Καλημέρα Μαντάμ Σουσού, 

Ονομάζομαι Κυριάκος κι έχει εδώ 1μιση χρόνο που ακόμα σκέφτομαι την πρώην μου. Δεν την έχω ξεπεράσει ακόμα πιστεύω κι έχω κάνει ήδη δυο σχέσεις μετά από αυτήν, αλλά εκεί τίποτα, ακόμα εκείνη σκέφτομαι…

Τις προάλλες βγήκαμε να μιλήσουμε και της είπα πως δεν την έχω ξεπεράσει. Αυτή με είπε ότι δεν θέλει σχέση πως θυμάται ακόμα πράγματα και πως θα ήθελε να αλλάξει μέσα της για μένα κάποια στιγμή.

Όλοι οι φίλοι μου με λένε ότι γουστάρει αλλά δεν ξέρω. Όλα αυτά με έκαναν να τη θέλω ακόμα περισσότερο και δεν ξέρω πώς να της το δείξω ώστε να μη φάω άκυρο. Μια μικρή βοήθεια θα ήταν ό, τι έπρεπε..

 

Τρισμέγιστε Κυριάκε,

Τι να σε πω και τι με λες τώρα. Τη μέθοδο γραμματόσημο την ξέρεις φαντάζομαι. Γυναίκα φτύνει, άντρας πίνει.

Έκανες δυο σχέσεις μετά αλλά δεν την ξεπέρασες. Παπατζιλίκια μου πουλάς, δεν είναι ότι σου λείπει το παλιό, απλώς το νέο δεν ήταν τόσο ωραίο και είναι γνωστό πως όταν το καινούριο δεν πετύχει, αμέσως θα θυμηθείς πόσο τέλεια ήταν όλα με το παλιό. Τόσο τέλεια που το διαλύσατε.

Αφού δε σ’ έκανε ο ενάμισης χρόνος να τη θες πολύ αλλά το φτύσιμο που έφαγες, το ότι τσίνισε δηλαδή η γυναίκα που είχες σιγουράκι, δε μου λέει κάτι. Μείνε και λίγο μόνος στην τελική. Δεν είναι όλη η ζωή σχέση-χωρισμός-νέα σχέση.

Τα φιλιά μου στα μούτρα σου,

Η Σουσού σου.

 

Συντάκτης: Μαντάμ Σουσού