως καθοριστικό ρόλο να παίξει κι η προετοιμασία που έγινε κατά τη διάρκεια της βραδιάς και κατά πόσο μπορέσατε να δημιουργήσετε αυτή τη βασανιστική αναμονή του «Πότε θα μείνουμε, επιτέλους μόνοι;» ο ένας στον άλλον. Και πάλι όμως, όλα διορθώνονται κι όλα επιτρέπονται εκείνη την ώρα.

Τα συστατικά που εγγυώνται την επιτυχία της ερωτικής σας περίπτυξης, όπως το πάθος, η χημεία, η φαντασία, είναι εκεί και παραμονεύουν να βγουν στην επιφάνεια την κατάλληλη στιγμή. Αυτό που πρέπει να δημιουργήσετε, αν δεν υπάρχει, είναι η αφορμή κι η ευκαιρία να ξεκινήσει κάτι τόσο όμορφο. Στο χέρι σας –κυριολεκτικά και μεταφορικά– είναι, λοιπόν, να δημιουργήσετε άλλη μια στιγμή που θα χαραχθεί στο μυαλό σας και θα σας κάνει να αναζητάτε  ακόμα περισσότερες αντίστοιχες.

Γιατί όσες διαδρομές κι αν κάνεις σε ένα κορμί, η διαδρομή που θα καταφέρεις να κάνεις στο μυαλό του, θα αφήσει το αναλλοίωτο αποτύπωμά σου πάνω του.

Συντάκτης: Λίνα Καράτση
Επιμέλεια κειμένου: Πωλίνα Πανέρη