Σουσου μου γεια σου!!! Άκου τώρα και την δικιά μου ιστορία.δεν είμαι κορίτσι για σχέση μ αρέσει σαν ιδέα άλλα στην πράξη δεν μπορώ σε καμιά περίπτωση να το υποστηρίξω..μ αρέσει όμως το πάθος και ας είναι με κάποιον που θα τραβιέμαι κανένα μήνα και τέλος.να χω να ασχολουμαι να χω να σκέφτομαι αλλά πάνω από όλα να χω να κάνω και σεξακι , όχι το φθηνό αλλά το παθιασμένο αυτό που την επόμενη μέρα το σκέφτεσαι και τρελαίνεσαι τόσο πολύ που προσευχεσαι να σου στείλει να πας μια βόλτα από το σπίτι του και ως εκεί τίποτα παραπάνω !!

Έλα όμως που την πάτησα με τον τελευταίο! Ταιριάζουμε τόσο μα τόσο πολύ στο σεξ έχουμε τέτοια χημεία που δύσκολα την βρίσκω εκεί έξω!2 φορές έχω κάνει μαζί του σεξ και θελω και 3η 4η 5η 6η και παει λέγοντας! αλλά νομίζω οτι αυτός δεν θελει… του πρότεινα ενα βράδυ να πήγαινα απο το σπίτι του αλλά δεν μπορούσε μου πε,δεν μου πρότεινε άλλη μέρα και εδώ και 5 μέρες δεν έχουμε μιλήσει..αλλά πραγματικά θέλω τόσο πολύ να κάτσω μαζί του..όχι για συναισθηματικούς λόγους απλά περνάω όμορφα. Εγώ που θεωρούσα ότι όλοι είμαστε σαν τον μπουφέ..τσιμπάμε λίγο απο όλα και προχωράμε παρακάτω,κόλλησα στ ορεκτικό..

Κάλλη εδώ..

 

Αγαπημενότατη Κάλλη μου,

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Δυο φορές έχετε κάνει σεξάκι όλες κι όλες, μπορεί κι αυτός άμα φθάσει στο μήνα να τον έχεις για σύνταξη και αποστρατεία, οπότε μην προδικάζεις για τη χημεία.

Πρώτα απ’ όλα δες το θετικό, έκανες σεξ, έστω και δυο φορές. Ρώτα και μερικές ταλαίπωρες εκεί έξω που έχουν αραχνιάσει ψάχνοντας γι’ αυτή τη χημεία.

Δεν περιμένεις εμένα να στο πω, το ξέρεις και η ίδια ότι τα φαινόμενα στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν απατούν. Να απατά αυτός κάποια άλλη και γι’ αυτό να μην επικοινωνεί είναι το ένα ενδεχόμενο. Το άλλο είναι απλά να μη συμφωνεί μαζί σου για το πόσο υπέροχο και φανταστικό ήταν το σεξάκι σας τις δυο προηγούμενες φορές, και γι αυτό και αποφάσισε να βάλει το κτήνος σε πενθήμερη άδεια.

Στην τελευταία σου φράση πάραυτα έχεις απόλυτο και αδιαμφισβήτητο δίκιο! Είμαστε σαν το μπουφέ όπως είπες, τσιμπάμε λίγο απ’ όλα και προχωράμε παρακάτω. Απλά στη δική σου περίπτωση έμεινες με δυο πιροσκάκια όλα κι όλα, και αντί να χορτάσεις, σου αυξήθηκε και η λιγούρα. Σκέψου λοιπόν εκείνα τα παιδάκια στην Αφρική που δεν έχουν να φάνε, και πες ευχαριστώ που χάρηκες έστω και δυο μπουκίτσες.

Πάμε γι’ άλλα Κάλλη μου, θα βρεις άλλο μπουφέ να απλώσεις τα κάλη σου και ο ψηλομύτης θα παρακαλάει αλλά δε θα του δίνεις ούτε σουσαμάκι, άκου τη Σουσού και δε θα χάσεις.

 

Φιλιά στα μούτρα,

η Σουσού σου.

Συντάκτης: Μαντάμ Σουσού