Λοιπόν, λοιπόν…

Η ιστορία μου ξεκινάει κάπου το 2010, ο τύπος τα έχει με μια φίλη μου και έτσι γνωριζόμαστε… Πολλά κοινά ενδιαφέροντα, με αποτέλεσμα κάθε φόρα που βρισκόμαστε να μιλάμε οι δυο μας και κάθε βράδυ, αφού καληνύχτιζε τη φίλη μου, μου τηλεφωνούσε για να μιλήσουμε! Είχαμε γίνει πλέον καλοί φίλοι…

Αφού χώρισαν εμείς συνεχίσαμε να έχουμε επικοινωνία και ξαφνικά εξαφανίζεται για 3 χρόνια! Συναντηθήκαμε πέρσι στο μαγαζί που δούλευα τότε, και η επικοινωνία επανήλθε, αυτή τη φορά ήμασταν κάθε μέρα μαζί, βόλτες, καφέδες, ποτά, ταινίες σπίτι μου…κι ένα βράδυ πάνω στην πλάκα καταλήξαμε στο κρεβάτι του!

Ένα χρόνο μετά, συνεχίζουμε να βρισκόμαστε, να κάνουμε έρωτα στα φιλικά όπως λέει, να έχει κοπέλα αλλά να ισχυρίζεται πως δεν τη θέλει και τώρα τελευταία τον έχει πιάσει κάτι και κάθε φόρα που βρισκόμαστε θέλει να κουβεντιάζουμε… Καταλαβαίνεις όμως καλή μου Σουσού ότι εγώ έχω πάθει μεγάλη ζημιά…

Το παράξενο είναι ότι για πρώτη φορά στη ζωή μου δεν έχω παραδεχτεί τίποτα και δεν τον έχω αφήσει να καταλάβει τίποτα απ’οσα νιώθω! Κάθε φόρα που λέει κάτι θετικό ή γλυκουλι για το μεταξύ μας του αλλάζω θέμα… Τι θα κάνω τέλος πάντων; Ευχαριστώ για το χρόνο σου εκ των προτέρων.

Ειρήνη Β.

 

Αγαπημενότατη Ειρήνη Β.

Εγώ το καταλαβαίνω ότι εσύ έχεις πάθει βλάβη. Νομίζω ότι το πρόβλημά σου είναι ότι αυτός είναι που βολεύεται να την αγνοεί. Κι εσύ προσπαθείς να του την κρύψεις και του αλλάζεις την κουβέντα συνεχώς.

Το πρόβλημά σου είναι η βλάβη ή ότι αυτός πάει να την καταλάβει;

Κοίτα αυτές τις τάσεις για κουβεντούλα και τα «γλυκούλια» να του τα κόψεις, γιατί θα κινδυνεύσεις να αποκαλύψεις τη βλάβη σου, και τότε (μακριά από μας) να ‘χουμε άλλα. Ντόμπρα επικοινωνία, συναισθηματικό νταραβέρι, ερωτικό αλισβερίσι κι άλλα τέτοια φτου-κακά.

Έχουμε γεμίσει άντρες που δεν καταλαβαίνουν ότι μερικές γυναίκες τη βρίσκουμε να είμαστε καβάντζες. Γουσταρουμε να ερχόμαστε δεύτερες. Εκστασιαζόμαστε όταν μας αρπάζουν την τελευταία αζούληχτη ντομάτα στη λαϊκή και το τελευταίο μπλουζάκι στο νούμερό μας μέσα από τα χέρια. Κόβουμε φλέβα να μας παίρνουν τη θέση στην ουρά του σουπερμαρκετ.

Μην τυχόν και του μιλήσεις σοβαρά για το τι θέλεις και χάσεις τις χρυσές σταγόνες αμβροσίας που στάζει η πολυτραγουδισμένη φύση του. Στο κάτω-κάτω, αν χρειαστείς συναισθηματική κάλυψη μπορείς πάντα να βάλεις στο βίντεο μια τσόντα.

Και προς Θεού, όλες οι γυναίκες καβάντζες εκεί έξω που τη βρίσκουν να έρχονται δεύτερες μη σηκώσουν καθόλου κεφάλι, γιατί θα χάσω τη στήλη μου.

Φιλιά στα μούτρα
Η Σουσού σου

 

Συντάκτης: Μαντάμ Σουσού