Αllο μαντάμ Σουσου!

Είμαι 20 ετών, ζω πλέον σε μια όμορφη πόλη και έχω μία όμορφη σχέση. Μου αρέσει πολύ όταν βρίσκομαι δίπλα του, με κάνει να αισθάνομαι χαρούμενη και ότι μπορώ να βασιστώ επάνω του.Θα έδινα τα πάντα για να μην χαλάσει ποτέ αυτό που έχουμε.

Όμως πέρα από την καινούρια ζωή που απέκτησα όταν τον γνώρισα,υπάρχει και η παλιά μου ζωή, ο ”παλιός μου έρωτας” που πραγματικά δεν χάνει την ευκαιρία, να πετάγεται μπροστά μου!

Αυτόν τον ”έρωτα” λοιπόν τον γνώρισα πριν 3 χρόνια.

Δεν μπορώ να πω σαν μικρή και εγώ άμαθη από έρωτες κόλλησα μαζί του. Έκανα τα πάντα για να είμαστε μαζί ως που τελικά τα κατάφερα και τον κράτησα κοντά μου 2 μήνες.

Εγώ 17 αυτός 25. Νομίζω πως το πράγμα βρωμάει από μόνο του!

Ήταν ολοφάνερο γιατί ήθελε μία τέτοια σχέση. Μόνο για το σεξ!

Ποτέ δεν με πίεσε, δεν μου ανέφερε τίποτα για το σεξ, ήταν από αυτούς που το πάνε μέσω Τρικάλων! Πουλούσε αγάπες και έρωτες μα εγώ δεν το είχα καταλάβει έπαιζε καλά τον ρόλο του.

Για να μην τα πολυλογώ στην μέση του πρώτου μήνα της σχέσης μας έφυγε για δουλειά στην Κρήτη. Μιλούσαμε συνέχεια, κινητά, facebook είχαν πάρει φωτιά. Αφού πέρασε ο μήνας και γύρισε, είπα να ενδώσω.

Όλα καλά όλα ωραία μετά από το βήμα που κάναμε, ώσπου μία μέρα τον έπαιρνα τηλέφωνο και απάντηση καμία. Αυτό συνεχίστηκε για 4 μέρες.

Την 5η μέρα λοιπόν μπαίνω στο facebook και βλέπω ότι ο κύριος είχε ανεβάσει μια φωτογραφία με την παρέα του και φόντο το κολοσσιαίο. Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα.

Μετά απο 2 μέρες δίνει σημάδι ζωής λέγοντας στην συνομιλία του Facebook ότι θέλει να χωρίσουμε γιατί θέλει να περνάει ώρες με τους φίλους του. Εγώ κατάλαβα ότι έμπλεξα με ένα βλαμμένο και δεν μπήκα στον κόπο ζητήσω εξηγήσεις. Δεν λέω με πείραξε πολύ.

Αλλά τι να κάνω; Έκλεισα το στόμα μου, κατέβασα τα μούτρα μου και τα έβαλα με τον εαυτό μου. Για ένα χρόνο περίπου δεν μπορούσα να φύγει η σκέψη μου από πάνω του.

Ήρθε όμως ο καιρός που άρχισα πάλι να βγαίνω με αγόρια αν και μου ήταν λίγο δύσκολο άλλα δεν σκόπευα την πρώτη χρονιά της φοιτητικής μου ζωής να την περάσω στο ράφι.

Όμως κάθε φορά που πήγαινα να ξεκινήσω κάτι καινούριο τσουπ να σου πάλι ο ”έρωτας”!

Κάθε φόρα που έπινε τα βράδια με έπαιρνε τηλέφωνο και καλά για να δει τι κάνω, αν είμαι καλά. Εμένα όμως αυτό με κρατούσε πίσω. Λογικό δεν είναι;

Έτσι γύρισα και είπα στον εαυτό μου,”Σ. πρέπει να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα.”

Πήγα τον βρήκα και άκρη δεν βγάλαμε. Αυτή την φόρα μου είπε μέχρι και σ’αγαπώ!

Εγώ βέβαια δεν είπα τίποτα γιατί το σαγόνι μου είχε πέσει με αυτό που είχα ακούσει. Απλά σηκώθηκα και έφυγα! Κάναμε πολύ καιρό να μιλήσουμε και αυτό με είχε βοηθήσει μπορώ να πω, τον είχα σχεδόν ξεχάσει αλλά μάταια.

Να σου πάλι με τα τηλέφωνα για να δει τι κάνω και αν είμαι καλά.

Το θέμα είναι όμως ότι μπορεί να τον είχα ξεχάσει μα βαθιά μέσα μου ήθελα και εγώ να δω τι κάνει, πώς είναι. Πάντα για λίγα λεπτά ερχόταν η σκέψη στο μυαλό μου. Κι ακόμα έρχεται μερικές φορές αλλά δεν ξέρω το γιατί!

Πριν από 3 μήνες με βρήκε στο δρόμο χεράκι χεράκι με την όμορφη σχέση που έχω τώρα και με σταμάτησε να δει πάλι τι κάνω. Μιλάμε για μεγάλο θράσος! Το μόνο που είπαμε ήταν ένα γεια, τι κάνεις, καλά και τίποτα άλλο. Και μετά μαθαίνω από την κολλητή μου ότι την είχε πιάσει και προσπαθούσε να μάθει πληροφορίες.

Η φίλη μου γύρισε και του είπε πως είμαι καλύτερα από ποτέ και πως είμαι πολύ ερωτευμένη με την σχέση μου.

Αυτός είπε ότι χαίρεται για μένα και πως θέλει να είμαι πάντα καλά και πως με αγαπάει πολύ.

Γιατί το κάνει όμως όλο αυτό; Τι θέλει να δείξει μ’αυτό; Τι θέλει γενικά απ’την ζωή μου, γιατί εγώ δεν κατάλαβα ποτέ.

 

Αγαπημενότατη, τρισμέγιστη Σ.

Πασχίζω να κατανοήσω το λόγο για τον οποίο μου γράφεις, γιατί είναι ηλίου φαεινότερο ότι είσαι κολλημένη με τον παλιό σου έρωτα.

Ξέρω ότι αναζητάς να ακούσεις τα σημάδια που θα σε διαβεβαιώσουν ότι βρέθηκε n θεραπεία στην ασθένεια του «μαλάκα» .

Ε λοιπόν δίκιο έχεις. Είχε εκτιμήσει τόσο πολύ το «λουλούδι» που ενέδωσες να του παραχωρήσεις, που αρχικά από τον πανικό του έφτασε μέχρι το Κολοσσαίο. Εκεί, τα πνεύματα των χριστιανών που κατασπαράχτηκαv από τα λιοντάρια τον τρόμαξαν για κάνα χρόνο αλλά μετά είδε πάλι το φως και κατάλαβε ότι ανήκετε o ένας στον άλλο.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τον αφήσεις λίγο ακόμα να γαμάει το μυαλό σου και τη ζωή σου μέχρι να ξαναενδώσεις και να ολοκληρώσεις τη μεταμόρφωση του άντρα που έχεις τώρα δίπλα σου σε μαλάκα ολκής.

Να πετάξεις ό,τι ευτυχία έχεις τώρα και vα διαιωνίσεις το φαύλο κύκλο του μαλάκα που προσπαθείς να τετραγωνίσεις.

Kι άσε την επόμενη να βρει τη θεραπεία για την ασθένεια.

 

Συντάκτης: Μαντάμ Σουσού