«Σχεδόν Σχέσεις: Μια συζήτηση που έπρεπε να γίνει!» Νέο βιβλίο, ανακάλυψέ το εδώ!

paul1684

Αγαπητή μαντάμ Σουσού,

Νομίζω χρειάζομαι τη γνώμη σου. Όταν ήμουν 15 χρονών έπαθα την πλάκα μου με έναν τύπο που ερχόταν στο γυμναστήριο που πήγαινα κι εγώ. Εκείνος τότε ήταν 22-23. Το είχε καταλάβει ότι τον έβλεπα κι έλιωνα (ποιος δεν το είχε καταλάβει, άλλωστε;). Όμως, τότε, ήμουν πολύ μικρή για εκείνον.

Το 2017, ούσα περίπου 20 χρονών, μου έστειλε μήνυμα. Αυτό ήταν. Απ’ το 2017 μέχρι πολύ πρόσφατα έχουμε μία καθαρά ερωτική σχέση. Με το χέρι στην καρδιά, δεν τον ερωτεύτηκα ποτέ. Όμως είναι ο άντρας που έχω θελήσει πιο πολύ από οποιονδήποτε άλλο στη ζωή μου. Η χημεία, ο ερωτισμός, το σεξ που κάνω μαζί του δεν τα ‘χω βρει πουθενά!

Τον κοιτάζω να βγάζει την μπλούζα του και πεθαίνω απ’ την καύλα, χωρίς καν να με ακουμπήσει! Ίσως να ακούγεται ρηχό, μιας και το σεξ δεν είναι τα πάντα. Με κρατάει πίσω αυτή η κατάσταση και το γνωρίζω. Δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη να τον αφήσω, όμως…

Τους τελευταίους μήνες, είμαι σε σχέση με έναν υπέροχο άνθρωπο. Τον ερωτεύτηκα πολύ, όπως κι εκείνος. Ζήτησα απ’ τον άλλον να ξεκόψουμε, γιατί ήθελα να ‘μαι σωστή απέναντι στον άνθρωπο που επέλεξα. Μου ήταν απίστευτα δύσκολο να του πω ότι δεν πρέπει να τον ξαναδώ. Το είπα, όμως.

Απ’ τη σχέση μου δε μου λείπει τίποτα. Απ’ τη ζωή μου, όμως, λείπει εκείνος. Μαντάμ Σουσού, τον θέλω πάρα πολύ. Δε θέλω, όμως, να απατήσω τη σχέση μου, γιατί δε θα ‘μαι καλά με τον εαυτό μου μετά.

Τι να κάνω;

Φιλιά στα μούτρα

 

Αγαπημενότατη Άγνωστή μου Χ,

Θα τα πούμε στα υστερόγραφα.

ΥΓ1: Δε χρειάζεσαι τη γνώμη μου, είσαι ήδη έτοιμη να την κάνεις την κουτσουκέλα. Αν δεν την έχεις κάνει ήδη μέχρι να απαντήσω στην επιστολή σου.

ΥΓ2: Γιατί; Το έγραφες στην πετσέτα ότι τον γούσταρες και του την ανέμιζες από μακριά; Πώς το είχαν καταλάβει οι υπόλοιποι;

ΥΓ3: Είχε βάλει reminder στο κινητό πότε θα κλείσεις τα 20, δηλαδή;

ΥΓ4: Με το χέρι στην καρδιά, άσε τις καρδιές. Ειδικά αν δεν τον ερωτεύτηκες ποτέ όπως λες.

ΥΓ5: Δηλαδή, αν χωρίς να τον ερωτευτείς είναι ο μοναδικός άντρας που έχεις θελήσει ποτέ, αν τον είχες ερωτευτεί τι θα ήταν;

ΥΓ6: Αυτό το «σε όλη μου τη ζωή» ή θα συνοδεύεται από ένα «τη μέχρι τώρα» ή δε θα γράφεται καθόλου, αν είστε κάτω από 50. Οκ;

ΥΓ7: Πότε να προλάβεις να τα βρεις κι αλλού, καλό μου; Απ’ το νηπιαγωγείο ψάχνεις το καλό σεξ και το βρήκες στα είκοσι;

ΥΓ8: Όταν βγάζει το παντελόνι, δηλαδή, τι παθαίνεις;

ΥΓ9: Όχι, δεν ακούγεται ρηχό σαν κουβέντα. Ακούγεται ρηχό, όταν είσαι ακόμα 22 και μιλάς για τα υπόλοιπα εκτός του σεξ λες και τα ‘χεις βιώσει και τα ξέρεις.

ΥΓ10: Α, αυτόν τον καινούριο, σε αντίθεση με τον άλλο, τον ερωτεύτηκες. Θα το αναλύσουμε σε επόμενο υστερόγραφο.

ΥΓ11: Το να ‘σαι σωστή στον άνθρωπο που επέλεξες δεν έγκειται στο να μην του τα φοράς απλά, αλλά και να μην είσαι μαζί του αν το σκέφτεσαι έστω. Ή έτσι τουλάχιστον θα περίμενες εσύ από αυτόν.

ΥΓ12: Ενώ τώρα, ας πούμε, είσαι καλά με τον εαυτό σου, που κάνεις σεξ με το αγόρι σου, αλλά σκέφτεσαι τον κύριο Γυμναστήριο;

ΥΓ13: Στην περίπτωσή σου μάλλον είναι τυχερός όποιος σε φουντώνει βγάζοντας την μπλούζα, κι όχι αυτός που ερωτεύεσαι. Κατά τα λεγόμενά σου πάντα.

ΥΓ14: Ξέρεις τι να κάνεις. Αλλά ξέρουμε κι εγώ κι εσύ κι όσοι σε διάβασαν ότι δε θα το κάνεις, κι απλά θα επιλέξεις να βάλεις κάτω απ’ την ίδια μασχάλη δύο καρπούζια.

Φιλιά στα μούτρα,

Η Σουσού σου

Συντάκτης: Μαντάμ Σουσού