29

Καλησπέρα μαντάμ Σουσού!

Λίγο περιττό να μάθεις ποια είμαι, όποτε ας μπω στο θέμα μου! Θέλω τα φώτα σου επειγόντως, μιας και τα λες χύμα και τσουβαλάτα. Είμαι φουλ ερωτευμένη με την πάρτη του και θέλω οπωσδήποτε μια λύση. Όλα ξεκίνησαν μια νύχτα ενός κλασικού Σαββάτου που συνηθίζω να βγαίνω για ποτό. Πάω λοιπόν στο μαγαζί και τον συναντάω. Στην αρχή απλώς μου άρεσε, μα όσο περνούσε ο καιρός, όλο και πιο συχνά πήγαινα στο νυχτερινό μαγαζί που δουλεύει και τον έβλεπα, με αποτέλεσμα να την πατήσω για τα καλά.

Έχουν περάσει πλέον 6 μήνες από τότε που τον είδα και 2 που είμαι καψούρα. Έρωτας με την πρώτη μάτια, πώς το λένε ρε παιδάκι μου. Στην αρχή δεν έδινα σημασία, ήρθε το καλοκαίρι και τον ξέχασα. Μετά το καλοκαίρι όμως, ήρθε ο Σεπτέμβρης και γύρισα στη βάση μου. Μην τα πολυλογώ, τον ξαναβλέπω και μ’ αρέσουν τα πάντα πάνω του και δε χορταίνω να τον κοιτάζω. Αυτός από την άλλη, όταν είμαι στον χώρο, δε δείχνει αδιαφορία αλλά ούτε κι ενδιαφέρον. Κοιτάει, ξανακοιτάει, αλλά όταν πάω ν’ ανταποδώσω το κοίταγμα γυρνάει απότομα. Έχω τρελαθεί, δεν ξέρω τι να κάνω!

Ωστόσο, αγαπημένη μου, θυμάμαι τις προάλλες που τον είχα καρφώσει τόσο πολύ που μου σήκωσε το φρύδι του και μετά εγώ σαν ένα ταπεινό κοριτσάκι κοίταξα κάτω. Όποτε πάω τουαλέτα ή γυρνάω, ή φεύγω από το τραπέζι για να χαιρετήσω κάποιον, με κοιτάει κι όταν καταλαβαίνει πως τον έχω πάρει πρέφα γυρνάει πάλι όσο πιο γρήγορα μπορεί. Νιώθω ότι τον τρώει η αμηχανία. Απ’ την άλλη, έχω και στο πίσω μέρος του μυαλού μου πως το κάνει επίτηδες για να έχει άλλη μια σίγουρη κατάκτηση. Να επισημάνω και κάτι τελευταίο που αφορά εμένα, την τελευταία φορά που μπήκα στο μαγαζί μ’ έπιασε ένα ανεξήγητο τρέμουλο· δεν το έχω ξαναπάθει με κανέναν αυτό. Ένιωθα τα πάντα πάνω μου να τρέμουν και να μη με βαστούν τα πόδια μου!

ΥΓ.: Ξέρω πολύ λίγα πράγματα για εκείνον και δεν έχουμε μιλήσει ποτέ. Όλοι μου λένε να το παρατήσω, αλλά εγώ τον θέλω απεγνωσμένα. Άνοιξέ μου τις πύλες του ανεξήγητου.

Φιλιά πολλά!

 

 

 

Αγαπημενότατη Άγνωστή μου Χ,

 

Έξι μήνες και δεν έχετε μιλήσει, μου θυμίζει το καρτούν με το road runner και το κογιότ, που πόσα επεισόδια κυνηγάει το έρμο το κογιότ το πουλερικό, κι όταν τελικά το πιάνει και το ψήνει, δεν τρώγεται από ανοστιά. Και μάλιστα το κυνηγούσε, δεν το κοίταγε.

 

ΥΓ.1: Περιττό να μου πεις ποια είσαι όπως λες, αλλά δε θεώρησες καθόλου περιττό να μου καταγράψεις σκηνές που απλά κοιτιόσασταν όταν γύριζες από κατούρημα. Κάπου στα 20 σε κόβω.

 

ΥΓ.2: Ερωτευμένη με άνθρωπο που δεν έχετε πει ούτε μια καλησπέρα κι απλά ανταλλάσσετε βλέμματα (σημειωτέον ότι αυτός όταν τον κοιτάς μπορεί και να νομίζει ότι θες να παραγγείλεις). Είκοσι είπα; Κάν’ το 17.

 

ΥΓ3: Ήρθε το καλοκαίρι και τον ξέχασε. Τον έρωτα με την πρώτη ματιά. Πόσο είπα; 17; Κάν’ το 15.

 

ΥΓ.4: Αυτό που με το που κοιτάει ο ένας τον άλλο κι ο δεύτερος γυρνάει από την άλλη πάλι μου θυμίζει την Ελληνική Μυθολογία, με εκείνη τη μάγισσα που όταν την κοιτούσαν οι άντρες μαρμάρωναν, μέχρι που βρέθηκε ένας και κοιτούσε την αντανάκλασή της στην ασπίδα για να τη βλέπει. Ε κι αυτός ο ένας που βρέθηκε, την καθάρισε.

 

ΥΓ.5: Αυτό το ανεξήγητο τρέμουλο θα το συνηθίσεις μετά τα 45. Δεν θα είναι για γκόμενο αλλά μαζί με την αρθρίτιδα και τη μέση θα κάνει το ίδιο ρεμίξ.

 

ΥΓ.6: Δεν έχετε μιλήσει ποτέ και θα σου ανοίξω εγώ τις πύλες του ανεξήγητου που έξι μήνες δεν εξηγείτε από μόνοι σας; Μήπως να στον γδύσω και να στον φέρω και στο κρεβάτι;

 

Φιλιά στα μούτρα,

 

Η Σουσού σου.

Συντάκτης: Μαντάμ Σουσού
Ποτέ ξανά το φλερτ δεν είχε τόσο ενδιαφέρον!

Μη μείνεις όμως στις ματιές! Σου έχουμε τον τρόπο να το πετύχεις μέχρι τέλους!