«Καλησπέρα

Μιλάω με ένα παιδί εδώ κι έναν μήνα στο ίνστα. Mου ζήτησε να βγούμε αρκετές φορές, απλώς λόγω κάποιων καταστάσεων δεν μπορούσα για αρκετό καιρό. Βγήκαμε μια φορά μετά από έναν μήνα λοιπόν· όλα καλά, όμως δεν ήταν πολύ εκδηλωτικός. Στο τέλος με φίλησε, ενώ με κρατούσε μετά αγκαλιά. Μου ‘πε να βγαίνουμε πιο συχνά. Η αλήθεια είναι πως μου άρεσε και κόλλησα μαζί του. Το θέμα είναι πως δε μου μιλάει πολύ στα σόσιαλ, μου στέλνει πολλές φορές απάντηση μετά από 4 ώρες, δεν πολυμπαίνει, αλλά και να μπει δε στέλνει. Αυτό το κάνει από την αρχή που γνωριστήκαμε. Μου το ανέφερε ο ίδιος, χωρίς να του πω τίποτα και μου ζήτησε συγγνώμη από κοντά λέγοντάς μου ότι δεν πολυασχολείται με τα σόσιαλ και δεν τα προτιμά. Δεν τον πιστεύω, γιατί κακά τα ψέματα, όλοι ασχολούμαστε και προφανώς δε ζητάω να μιλάμε όλη την ώρα, αλλά όχι κι έτσι. Προσπαθώ κι εγώ να μην του στέλνω συχνά, απαντάω με τον ίδιο ρυθμό γιατί δε θέλω να δείξω πως είμαι κολλημένη και περιμένω το μήνυμά του. Ειλικρινά, δεν ξέρω πώς να δράσω. 

ΥΓ.: Μου έχει αναφέρει πως ψάχνει για σοβαρή σχέση, ότι τον έχει απατήσει η πρώην του κι έχει μεγάλο τραύμα, ίσως να παίζει αυτό μεγάλο ρόλο κι επειδή είναι ακόμη η αρχή μας, κρατάει επιφυλάξεις.»

 

 

Αγαπημενότατη Άγνωστή μου Χ,

 

Δε θα είχε καμία σημασία αν απαντούσε μετά από ώρες γιατί εργάζεται, παρακολουθεί μαθήματα ή διαβάζει, ή απλώς δεν πολυμπαίνει στα social γιατί δεν του γουστάρουν. Αν μπαίνει, αλλά δεν ασχολείται να σου στείλει ή να σου απαντήσει, είναι απλώς γιατί δεν ενδιαφέρεται, όχι τουλάχιστον όσο εσύ.

 

ΥΓ. 1: Δεν τον πολυνοιάζουν τα social, αλλά εσένα από το Instagram σε τσίμπησε.

 

ΥΓ. 2: Εμείς γιατί δικαιούμαστε γλυκό μου να είμαστε επιφυλακτικές στα πρώτα ραντεβού ενώ τα αγοράκια δεν επιτρέπεται;

 

ΥΓ. 3: Αν ήξερα μέχρι το πρώτο ραντεβού, θα έλεγα ότι μπορεί απλώς να είναι κουμπωμένος επειδή δε σε γνωρίζει. Όμως ξέροντας τα υπόλοιπα, θεωρώ ότι ακόμα δεν έχει ξεκολλήσει το μυαλό από το τραύμα και κυρίως από αυτή που του το προκάλεσε.

 

ΥΓ. 4: Δεν ξέρω τι σου μυρίζει εσένα, πάντως εμένα μου μυρίζει «δεκανίκι», ξέρεις, από αυτές τις «είμαστε και δεν είμαστε» σχέσεις απλώς για να περνά ο χρόνος.

 

ΥΓ. 5: Κι εγώ θυμάμαι που κάποτε φοιτήτρια ήθελα «σοβαρή σχέση» κι όταν με ρωτούσαν μεγαλύτεροι γελώντας τι εννοώ με το «σοβαρή σχέση» σε αυτή την ηλικία, εκνευριζόμουν. Τώρα όταν διάβαζα το υστερόγραφό σου, καμπύλωσε λίγο το χειλάκι μου.

 

Φιλιά στα μούτρα,

Η Σουσού σου

Συντάκτης: Μαντάμ Σουσού