Αγαπημένη μου Σουσού!

Θέλω να το αναλύσω πολύ το θέμα, αλλά δεν μπορώ, το ξέρω! Εδώ και λίγο καιρό έχω, ας πούμε, σχέση με έναν «παντρεμένο στα χαρτιά μόνο», όπως λέει. Κάνουμε τα περισσότερα από αυτά που κάνει ένα ζευγάρι κι ό,τι δεν κάνουμε είναι γιατί δεν το θέλω εγώ. Δηλαδή, μιλάμε απ’ το πρωί ως το βράδυ, βρισκόμαστε, βγαίνουμε, μένουμε μαζί κάποιες φορές, απλώς όχι σε μέρη που μπορεί να μας δουν γνωστοί. Απ’ την πλευρά του δεν τον νοιάζει αν μας δουν. Εγώ λέω «όχι».

Ξέρω ότι είναι μια σχέση που κάποτε θα τελειώσει ή έτσι πιέζω τον εαυτό μου να πιστεύει. Εκείνος δε μου έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο του χωρισμού, αλλά φυσικά (εκτός του ότι δεν το πίστεψα) όχι για τώρα. Αν αυτή η σχέση κρατήσει…

Μάλλον ξέρω την απάντησή σου, αλλά ίσως ήθελα να την ακούσω κι από τρίτο πρόσωπο που δε με γνωρίζει προσωπικά.

Υ.Γ. Δε χρειάζεται να αναφέρω ότι είναι πολύ καλός μαζί μου, πολύ γλυκός κτλ κτλ. Αυτά εννοούνται, άλλωστε για ποιο άλλο λόγο να έμπλεκα έτσι;

Σ’ ευχαριστώ για τον χρόνο σου!

Αποκάλεσέ με «χαμένο κορμί». Έτσι, για τη διαφορά!

 

 

Αγαπημενότατο χαμένο κορμί μου,

Δεν καταλαβαίνω καν τι ρωτάς. Αν αυτή η σχέση θα κρατήσει; Αν θα χωρίσει; Ή απλά περιμένεις να σε πω κι εγώ όπως σε έχουν πει πρώτοι και δεύτεροι που σε γνωρίζουν προσωπικά; Ναι, φυσικά θα κρατήσει, και θα χωρίσει και θα σου κάνει και πολλά παιδιά και θα ζήσετε ευτυχισμένοι στο μικρό σπίτι στο λιβάδι.

Υ.Γ.1: Σχέση σκέτο έχεις εσύ, αυτός έχει «εξωσυζυγική σχέση». Λεπτομέρεια μεν αλλά καθόλου αμελητέα.

Υ.Γ.2: Παντρεμένος ή είσαι ή δεν είσαι. Αυτό το «στα χαρτιά μόνο» είναι για όσους θέλουν να βγάλουν γκόμενα ενώ είναι παντρεμένοι και στα χαρτιά και στα ντουβάρια. Αν είσαι μόνο στα χαρτιά και δε θες, να μην είσαι ούτε σ’ αυτά.

Υ.Γ.3: Και μόνο που δεν αναφέρεις αν έχει παιδιά, είμαι σίγουρη ότι έχει κι ότι μάλιστα είναι και κοντά στην ηλικία σου.

Υ.Γ.4: Ποια είναι ακριβώς τα «περισσότερα» στα οποία αναφέρεσαι; Γιατί το μόνο που λες είναι για τις προσωπικές σας στιγμές, κι αυτές είναι ένα μέρος μόνο των πραγμάτων που κάνουν τα ζευγάρια. Εκτός αν εννοείς ότι κάνετε περισσότερο σεξ απ’ το μέσο ζευγάρι, που αυτό το πιστεύω.

Υ.Γ.5: Αφού δεν τον νοιάζει, γιατί πάτε σε μέρη που δε θα σας δουν γνωστοί;

Y.Γ.6: Α, φοβάστε μόνο δικούς του γνωστούς ή και δικούς σου; Ή μήπως, ακόμα χειρότερα, δεν έχει σημασία, γιατί σας γνωρίζουν αμφότερους;

Υ.Γ.7: Ποιος ο λόγος που πιέζεις τον εαυτό σου να πιστέψει; Και, αλήθεια, πιστεύουμε κάτι που δεν πιστεύαμε όταν πιεστούμε; Μισό αιώνα μετράω σχεδόν, και πρώτη φορά το ακούω αυτό.

Υ.Γ.8: Φυσικά δε θα χωρίσει τώρα. Είναι τα χαρτιά που καθυστερούν να σκιστούν, βλέπεις…

Υ.Γ.9: Φυσικά και θα κρατήσει αυτή η σχέση. Όπως κράτησε κι ο γάμος του, άλλωστε.

Υ.Γ. στο Υ.Γ.: Ναι, είναι γλυκός, απλώς με λάθος άνθρωπο. Και πρόσεξε, γιατί θα το μάθεις μεγαλώνοντας, τα λάθη και τις αμαρτίες μας τα λουζόμαστε.

Υ.Γ.10: Μη με ευχαριστείς για τον χρόνο μου, λυπήσου όμως το δικό σου. Σε σένα πουλάει έρωτα, σ’ κείνη αφοσίωση.

 

Φιλιά στα μούτρα,

Η Σουσού σου.

Συντάκτης: Μαντάμ Σουσού