Γεια σας, είμαι ο Νίκος, 35 χρονών. Εδώ και 2μιση μήνες είμαι με μια κοπέλα και νομίζω ότι σε όλο αυτό το ταξίδι της ζωής είναι ο άνθρωπος που περίμενα -και το λέω χωρίς ίχνος ενθουσιασμού. Από την αρχή ταιριάξαμε σε αρκετά και η συμπεριφορά και των δυο μας ήταν ό,τι καλύτερο. Το ότι είχε παιδί δε με ενόχλησε καθόλου και μετά από αρκετές συζητήσεις ένα βράδυ αποφασίσαμε να είμαστε μαζί. Σαν άνθρωπος είναι αρκετά κυκλοθυμικός και νευρικός, αλλά δε με ενοχλεί, γιατί θέλω πραγματικά να είμαστε μαζί.

Και τώρα ας πάμε σ’ αυτά που με προβληματίζουν. Στην αρχή όλα ήταν υπέροχα κι αναφέρομαι στον πρώτο μήνα, που τα κανόνισε έτσι ώστε να μείνουμε μόνοι σπίτι της όπου και κοιμηθήκαμε αγκαλιά μόνο, για τεχνικούς λόγους. Εκείνες τις μέρες (λίγες μέρες πριν τις γιορτές) έτυχε να μείνουμε 2-3 φορές σπίτι της όπου και κάναμε σεξ και ομολογώ ήταν ό,τι ακριβώς γούσταρα. Μου μιλούσε για το πώς σιγά-σιγά θα με βάλει στην ζωή της -λόγω παιδιού- και θα μου δώσει τον απαραίτητο χώρο για να υπάρχω κοντά της.

Τώρα δυόμιση μήνες μετά, όλα είναι περίεργα. Μου δείχνει ότι με θέλει, αλλά η σχέση βασίζεται στο τηλέφωνο και 1-2 φορές την εβδομάδα έναν καφέ. Σεξ έχουμε να κάνουμε από την Πρωτοχρονιά. Πριν μια εβδομάδα που βρεθήκαμε μόνοι σπίτι της μετά από μια χαλαρή απογευματινή έξοδο, τη στιγμή που πήγαμε στο κρεβάτι, μου εμφανίζεται όσο πιο σέξι μπορεί, αμέσως βάζει πιτζάμες και μέσα σε πέντε λεπτά είχε αποκοιμηθεί. Εκείνο το βράδυ δεν μπόρεσα να κλείσω μάτι και όντως είχα στραβώσει. Από τη μια σκεφτόμουν ότι όντως θα ήταν κουρασμένη και το πρωί θα ήταν κομμάτια στη δουλειά, από την άλλη πώς γίνεται να βρίσκεσαι με τον άνθρωπό σου μετά από τόσο καιρό και να κοιμάσαι;

Η επόμενη μέρα ήταν σαν να είχε κηρυχθεί πόλεμος. Ο καθένας υποστήριζε τη δική του πλευρά. Τώρα, μια εβδομάδα μετά, είμαστε καλά αλλά στο ίδιο τροπάριο, γλυκόλογα στο τηλέφωνο και κανένας καφές που και πού.

Όσες φορές προσπάθησα να το φέρω σιγά-σιγά ότι θα μπορούσαμε να πάμε και σπίτι μου αν θέλει, μου λέει ότι δεν αισθάνεται άνετα.

Προσωπικά, όταν είμαι με έναν άνθρωπο, μόνο αυτόν θέλω να έχω στις σκέψεις μου, στην αγκαλιά μου, στο κρεβάτι μου και το σεξ το θεωρώ από τα πιο σημαντικά πράγματα σ’ ένα ζευγάρι.

Όλο αυτό δεν ξέρω αν μπορώ να το συνεχίσω, γιατί βλέπω ότι μέρα με τη μέρα είμαι σε μια σχέση που δεν καλύπτει τα βασικά, αλλά είμαι τρελός γι’ αυτήν!

 

Αγαπημενότατε Νίκο μου,

Τι άλλο σημάδι πρέπει να δεις για να καταλάβεις ότι μπορεί οι 2-3 φορές που κάνατε σεξ να ήταν ό,τι ακριβώς γούσταρες εσύ, αλλά όχι ό,τι γουστάρει αυτή; Έχουμε Φλεβάρη και έχετε να κάνετε σεξ από την Πρωτοχρονιά! Κι αν σκεφτεί κανείς ότι είστε «μαζί» δυόμιση μήνες, και έχετε να το κάνετε δυο, χαιρετίσματα στον πλάτανο. Και πάει στα κομμάτια, πες ότι δεν είναι και πολύ σεξουάλα η γυναίκα. Αλλά το να βρεθείτε μετά από δυο μήνες (αμφότερης) αγαμίας στο κρεβάτι και να την πάρει ο ύπνος στο πεντάλεπτο, μου θυμίζει τόσο πολύ έναν πρώην μου λίγο καιρό πριν χωρίσουμε, που παραλίγο να σε ρωτήσω αν τη λένε Κώστα.

Χρυσέ μου Νικόλα, τηλέφωνα και κάνας καφές είναι αυτά που θα ’πρεπε να έχει με την κολλητή της. Τα «άλλα» θα έπρεπε να έχει με σένα, και με σένα τουλάχιστον, δεν τα έχει.

ΥΓ1: Σε τι είπες ότι είσαι; Σε μια «σχέση»; Νικόλα μου επαναπροσδιόρισε με ψυχραιμία τον τόπο και το χρόνο. Δεν είσαι σε σχέση, σε καψούρα είσαι και μάλιστα μονομερή.

ΥΓ2: Το ότι έχει παιδί, δεν είναι κάτι που ίσως θα ενοχλούσε εσένα, αλλά ούτε που σκέφτηκες να αναφέρεις ή να αναρωτηθείς αν ενοχλεί αυτή να σουλατσάρεις μέσα στο σπίτι της με το παιδί της μέσα, ή να αφήνει το παιδί της αλλού για να σουλατσάρει στο δικό σου.

ΥΓ3: Δόξα σοι Κύριε, και ένας που έβαλε όνομα. Έχω απηυδήσει να δίνω φιλιά στα μούτρα αγαπημενότατων αγνώστων Χ.

ΥΓ4: Και να μην μπορείς να το συνεχίσεις εσύ, καλομελέτα.

Φιλιά στα μούτρα,

Η Σουσού σου.

 

Συντάκτης: Μαντάμ Σουσού