Καλησπέρα Μαντάμ Σουσού,

ονομάζομαι Κατερίνα και είμαι 20 ετών. Έχω ένα μήνα σχέση με το αγόρι μου. Όπως είναι λογικό καναμε συζήτηση για το σεξ και με τον ίδιο αλλα και όπως είναι φυσιολογικό με τις φίλες μου. Αυτές λένε πως πρέπει να εν δώσω στο σεξ μετά από 5 με 6 μήνες σχέσης, εμένα και του αγοριού μου μας φαίνεται υπερβολικό. Όμως μετά εκείνη την συζήτηση έχει κάνει τόσες πολλές στροφές το κεφάλι μου που δεν ξέρω πια αν είναι υπερβολικό ή όχι τελικά. Να επισημάνω ότι δεν έχω ολοκληρώσει ως τωρα. Εγώ θέλω να ολοκληρώσω μαζί του τουλάχιστον στο τέλος ή στα μέσα του δεύτερου μήνα σχέσης, νιώθω έτοιμη και πάντα πίστευα το σεξ ότι είναι υπερεκτιμημένο, όμως είμαι σε έναν τεράστιο διχασμό αν πρέπει να ενδώσω ή όχι, μήπως είναι πολύ νωρίς για να ολοκληρώσουμε. Είναι όντως πολύ νωρίς; Πρέπει να περιμένω να περάσει περισσότερος χρόνος;
Ευχαριστώ,

Κατερίνα

Αγαπημένη μου Κατερίνα, γλυκιά μου Κατερίνα,

οι φίλες σου λένε μαλακίες. Πόσο χρονών είναι; 72;

Αν εσύ νιώθεις έτοιμη, είσαι έτοιμη. Τέλος.

Αν φοβάσαι μην πληγωθείς, να μη φοβάσαι. Θα γίνει κι αυτό. Να ‘σαι σίγουρη. Είσαι μικρή ακόμα και έχουν να δουν πολλά τα μάτια σου. Δεν στο εύχομαι, αλλά νομίζω είναι στο πρόγραμμα κι αυτό για όλους.

Όταν το κάνεις, το κάνεις πρώτα για ‘σένα. Δεν έχεις να ενδώσεις κάπου, παρά μόνο στη δική σου επιθυμία.

Από ‘κει και πέρα χρονοδιαγράμματα και deadlines δεν χωράνε στον έρωτα και στη σχέση σου.

Περιμένεις λες. Γιατί; Μη σε πει εύκολη ή για να αυξήσεις το σασπενς; Το σεξ δεν είναι υπερεκτιμημένο.

Το οτι το θέλουμε κι εμείς εξίσου με τους άντρες είναι άλλο ένα ταμπού ή θεωρείται «κακό».

Φτου κακά!

Κάνε ό,τι αισθάνεσαι, κοπέλα μου.

Επίσης πες στις φίλες σου να περιμένουν λίγο παραπάνω.

Στους δέκα μήνες, νομίζω, υπάρχει βραβείο από τον Σύλλογο Ελλήνων Καλογριών Σποράδων (ΣΕΚΣ), μια ζώνη αγνότητας EVERLAST με συναγερμό και, για απολυτη προστασία, ενσωματωμένο ρολόι-κούκο, που βγάζει από μέσα ένα λούτρινο Εσταυρωμένο, για να ξέρουν πάντα όλες τους πότε είναι η κατάλληλη στιγμή. 

 

Συντάκτης: Μαντάμ Σουσού