Πριν πολύ καιρό είχα γνωρίσει κάποιον και μου άρεσε, άλλα δεν είπα ποτέ τίποτα ούτε σ’ αυτόν ούτε σε κάποιον άλλον, γιατί νόμιζα ότι δεν είναι κάτι σημαντικό! Τώρα αυτόν τον κάποιον τον παντρεύτηκε η ξαδέρφη μου που είναι κάτι σαν αδερφή μου! Στην αρχή δε με πείραξε καθόλου ίσα-ίσα που χάρηκα, αλλά μετά τον γάμο τους επειδή έχουμε πολύ καλές σχέσεις, είμαστε κάθε μέρα μαζί. Τώρα που περνάω σχεδόν κάθε μέρα μαζί του νομίζω ότι κάτι ξυπνάει μέσα μου. Δουλεύει σε ένα κλαμπ κι ένα βράδυ που ήμουν εκεί χωρίς την ξαδέρφη μου με πήρε και χορέψαμε ένα πολύ ρομαντικό τραγούδι, με είχε τόσο σφιχτά αγκαλιά και με κοίταζε τόσο γλυκά που σκάλωσα! Μια φορά που μίλαγα για κάποιον άλλον, έδειξε σαν να ζήλεψε. Για όσους και να του έχω πει δεν του αρέσει κανένας για μένα, λέει! Δεν ξέρω αν αυτό σημαίνει κάτι ή αν εγώ το βλέπω έτσι! Το ξέρω ότι είμαι η μεγαλύτερη τσούλα που υπάρχει! Δεν μπορώ να το συζητήσω με κανέναν άλλον αυτό! Σε παρακαλώ, βοήθεια! Τι να κάνω, πώς να τον ξεχάσω;

 

Αγαπημενότατη  Άγνωστή μου Χ,

Έχεις ακούσει ένα λαϊκό ρητό που λέει «Τώρα πέταξε το πουλάκι»; Αυτό ισχύει και για την περίπτωσή σου. Κι επειδή όπως λες κάτι σου φούντωσε, μη δώσεις λάθος εξήγηση στην αλληγορική σημασία του ρητού, καθώς δε μιλά για το πουλάκι του κάποιου, αλλά το εν δυνάμει ειδύλλιο που θα μπορούσατε να είχατε το τότε. Φυσικά και δεν μπορείς να το συζητήσεις με κανέναν και καλό θα ήταν να μην το συζητάς ούτε με τον εαυτό σου, μπας και καταφέρεις να το ξεχάσεις. Που μεταξύ μας, δεν το βλέπω.

ΥΓ1: Όταν λες για ξαδέρφη σου που είναι σαν αδερφή σου, πώς προκύπτει αυτή η σχέση; Γιατί αν πραγματικά τη θεωρείς έστω και ξαδέρφη, θα πρέπει να το διαγράψεις απ’ το μυαλό σου.

ΥΓ2: Το ότι όχι απλά έκανε σχέση με κάποια κοπέλα, αλλά την παντρεύτηκε από πάνω και τώρα ρίχνεται στην ξαδέρφη της που θα μπορούσε να είναι κι αδερφή της, δε σου λέει τίποτα για το πόσο καλό γούστο στους άντρες έχετε κι εσύ κι αυτή;

ΥΓ3: Να πεις της ξαδέρφης που θα μπορούσε να είναι αδερφή σου, πολλά συγχαρητήρια για τον κεφτέ που διάλεξε για άντρα.

ΥΓ4: Όχι δεν είσαι η μεγαλύτερη τσούλα, αγαπημενότατή μου. Για την ακρίβεια δεν είσαι καν τσούλα. Και φρόντισε για το καλό το δικό σου αλλά και της οικογένειάς σου να μη γίνεις.

Φιλιά στα μούτρα,

Η Σουσού σου

Συντάκτης: Μαντάμ Σουσού