Καλησπέρα Μαντάμ Σουσού,

Εμένα το θέμα μου είναι  λίγο μπέρδεμα.

Τον A. τον γνώρισα στην δουλεία και από την πρώτη στιγμή ένιωσα αυτό το νταν στο κεφάλι.

Έξι μήνες κυνήγαγα τις καταστάσεις αλλά τίποτα μέχρι που έκατσε ένα βράδυ το φρούτο και εκεί μου πέταξε ότι δεν είναι έτοιμος για σχέση. Εκεί του είπα λόγω εγωισμού ότι «κι εγώ δεν σου είπα κάτι τέτοιο», με αποτέλεσμα τέσσερις μήνες τώρα να βρισκόμαστε όποτε θέλει αυτός, αλλά στην καθημερινότητα μας είμαστε σαν ζευγαράκι. Ενδιαφέρον, χιούμορ, πλάκες, έχει άλλη συμπεριφορά λες και τα έχουμε. Μέχρι που στην δουλεία μας έχουν για το ζευγαράκι την χρονιάς. 🙂

Τέλος πάντων εγώ κουράστηκα πολύ. Δεν καταλαβαίνω τι θέλει, μου δίνει τροφή από την μια στην δουλεία και από την άλλη με γράφει. Με παίρνει τηλέφωνο και με ρωτάει τι θα κάνω κι εγώ σαν βλάκας απαντάω με τέτοιο τρόπο ώστε να μου πει να βγούμε και στο τέλος μου λέει ότι έτσι ρωτάει για να δει τι θα κάνω.

Τον έχω ρωτήσει τι θέλει, αν θέλει κάτι παραπάνω, δεν έχω πάρει σαφή απάντηση και έχω χάσει τη μπάλα. Του είπα για ό,τι νιώθω, κατάλαβα ότι κόμπλαρε και σταμάτησε το παιχνίδι για λίγο καιρό αλλά μετά πάλι στα ίδια. Φλερτ στο φλερτ στην δουλεία και τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου.

Ευχαριστώ πολύ

Αγαπημενότατή μου Άγνωστη Χ,

μόνο το δικό σου θέμα είναι μπέρδεμα νομίζεις; Ο καθένας μας έτσι νιώθει για τα προβλήματά του. Μην ανησυχείς και μην απελπίζεσαι όμως, η Μαντάμ είναι εδώ για να σε ξεμπερδέψει και ‘σένα και όλους. Γιατί μπορώ.

Πριν συνεχίσω θα ‘θελα να εκφράσω τις ανησυχίες μου για το νταν στο κεφάλι. Να το κοιτάξεις. Έπρεπε να ‘χεις ήδη βάλει πάγο.

Το ότι σου είπε ο Α. πως δεν είναι έτοιμος για σχέση σημαίνει ένα πράγμα. Δεν τρελαίνεται για πάρτι σου. Δεν τον χαλάς από τη μία για κάνα στα όρθια, δε θα σε κυνηγήσει όμως κιόλας. Νομίζω αυτό είναι ξεκάθαρο. Όχι πως δεν μπορείς να τον κερδίσεις βέβαια. Δηλώνοντας όμως ρε πουλάκι μου ότι ούτε εσύ θες σχέση και μετά να ρωτάς και τι θέλει, τι περιμένεις;

Σου είπε! Στο δείχνει! Κάνει κρα!

Αν περιμένεις με παθητικότητα και αχαχουχα να κερδίσεις κάτι, επαφίεσαι στην τύχη. Θα στον φάει καμιά καπάτσα και εσύ μέχρι τότε θα συνεχίσεις να παίρνεις από τα τρία το μακρύτερο. Μόνο.

Ή διεκδικείς τα θέλω σου και δίνεις μία ευκαιρία στον εαυτό σου να κερδίσει κάτι, ότι αποτέλεσμα και να έχει αυτό, ή πας με τα νερά του και παίζεις και ένα τζόκερ.

Και αν σου κάτσει σου ‘κατσε.

 

Συντάκτης: Μαντάμ Σουσού