Αγαπητή Μαντάμ Σουσού,

Έχω απελπιστεί με μια πρόσφατη καψούρα και χρειάζομαι τα φώτα σου.

Γνώρισα ένα παλικάρι από κοινή παρέα και μ’ αρέσει σε όλους τους τομείς (εμφάνιση, χαρακτήρα κ.ο.κ.), αλλά έχουμε κάποια θέματα. Εκείνος δεν έχει πολλές επαφές με το τηλέφωνο και κατά συνέπεια δε στέλνει ποτέ –ποτέ όμως– κι εν τέλει είναι σαν να προσπαθώ μόνη. Έχουμε βγει ένα ραντεβού με παρέα, είναι τύπος που αράζει σε πλατείες και «θέες» τύπου Ζέπελιν, ενώ εμένα μ’ αρέσει να πηγαίνω και σε κανένα μαγαζί πού και πού.

Εν ολίγοις, υπάρχει έλξη, δε με χαλάει που είναι πιο χύμα, αλλά δεν υπάρχει επικοινωνία μέσω τηλεφώνου ή Facebook. Τι να κάνω;

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

 

 

Αγαπημενότατη Άγνωστή μου Χ,

Τι να την κάνεις καρδούλα μου την όμορφη εμφάνιση και τον ωραίο χαρακτήρα που πήγες και ερωτεύτηκες τον χίπη; Και δε φτάνει που δε γουστάρει να βγαίνει σε μαγαζιά, σου απαντά κι αγγαρεία. Παρακαλετό γατί που λέει κι ο λαός, ξινό νιαούρισμα.

 

ΥΓ1: Τι εννοεί δεν έχει επαφές με το τηλέφωνο; Αυτός που δεν έχει επαφές με το τηλέφωνο, δεν έχει και τηλέφωνο. Αυτός που έχει και τηλέφωνο, αλλά δεν απαντά ή δε στέλνει, απλά σε γράφει.

ΥΓ2: Δεν είναι «σαν» να προσπαθείς μόνη. Έτσι όπως τα περιγράφεις, μόνη προσπαθείς.

ΥΓ3: Δεν έχετε βγει ραντεβού αν ήσασταν με παρέα. Παρέα για καφέ βγήκατε.

ΥΓ4: Μόνη σου λες ότι δε στέλνει ποτέ, μόνη σου λες ότι η μόνη φορά που βγήκατε ήταν με άλλους πόσους νοματαίους, μόνη σου λες ότι το προσπαθείς μόνη σου και δεν υπάρχει επικοινωνία. Την έλξη που λες ότι υπάρχει, πού ακριβώς την εντοπίζεις;

ΥΓ5: Πάρε μια εξάδα μπίρες και πήγαινε βρες τον στο παγκάκι που κάθεται μπας κι αποφασίσει να σου μιλήσει για τον έρωτα που δε σου λέει στο τηλέφωνο ή το facebook ή στον καφέ που βρεθήκατε.

Φιλιά στα μούτρα,

Η Σουσού σου

 

Συντάκτης: Μαντάμ Σουσού