Καλησπέρα!

Πρόσφατα ανακάλυψα πόσο πολύ θέλω να εκμυστηρευτώ σε κάποιον άγνωστο τον προβληματισμό μου. Εδώ είμαι λοιπόν, και σου ζητώ τη γνώμη σου!

Πριν δύο εβδομάδες περίπου, κατά τις 12 τα μεσάνυχτα δέχτηκα μια κλήση από απόκρυψη. Όπως θα κατάλαβες και για να σου γράφω τώρα, απάντησα. Ένας εντελώς άγνωστος τύπος μου μιλάει λέγοντάς μου ότι γνωριζόμαστε και με γουστάρει. Φυσικά, μετά από την πίεση που δέχτηκε για αρκετές μέρες, μου παραδέχτηκε ότι δε με γνωρίζει και απλά του άρεσε ο τρόπος που του μιλούσα και συνέχισε να μου τηλεφωνεί, χωρίς απόκρυψη.

Τις περισσότερες φορές που μιλάμε θα μου λέει για σεξ. Για τις στάσεις που του αρέσουν, γι’ αυτά που θέλει να του κάνουν και γι’ αυτά που θέλει να κάνει στον ερωτικό του σύντροφο. Όμως μιλάμε και για την καθημερινότητά μας, λέμε τα νέα μας σαν φίλοι που γνωρίζονται.

Βέβαια δεν είναι μόνο αυτό. Τις περισσότερες φορές όταν μου μιλάει περί σεξ, (πώς να το πω κι εγώ τώρα κόσμια;) του καυλώνει και αρχίζει να …πιστεύω να κατάλαβες! Εγώ εκεί το κλείνω. Μετά μπορεί να ζητήσει συγγνώμη λέγοντας ότι ήταν απρεπές, αλλά ότι εγώ του το προκαλώ!

Μου έχει πει αρκετές φορές ότι θέλει να συναντηθούμε, ξέροντας ότι μένουμε σε διαφορετικές πόλεις. Μάλιστα, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, είναι διατεθειμένος να έρθει να με βρει, να γνωριστούμε κι ό,τι ήθελε προκύψει! Δεν ξέρω πώς ν’ αντιδράσω. Νομίζω ότι κάνω λάθος που απαντάω στα τηλεφωνήματά του! Του έχω πει ότι είναι καλύτερα να διακόψουμε αυτό που έχει δημιουργηθεί και ότι είναι καλύτερο και για τους δύο να μη μιλάμε. Πόσο φυσιολογικό μπορεί να είναι κάτι τέτοιο; Μπορεί όλο αυτό να καταλήξει κάπου; Εσύ τι λες;

 

Αγαπημενότατη Άγνωστή μου Χ,

Γλυκιά μου κοπέλα, μανούλα δεν είχες να σου πει να μη μιλάς σε αγνώστους;

Κάθεσαι και μιλάς μ’ έναν αγνώστων στοιχείων ανωμαλάρα που πήρε στην τύχη μια άγνωστη και κάθεται και παίζει το μπιζελάκι του μιλώντας της στο τηλέφωνο; Κι αναρωτιέσαι κι από πάνω αν είναι φυσιολογική αυτή η επαφή; Ναι αγάπη μου εννοείται, κι εγώ όποτε μέσα στη βιασύνη μου παίρνω λάθος αριθμό, αμέσως μετά το «λάθος κάνετε», του λέω πόσο πολύ μου αρέσει να μου τραβάνε τα μαλλιά στο σεξ. Αλλά ναι, ξέχασα, μιλάτε και σαν φίλοι, κάπου μεταξύ «τι σου κάνω-τι μου κάνεις», κάνετε και μια παρένθεση για το πότε θα πάτε να πληρώσετε τη δόση του ΕΝΦΙΑ. Σοι Κύριε.

ΥΓ1: Είναι και τσαμπατζής, καθώς υπάρχουν «αρμόδιες» για τα βίτσια του αγαπημενότατου, αλλά χρεώνουν 2 ευρώ το λεπτό + ΦΠΑ.

ΥΓ2: Μου αρέσει που εμβαθύνεις για τη θεματολογία των συζητήσεών σας, λες και θα νόμιζα ότι σε παίρνει κάθε μέρα να σου κάνει προσφορά 1500 λεπτά προς κινητά και απεριόριστο ίντερνετ.

ΥΓ3: Αλήθεια, αν σε ρωτήσει η κολλητή σου πώς γνωριστήκατε με «αυτόν που μιλάτε», τι θα της πεις;

Φιλιά στα μούτρα,

Η Σουσού σου

Συντάκτης: Μαντάμ Σουσού