Αγαπητή Σουσού, τα έχω κάνει στη ζωή μου μπουρδέλο. Αρχικά ήμουν σε σχέση για 8 μήνες. Ήμουν πολύ ερωτευμένη και το αγαπούσα πολύ το αγόρι μου. Τέλος πάντων είχα ένα απωθημένο και αυτός ήταν φίλος του αγοριού. Πέρασε ο καιρός, χώρισα με το αγόρι μου και τα έφτιαξα με το απωθημένο μου. Το πρώην αγόρι μου με μίσησε πάρα πολύ αλλά με αγαπούσε ακόμα. Μου έλειπε πάρα πολύ αλλά δε γινόταν κάτι. Περάσαν τρεις μήνες και βαρέθηκα, το απωθημένο είχε γίνει βαρετό, δεν τον ήθελα πια και ήθελα να γυρίσω στον πρώην μου. Τον χώρισα και γύρισα στον πρώην. Τώρα το αγόρι μου με τιμωρεί και νιώθω μπερδεμένη…

 

Αγαπημενότατη Άγνωστή μου Χ,

Πριν δυο μέρες είχα την ιδέα να φτιάξω μπριάμ. Ξύπνησα που λες νωρίς χθες, το προετοίμασα, και το έβαλα στο φούρνο να ψήνεται. Κατά τη διάρκεια του ψησίματος, μου ήρθε μια λιγούρα για προφιτερόλ. Έκλεισα το φούρνο λοιπόν όταν ψήθηκε το μπριάμ, και πήγα και πήρα ένα δίκιλο προφιτερόλ. Δυο μέρες ήμουν μόνιμα από πάνω του, μέχρι που μπούχτισα και έβαλα όσο έμεινε στο ψυγείο. Το απόγευμα που ξαναπείνασα, θυμήθηκα το μπριάμ που είχε ξεχαστεί στο φούρνο. Αφενός η γεύση του είχε πλέον γίνει σαν ζαντολάστιχο, αφετέρου είχε μείνει δυο μέρες εκτός ψυγείου, και τώρα έχω πόνους στο στομάχι.

ΥΓ1: Όπως το’ πες στην αρχική σου φράση.

ΥΓ2: Μην μπερδεύεις την αγάπη με την κτητικότητα.

ΥΓ3: Το αγόρι σου φταίει που νιώθεις μπερδεμένη. Δε σου γνωρίζει φίλους του να σε ξεμπερδέψουν και σε αφήνει στη σύγχυση. Ντροπή του να του πεις.

Φιλιά στα μούτρα,

Η Σουσού σου

Συντάκτης: Μαντάμ Σουσού